vab

ja eller typ vam (vård av make) men eftersom det är Nova som ska tas om hand så så blev det vab. Imorgon är jag åter på jobbet iallafall. Vi har haft en trevlig dag med fint väder =) Sommarvärme!

Var till center syd på em och handlade hostmedicin oxå hittade jag två par jeans för 100 kr paret på Cubus! Snacka om glad =) Jag har ju sååå svårt att hitta brallor pga mina långa taniga ben. Härom veckan hittade jag ett par på Be young eller vad den affären heter. Fast de kostade 300. När det kommer till byxor betalar jag gärna eftersom jag inte hittar så ofta. Tröjor är lättare, de behöver jag inte testa, passar alltid.

Sen käkade vi chinamat =) Ska ut och hämta tvätten nu sen är det nannedags för mig. Klockan ringer 5.15 imorgon bitti.

Imorgon kommer Phille hem igen, saknat honom!! Min lille store pojke =) Hn är så otroligt fin och han är MIN son! *lycka*

So long.

Bilder kommer en annan dag, vi har köpt en ny bättre kamera =)

Ny vecka!

Igår var det måndag och det innebar skola och dagis sen jobb för min del. Först lämnade jag Philip i skolan. Resten av familjen brukar ju hänga med men igår blev det bråttom! Sen vid 9 var vi med Nova på dagis. Vinkade i dörren redan och hämtade sen vid 11.45. Men det gick bra, hon hade t o m vilat på dagis, INNAN lunch. Trött tjej som envist ska upp tidigt på morgonen...då blir man ju trött!

Innan jobb igår var jag på massage, najs! Nu är jag aningens mör eftersom hela ryggen och nacken var full av knutor. Hon knådade ut det mesta. Ska tillbaka på torsd kl 17 för helkroppsmassage.

Idag är det oxå kvällsjobb för mig. Philip ska till skolan 8.30...eller 8.15 är det eg och i gympasalen (var den nu ligger!) Sen är han på fritids till 14.30.  Nova ska vila efter maten idag på dagis så vi får se när vi ska hämta henne,

Nu är klockan halv sju och jag har varit vaken sen 5.20 när Nova vaknade. Ska tvätta nu 7 så frukosten är uppäten, ska bara ta en cigg när Nova kollar på Teletubbies ;-)

Regnigt värre...

På min lediga dag och allt....Men men!

Vi hade tänkt åka till Köpenhamn idag och gå på Tivoli mm. Får se hur det blir iom vädret.

Min store lille kille började skolan i onsdags! Snart 6 år gammal nu! Det är SJUKT så snabbt tiden går. Tänkte på det en del nu när Nova blev ett år. Är så fruktansvärt tacksam för mina fina små barn, dom är mitt liv =)

Nu vaknade Philip. Han bara stod där i trappan helt tyst haha! Träffade ju inte honom på hela dagen igår eftersom han var i skolan från 8.30 sen jobbade jag kväll, kom hem 22.30 typ.

Nova var på dagis själv igår mellan 9-11.45. Åt lunch där och det hade gått bra. Samma på måndag sen ska hon vila där på tisdag. Kanske att jag hinner vara med och hämta då.

Första skoldagen



Freja & Philip



Coolingen själv ;-)



Trötter



Festivaltös



Spiderman med lillasyster



Sjuka...

Då var det nog dags för sensommarens första förkylning här hemma =( Först blev Nova snuvig med feber i tisdags. Vi tror det är en blandning mellan dagis-baciller eller hennes små tänder som börjar komma upp. I onsdags började framtand nr 2 komma upp =) Philip har oxå gått och blivit förkyld, han får så ont överallt när han är sjuk. Vill bara ligga i sängen och kolla på film. Fick en panodil sen körde jag till jobbet. Hans pappa skulle snart komma och hämta honom. Hoppas han känner sig bättre snart, det är hans lillebrors dop idag. Micke är oxå dålig med feber och ont halsen. Om han mår lika kasst idag kan jag nog inte jobba ikväll, inte om inte någon kommer och hjälper honom med Nova.

Vi ska på Celines 1 års kalas idag kl 12 =) Nu börjar småttingarna bli stora ju! Alex ska oxå dit med sina tre barn =)

Har lite nya bilder men tror jag lägger upp dom senare, det är frkost dags här för Nova!

Bye bye


På jobb

Nu sitter jag på jobbet. Har hand om köket så det är ganska lugnt.

Nova har blivit lite förkyld och har feber där hemma =( Inget skoj men hon är ganska pigg och glad ändå. Det blev två dagar på dagis sen idag gick vi inte dit. Hon får bli frisk först. Hon skulle få sin tredje vaccination oxå men det får vänta tills senare.

Philip har det bra på fritids iallafall, han tycker det är jätteskoj. Imorgon är jag ledig så då ska vi hitta på något skoj efter han slutat där.

Dagis- och fritidsinskolning!

Igår var det dags för Novas allra första dag på dagis! Det gick jättebra, Philip var med oxå. Vi stannade bara i 45 min ca sen var det dags att ta sig till fritids med Philip. Micke och Nova gick hem för hon var trött. Informationsmötet på fritids var bra men lite långdraget haha!

13.30 var det dags för mig att köra till jobbet, jag har kvällar nu dessa två veckor så vi båda kan var med på isnkolningen + vara med Philip.

På väg till dagis:



På dagis:



Äter citron:



Leker i sitt slott:



Det var alles sålänge =)

Nova 1 år!

Idag 22.23 prick blir min lilla tjej 1 år! Tänk att ett helt år gått så snabbt och så mycket som hänt. Lillan går nu ett par  stapplande steg, en endaste tand har hon =) Och imorgon är det inskolning på dagis!

Kalaset idag kl 13 gick jättebra. Det har varit mycket att stå i sedan igår kväll när vi började med allt. Jag jobbade till 16 men sen hjälpte Philip mig med smörgåstårtorna medans Micke röjde undan.

TACK ALLA FÖR ATT NI KOM OCH FÖR ALLA DE FINA SAKERNA VÅR PRINSESSA FICK IDAG =)

Tidigt på morgonen:



Här kommer bilder från Novas första fest:



Första (och enda än sålänge) tanden:


Tisdag

Idag har jag varit ledig, dag ett av två lediga denna veckan. Vi åkte till muséet i Malmö och vandrade runt. Både Philip och Nova tyckte det var jätteskoj. Philip har ju varit där förr men för Nova var det första gången =)

Sen hem till Novas farmor en sväng, träffade en av fastrarna med som varit på Pride en hel vecka!

Kl 17 kommer Sanna och Johan på middag sen blir det tidig kväll för mig eftersom jag ska upp med barnen imorgon bitti och hitta på nåt skoj.

Lördag

Idag har jag bytat dag så jag är ledig för vi ska på bröllop. Barnfria och allt. Mickes mamma kommer hit och passar Nova. Men imorgon jobbar jag 6.45-16 igen. Sen ÄNTLIGEN ska jag få träffa min lille prins. Som jag längtat, det är helt sjukt. Dessa två veckor har masat sig fram tycker jag! 14 lååånga dagar. Det känns som en månad om inte mer.

Jag har en ledig dag i nästa vecka då vi ska hitta på något sen 23 aug med som vi ev ska åka till Danmark tillsammans med några andra. Ska bli skoj. Sen innan/efter jobbet kan man ju hinna en del med. Nova börjar inskolningen nu 11 aug och sen börjar Philips skola 20 aug. Sommaren har gått snabbt. Hoppas den inte är över redan dock, vädret idag är inte strålande direkt.

Nu ska jag duscha och lite sånt sen ska nog Nova och jag iväg på äventyr ;-)