Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Bilen

Blir ingen ny bil för mig, inte just nu iallafall! Det är såklart positivt men bättre att det händer när man har pengar än inte liksom. Vi kommer ju ändå använda pengarna till att sänka ett annat lån rätt rejält så det känns ju bra. Det kostade 200 kr idag. Det finns tydligen nån återställningsknapp till bensinpumpen men man vet ju inte hur länge det håller eller om/när det händer igen. Sen svetsade de fast motorhuven. Inte så att den inte går att öppna men gångjärnet blev svetsat.  Jag frågade om service och så, han på verstan tyckte bara jag skulle tanka, kolla olja och köra på. Bilen har ju 20 år på nacken, inget man lägger ner summor på. Jag håller med =) Fan va najs, jag har bil igen! Ska ju jobba nu torsd, fred, lörd och sönd så behöver den verkligen.

Fikan blev lyckad! Tack Alex =) Alltid trevligt som vanligt! Synd Philip var dålig, han har lite feber, ont i halsen och hosta. Somnade i bilen så bar in honom i sängen. Nova somnade med så nu ligger hon i sin vagn i hallen. Det är konstigt hur allt ena stunden kan vara totalt koas för att i nästa vara helt lugnt....Men det är väl så det är med barn =)

Philip ska hämtas av sin pappa i Lomma vid 16.50 och stanna hos dem till söndag. Röda dagar innebär att han kan vara mer hos sin pappa och det är ju bra nu när han bara är där på helgerna. Snart får han syskon där med.

Just ja, nu när vi gick och skulle hämta bilen så frågade han mig plötsligt: "Men mamma, hur kommer bebisarna IN i magen?!" Ja hur gör de det?! haha =) Fast innan jag hann svara kom han med en egen teori. Nämligen som vid kejsarsnitt (för det vet han hur det går till) men tvärtom. "Doktorn bara skär upp magen och stoppar in barnet sen kommer det ut igen" (hehe)  Sen förklarade jag så gott det gick att har man tur och när två personer älskar varandra kan det bli en bebis i magen. Det är inte alltid så lätt att svara på frågor men jag tror det är viktigt med ett svar.

Nu ska jag kolla upp det där med tatueringen =)

See you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback