Nyårsafton!

Vi kommer fira hemma i år! Det har vi nog gjort de flesta år nu sedan man var gravid och Nova föddes. Jag ska iväg till ICA nu och inhandla lite mat. Kycklingfilé, potatis (till hasselbackspotatis) och till ska vi ha citronpepparsås. Sen lite gott typ chips pch dippa eller ännu bättre: grönsaker och dippa, choklad och glass ;-) Nej...vi har inte haft något gott hemma på evigheter men idag är det nyår!!

Sa till Philip att sova middag innan men det har han inte gjort så vi får se om han orkar hålla sig vaken annars vill ha bli väckt! Nova vet vi inte om vi vågar klydda med. Hon är ju så liten och har det nog bättre sovandes =)

I´m off!! See U!!

HAPPY NEW YEAR!!!

Måndag

Nu är snart säsong fem av Desperate Housewives nere =) Jag kollade på avsnitt 2 igår och det var bara såå bra! Håller på med avsnitt 16 fjärde säsongen på Prison Break med =) Man blir ju beroende. Såg sista av Dexter igår. Nästa säsong kommer 2009 men när vet vi inte. Tur det snart är 2009 ;-)

Gick upp med Nova imorse. Hon har varit helt underbar idag! Hon är ju det för det mesta när hon är frisk men får sina utbrott ibland. Vi har ju en väldigt bestämd (bortskämd) dotter med en stark vilja. Det ska vi vara glada för och det är vi men ibland tär det på tålamodet. Som när hon ska upp från badet, hon hade ju kunnat bada tills hon är ett russin. Eller när hon ska läggas, vilket hon inte vill. Eller matsituationerna då hon inte vill bli matad utan kladda själv - i oändlighet...MEN hon är underbar =) Säger "hej hej!" hela tiden och "nej!" är ju oxå ett ofta förekommande ord från vår lilla tjej!

Vill få upp gardiner i hennes rum samt fixa våra badrum på något sätt. Det finns ingen möjlighet att kakla eftersom vi är typ panka =( Men man kan ju måla och piffa upp på andra sätt. Vill ha upp hyllor och sånt till handdukar och Novas blöjor mm. Speciellt där nere eftersom man är där mest. Uppe duschar bara vi och Philip använder toaletten när han leker på sitt rum samt på natten någon gång. Sen är ju en matta ett måste så fort Diesel har flyttat ut. Vårt sovrum är ju ofixat sen vi flyttade in men det är ok. Vill ha upp gipsmagen på väggen bara. Vårt kök är ju en större katastrof men det är oxå en pengafråga. Synd man inte är miljonär va?! ;-)

Imorgon ska jag jobba dag sen hämta Philip =) Nu har han inte varit här sedan den 25:e!! Många dagar tycker jag, vi är ju vana vid att ha honom här alltid typ.

Moppebilen står ff i Lomma. Idag ska någon från en verkstad i Hbg komma och hämta den så när de ringer ska vi ta oss till Lomma.

Har bokat besiktning till min bil, 27 januari. Får köförbud 1 februari så då får vi se hur det går. Har inga större förhoppningar men mirakel har ju inträffat =) Vill ju ha ny bil men återigen en pengafråga och den funkar ju, än om det är något trångt när alla + vagn ska in.

Annars blir det lugnt idag. Har redan städat och diskat så det känns som läget är under kontroll ;-)


Kväll

Nu är vi nästan klara med tvätten, ska bara hämta in det sista om en kvart typ. Har en lugn kväll framför oss med typ tv och Dexter bl a . Men har ju bara ett avsnitt kvar! SPÄNNANDE! Kollade Desperate Housewives med men inga nya har kommit ut, samma på prison break. Blir ju knäpp!

Var ute en mini runda och drog med hunden innan men det var ju svinkallt =( Innan dess var jag på ica och handlade lite.

Nova käkar lite mat nu sen ska hon käka gröt vid 19 och Micke ska lägga henne. Imrogon har inte jag sovmorgon, bäst att lägga sig i tid ikväll då ;-)

Badet =)

Idag var vi på ett av Novas favoritställe: BADET! Hon bara älskar att bada =)



Efter hon nu ätit och sovit ska vi tvätta kl 15. Tänkte gå ut och dra lite med hunden med (weightpulling) Trötta ut honom, det kan han behöva. Men innan dess under sovtiden ska jag och Micke kolla på nästsista avsnittet av Dexter. Hjälp vad gör vi sen? Hoppas det snart kommer ut fler!

Lördag

Idag var det extremt lugnt på jobb. Vi hade en patient bara sen gick hon hem så då gjorde vi det med. klockan var ändå halv tre då.

Nu ska vi strax äta. Har röjt i Novas leksakslåda här nere. Flyttat upp massor av saker, känns som allt hamnar här nere på ett eller annat sätt. Städat undan lite mer här nere. Uppe tog jag igår. Imorgon planerar vi nog att åka till badet med Nova, om det är öppet. Annars är det tvätt kl 15, det är vad vi har planerat. Det ska vara soft när man är ledig =)

Betalat två tradera auktioner jag vunnit. Två par tights och en tunika med djurmotiv, allt i stl 92. Blir snyggt på min prinsessa =) Allt klär ju en skönhet sägs det *skryt*

Ska betala räkningarna oxå idag. Får nog bli när Nova lagt sig, de lär ju inte försvinna...tyvärr.

Philip kommer jag hämta den 30:e efter jobb, ca 15.30.

Ny dator och Nova sover hos farmor!

Idag började jag dagen med sovmorgon till 10.15 ca =)) Najs!! Sen var det rätt slappt på morgonen, tog det lugnt och röjde lite. Det vanliga. Sen drog vi ut till Elgiganten i Lödde och fixade ny dator med 17 tums skärm och aningens bättre utrymme =) Hämtade tavlan på Mickes jobb oxå som hans arbetskamrats dotter gjort. Den blev jättefin! Sen direkt hem till Mickes mamma och käkade julmat =) Vi hade bestämt sedan innan att Nova skulle sova över. Egentligen skulle Micke upp till Höör idag och stanna över natten men sen avbokad han för det är mycket annat att fixa med. Moppe bilen har lagt av och den behöver han tills det är dags att jobba imorgon. Jag ska jobba 6.45-15.15 imorgon så hämtar jag Nova direkt efter. Det blir andra gången hon sover borta men det gick jättebra sist hos farmor så vi är lugna =) Nu ska vi kolla två avsnitt av Dexter sen blir det sängen för min del.

Medans mamma sov:



Tavlan:



Nr 144 A bor vi på =)


Juldagen!

Juldagen idag, Nova ville upp redan 6.45men jag fick henne att ligga kvar till 7.30 =) Sen gick jag upp med barnen och käkade frukost. Nu kollar de på tv, eller Philip. Nova kollar då och då, går runt och leker med sina nya saker =)

Dagen bjuder mest på lugn och ro tror jag. Philip åker till sin pappa igen och vi har ingenting planerat. Ska städa och röja undan som vanligt. Jag jobbar 27:e nästa gång.

Här kommer bilder från gårdagen:



JULAFTON!

  • Idag är det den stora dagen då tomten kommer =)

    Vår julmorgon:



    Igår var det massor att göra:
  • Handla på Netto
  • Handla på Center Syd
  • Hem och städa och tvätta
  • Jobba 14.30-22

På ICA-MAXI åkte Nova bil:


På vägen hem köpte vi gran, lite sent men bättre sent än aldrig ;-)



Utslagen hjälte:



Kväll

Då var det kväll på denna lediga dag. Tur att jag inte jobbar dag imorgon, hade känts mer stressigt att först jobba sen fixa allt istället för tvärtom.

Idag fick jag inhandlat alla julklappar och lite till. Fixat så Novas ljusstake lyser i fönstret och omorganiserat lite på hennes rum.

Hämtade Gunnel efter att jag handlat julklappar + en snabbis in till H&m. Vi fikade och pratade med henne lite ang Diesel som ju ska flytta dit i början på nästa år. Det gick bra och var trevligt! Hon är snäll min moster, jag är säker på att Diesel kommer få det jättebra där.

Mickes "bil" la av i Lomma så ca 19 när jag precis skulle göra Novas gröt ringde han och bad oss hämta honom. Så Nova kom inte i säng förrän ca 20.15.

Hela över- och undervåningen ska städas imorgon. Fattar inte hur vi ska hinna men det får gå. Vid 9 öppnar Netto så vi ska vara där då och handla lite mat mm. Sen på Center Syd när de öppnar 10. Kl 12-15 ska vi tvätta och jag jobbar 14.30-22 så Micke får slutföra tvätten. Oxå kommer Philip tillbaka oxå =) Så morgondagen blir fylld med saker att göra.

Nu spelar Micke live med Johan och jag ska kolla på prison break, slappt =)

Måndag

Idag är jag ledig men jobbar imorgon kväll. Tänkte handla lite julklappar, städa och så inför jul. Vi har MASSOR av pantflaskor som vi måste bli av med. Har en del tradera paket att posta oxå. Imorgon kommer Philip hem igen, han har varit hos sin pappa sedan fredag så det är längre än vad han brukar vara borta! Längtar efter honom =)

Vi ska träffa min moster idag och diskutera ang Diesel. Har inte bestämt tid bara men vi ringer henne senare.

Nu ska jag göra mig lite iordning. Har JÄVLIGT ont i nacken som vanligt, tråkigt att det är så för det mesta. Har ändå proppat i mig två panodil och en diklofenak men det blev snarare värre...Får börja sova med min "hälsokudde" som Micke kallar dem. Sån som formar sig efter nacken och huvudet.

Stressigt värre

Idag jobbade jag morgon men hamnade i köket tillsammans med Katya som skulle gå på snitt men där var inga snitt. Vi två hade dock att göra hela dagen. Städade köken (personal och patient), tömde återvinningsvagnen, packade upp patient- och personaltvätt och andra saker till förrådet. Efter jobb snabbt inom till Mickes mammas jobb, sen hämta Philip som var och lekte med en kompis. Hem om snabbt och lämna av saker och hämta papper som hans pappa skulle ha. Köra tillbaka till Malmö (Oxie) och lämna Philip (en kvart försenade) Vid 17.30 kom någon och hämade 4 par byxor (traderavinst) Sen blev det lite lek och gröt för Nova och hon nattades av honom. Jag duschade och käkade. Precis varit ute med hunden. Vilken dag! Hemmet ser ut som om en BOMB slagit ner men idag struntar jag i det. Vill eg inget hellre än att röja upp men jag orkar verkligen inte. Det kommer ju en dag imorgon med. Då ska jag bl a posta en himla massa tradera-paket.

Nu ska jag surfa runt lite sen kolla på Dexter eller nåt =)

Julkabaré =)

Ikväll kl 18 var det dags för årets julkabaré i Philips klass =) Alla var verkligen superduktiga! Synd vi inte hade barnvakt för Nova samarbetade inte så bra. Men såna är dom små. Jag hade velat sitta längst fram och ta bra bilder, nu blev det typ längst bak och tja...Jag kanske lägger upp bilderna sen så ni kan se själv. Ska fixa till dom först.

Annars har jag sålt 4 par jeans idag =) Hittade ett par som jag inte lagt ut...ONLY jeans från vero moda stl 27/34. Jag fick på mig dom men det var ju inte så bekvämt om man säger så ;-) Så nej de åker ut på tradera. Det är nog omodernt ändå med så super-tajta-jag-kan-inte-andas-jeans eller? Känns så iaf.

Micke gejmar och ska så göra till 21 sen ska vi kolla på två avsnitt av PRISON BREAK...fan de e spännande nu! Vi är på säsong 4, avsnitt 14!

Imorgon är jag ledig. Har att göra med mitt tradera grejs!

See u!

Skalvet

Alla snackar om jordskalvet eller vad det var...vi har då inte hört nånting. Men så sover vi med öronproppar hahaha! Philip hade inte heller hört nåt.

Träffat tomten mm

När vi kom till skolan för att hämta Philip ville han först inte med men när jag sa att vi skulle åka och träffa tomten blev det fart på honom =)  Nova somnade på vägen in till Malmö. Gick från slutet av Pildammarna typ där vi parkerade. Jag sa till Philip att tomten nog var på Gustav, lång bit för liten kille att gå ;-) Men vi klarade det. Nova satt snällt i vagnen trots att hon var vaken. Först kollade vi på alla paketen i trädet, sen åkte vi karusell och drack latte =)Hittade sen tomten i sitt hus (tält haha) Gick in och fick pepparkakor och Philip fick säga vad han önskar sig. Mycket blev inte sagt dock (!) Senare sa han att han inte vågade säga hehe! Sen var det dags att gå tillbaka. Satte bilen på p-skiva, 2 timmar. På vägen käkade vi varma minidonuts, såå goda =))

När jag slog på datorn hade jag 36 mail (!!) Många av mina tradera auktioner går ju ut idag så mycket är sålt!

Julklapps-tips till Nova: STRUMPOR! Såna anti-halk ni vet. Stl 22-24 eller från 22 iaf =) Annars har hon det bra i klädväg nu tycker jag, även efter min utrensning.




På väg hem:


Ledig

Idag är jag ledig. Inget direkt planerat men det hade varit trevligt att åka in till stan och kolla lite nu när de julskyltat. Philip åker ju på fredag och kommer sen den 23:e men jag jobbar kväll då (fick ej semester) så det finns inte så många dagar kvar att hitta på något. Har torsdag med då jag är ledig men bokat tvättid kl 15. Får nog bli idag.

Längesen...

... jag skrev nu. Jobbar mest eller håller på med annat som typ Tradera ;-) Haha! Helt sjukt som man fastnar! Igår var jag inne och timbankade, blir dubbelt upp eftersom det var helg. Idag har jag en vanlig kvällstur. Tisdag och torsdag ledig =) Lämnade Nova på dagis kl 11, Philip åkte med Micke vid 8.20 typ. Innan jag lämnade Nova hann vi duscha, städa sen tog jag disken när jag kom hem. Kollat på ett avsnitt av "Dexter" oxå =) Bra! Ikväll kommer jag hem ca 23 så hinner inte se nåt prison break, får bli under dagen när Nova nannar middag eller nåt.

Vi ska ut och hugga vår gran nån dag. Får se när det blir, ska ju helst vara ljust så man ser nåt....

Nä nu ska jag snart dra till jobb, börjar 14.30.



BOOOOM va?!  (v 40 med Nova)




Saknar min gravidmage ibland men BARA ibland! När tiden är inne så ;-)


Klasskalas!

Idag hade Philip kalas för sin klass + Ronja =) Det blev väldigt lyckat! En del kunde inte komma från klassen, Lucia idag ju och många har redan fullbokade helger året ut.

Först fick alla leka lite fritt sen blev det korv med bröd följt av dajmtårta! Lite fri lek igen med Nintendo Wii, fotbollsspel, pyssel och biljard. Uppskattat =) Sen öppnade Philip alla fina presenter, stort tack!! Efter det öppnade kiosken och alla barn fick handla för 15 kr styck (som vi betalade då) Ja sen hade 2½ timmar gått och det var dags för alla att bli hämtade! 

Vi röjde upp lite sen åkte jag och barnen hem, Micke stannade kvar och tog det sista samt handlade mat på vägen hem.

Nu badar barnen och jag tänkte ladda upp lite bilder. De kommer isf i ett annat inlägg. Kanske idag, eller imorgon.

Nu börjar mina saker bli sålda på tradera, kul =)

Planering, tradera mm

Idag är jag ledig, tur det för vi har en del att stå i. Imorgon är det ju dags för Philips kalas, kl 13. Vi måste fixa korv, korvbröd, ballonger och lite annat smått och gott som behövs. Det är bra att vi ska ha det på stationen för där finns ju godis bl a och tallrikar och sånt.

Lagt ut massor på tradera igår och idag =) Börjat få in bud med på mina jeans och andra byxor. Tror det var ca 14 par (!)

Nu har jag precis duschat, ska fixa till mig lite, hutta in tvätten innan Philip ska hämtas 12.15.

onsdag

Jobbat till halv tre idag. Skulle varit i köket så började 7, wow en hel extra kvart att sova ;-) Men när jah väl kom till jobb fattades det folk så jag fick hoppa in på röd sida. Hade det på känn när jag satt i bilen på väg in. Istället har vi fått hjälpas åt alla i köket idag. Lägg till full beläggning och massor med de patienterna vi hade. Summan blir: Ingen frukostrast och ingen lunchrast. Maten stannar kavr i halsen, det lilla man hinner få ner vill säga.

nu kollar vi prison break.


Tradera

Lagt in 22 auktioner på tradera precis! Fan det var jobbigt haha! Har sååå mycket kläder som jag aldrig använder och hyllorna rasar i min garderob så varför inte sälja lite ;-)

Vet inte hur man länkar dit eller om man kan söka på säljare men jag heter becca81 därinne iaf =)

Nu ska jag ner och se vad det kan kosta att skicka Novas sammetsklänning i stl 68 som jag fått sålt. Sen ska vi nog käka.

Imorgon jobbar jag till 15 ca.

Back at work!

Idag var jag tillbax på jobb! Och jobbat har jag gjort! Haft massor att göra, knappt suttit ner och ätit eller jo men inte utan avbrott. Men det var skoj att vara tillbaka =) Imorgon är jag ledig så detta var en mjukstart med tanke på att jag inte jobbat på 10 (!) dagar!

Min tur att lägga Nova men det slutade med att Micke är där uppe nu. Hon vaknade efter ca 20 minuter =( Det är nog dags att sluta dalta med henne. Hon ska iaf tillbaka in på sitt rum, kan inte hålla på och sova i vår säng. Vilket hon gjort i över 3 veckor nu. Hon har 9 tänder nu fast bara 5 st är helt uppe.

Scouterna hade avslutning idag 18.30-20.15 tror jag men jag orkade helt enkelt inte och Philip verkade inte bry sig heller. Dum tid OCH dag....

Nu blir det ett avsnitt av DH =))

Kväll

Blir bara ett kort inlägg ikväll då klockan är mycket redan men barnen ligger iofs. Jag ska spendera tiden till 21 med ett avsnitt av DH (Desperate Housewives) Mer än ett hinner jag inte så klockan ringer 5.20 imorgon *GÄSP*

Tvättade 16-18 ca. Innan dess var det julmarknad nere i byn. Träffade Unni, Anders och lille Bastian m fl. Sådana tillställningar påminner mig mer om att detta är verkligen en HÅLA vi flyttat till haha, MEN det är roligt iaf ;-)

Philip är hemma hos oss igen, hämtade honom i Lomma. Vi har haft en fin kväll tillsammans med middag och sen lite tv-tittande.

Tomorrow!


Sunday-morning!

Eller ja, förmiddag är det väl nu vid 9.30. Skulle haft sovmorgon men hoppade det. Gav bort den till Micke istället. Ska jobba imorgon så måste lägga mig senast 21 ikväll, det går inte så bra om man sover till 11 (!) Dessutom gillar jag morgnar, det är något speciellt att gå upp och tända ljus och äta frukost med min älskade dotter =) Sen var det inte så tidigt, 8 gick vi upp =)

IDAG planerar jag en promenad, blev inget igår pga regn. Så idag hoppas jag på upehåll, sol är väl lite att ta i ;-)

Jag ska hämta Philip senare i eftermiddag.

Annars inga big plans. Planerar att tvätta med har inte bokat tid så får ge mig ut och se om där finns något ledigt under dagen.

Är helt klart i skick att jobba imorgon. Vill inte smitta de små. Hade man jobbat på kontor eller lager hade jag gått fast jag mått lite kasst men det är skillnad när man jobbar med folk, i synnerhet småfolk =) Har saknat jobbet!

Lördagskväll = Desperate Housewives =)

Så var det kväll. lördagskväll. Nova sover och mannen är på jobbet. Tystnaden är total men det är skönt ibland =) Jag ska sysselsätta mig med en hel del avsnitt av Desperate Housewives, julmust och salt & vinäger chips =)) Är inget stort fan av chips men dessa är ju goda som synden ;-)

Btw, vi har kommit fram till att hunden vår ska flytta till min moster på heltid. Först pratade vi om nu i veckan som kommer men det är kanske bäst att vänta tills efter jul och nyår, lugnare i denna hålan med tanke på allt smällande. Kommer sakna honom trots allt. Fast säkert ännu mer när han inte bor här längre. Han kommer få det bättre hos min moster, all odelad uppmärksamhet. Och han är ju uppmärksamheten personifierad! Oxå kan man sluta ha dåligt samvete för att man inte ger honom tillräckligt med tid och motion.

Nä nu ska jag inte babbla för det är banne mig spännande bland husfruarna =) Imorgon kommer det förhoppningsvis lite bilder!

Något bättre!

Idag är det lördag. Var uppe med Nova vid 8 ca. Min hals var då INTE att leka med. Kunde inte svälja! Jäkla skithals =(  Nu är det lite bättre efter varmt thé med honung i =) Men jag har helt klart åkt på något skit. Tror inte jag ska jobba imorgon, speciellt eftersom morgnarna är värst och jag skulle börja 6.45 imorgon.

Kollat på Prison Break. Tänkte se var jag är när det gäller Desperate Housewives =)) Längesen jag kollade lite avsnitt av det.

Annars blir det lugnt idag. Inga planer alls. Philip ska till scouterna nu strax med sin pappa. Jag ringde innan och påminde om "Narnia" Ikväll kl 19. Tror det var 5:an eller 3:an den går på. Spännande verkar den iaf.


Gnälligt värre!

Just nu är här väldigt tyst och lugnt men så var det inte innan idag. Mycket gnäll och tårar från Nova. Det måste ju vara tänderna som poppar upp som popcorn i munnen på henne. Fyra stycken på kort tid måste göra ont =( Det enda hon vill hela tiden är att amma (!) Jag kan inte ta upp henne förrän hon drar och sliter i min tröja. Innan var det bra för då höll vi det till morgon och/eller kväll endast. Men nu kanske det funkar som smärtlindring för henne, jag vet inte. Säger jag nej till henne börjar hon störtböla direkt och kastar sig gärna på golvet med *suck* Hon kan ju vara uttråkad med, varit inne hela veckan i stort sett. Hon fick badat med storebror ikväll iaf, då blev hon GLAD =) Så fort man frågar "Vill du bada, Nova?" SPRINGER hon mot badrummet haha ;-)

Philip blev hämtad av sin pappa vid 17.30, jag hann med en dusch innan Micke stack till jobb! Najs =) Annars hade det inte blivit av idag, så svårt att duscha när man har Nova själv. Antingen om man gör det när hon sover (så att hon vaknar) eller om hon är vaken och RÅBÖLAR för att hon oxå vill i *svettigt* ;-)

Jag har kollat tv i LUGN OCH RO sedan 20.15 typ när jag gick ner efter att ha nattat Nova i soffan där uppe vid tv:n sen lagt in henne i vår säng (måste avvänja henne vid det med...dags att sova i sitt eget rum igen ju) Så jag har kollat på CSI NY, lite inspelat mm. Nu är det dags för Prison Break =)) LÄNGESEN!! Men först en cigg!

Har återigen tagit upp Diesel till diskussion, om han ska flytta till min moster på heltid. Det lutar åt det, OM hon vill såklart. Men vi får prata om det mer först. Han får inte den tiden han behöver och förtjänar hos oss och vi orkar inte heller. Man är helt slut efter jobb eller om man "bara" varit hemma med barn en hel dag. We´ll see!


See u tomorrow!!


Jag mår skit

Ja...tack gode gud för panodil och nässpray! Jag vaknade lite mer till liv med hjälp av dessa två saker. Var helt dös imorse, kändes som det fastnat två stora köttbullar i halsen på mig =( Usch så blir det alltid när jag är sjuk. Borde opererat bort mina halsmandlar för längesen egentligen för de bara ställer till det. Hade inga panodil hemma imorse men Micke körde och handlade.

Nä jag ska inte jobba varken ikväll eller imorgon bitti. Tänkte orka ta tag i disken iallafall, sen åker Philip till sin pappa snart.

Trötta!

Alla verkar helt slut här hemma utom möjligtvis hunden! Nova är iofs ganska pigg men både Philip och jag hade kunnat sova hela dagen. Nåja, det blir att vänta med tills imorgon. Micke börjar inte förrän 19.

Vi var iväg till NovaLund en snabbis vid 11-tiden. Lämnade tillbaka en sak jag köpt för en vecka sen, så 400 kr tillbaka =) Sen hittade jag 2 par strupor till Nova inne på KappAhl, samt ett par nedsatt shorts =) Jättesöta. Bilder nedan. Men VAR hittar man antihalk strumpor i stl över ca 22-23. Överhuvudtaget tycker jag inte det finns så stort utbud av dessa strumpor. Nova KAN gå i vanliga strumpor men det ser rätt ajaj ut när hon ofrivilligt går ner i spagat typ! Sen snabbt hem igen. Usch kallt och rått ute och jag mår inte heller speciellt bra. Ska leta rätt på ett par panodil sen.

Nu matas Nova med lite spagetti och köttfärssås, Philip sover i soffan. Han ville spela mer spiderman på xbox:et men jag kollade på cesar millan, ni vet "mannen som talar med hundar" så han tröttnade på att vänta.

Jag hade tänkt få ganska mycket gjort idag när jag var hemma men det känns inte som jag orkar. Micke var snäll och tog mesta delen av disken imorse trots tidsbrist, jag har sorterat en del av tvätten. Men det skulle behöva dammsugas här hemma samt tömma och fylla diskmaskinen med en ny last.....Får se om jag orkar. Han faktiskt vilat idag som Micke sa att jag skulle =) Brukar nämligen ha extremt svårt för att koppla av då inte "allt" är fixat hemma först. Löjligt, jag vet ;-)



Förkyld

Japp nu har jag åkt på skiten med!! Men det var ju bara en tidsfråga eftersom man går i det dagligen och kommer inte ifrån det! Blir hemma idag och imorgon sen jobbar jag hela helgen. Är jag för dålig kan jag inte gå, vill inte smitta småttingarna ju.

Igår snöade det:



Ligger kvar en del idag med.

Igår kom denna bodyn, så fin =)



Fina setet från tradera: (japp hon har alltid skor inomhus!)



Syskon-gejmers haha:



Då ska man försöka överleva denna dagen! Micke jobbar till 22 så det bara jag och kidsen. Tur vi redan har mat och allt sånt fixat.

Later!



Vem är ni?

Förresten, det vore kul att se vem det är som läser denna bloggen =) Så kryp fram och ge er till känna! En del vet jag såklart redan men det finns kanske fler!

Fortfarande hemma...

...med Nova. Ögonen var helt igenklistrade imorse med. Vi fortsätter att tvätta och ge henne ögonsalvan. Jag och Philip gick upp 7.15 typ, duschade sen hann vi spela en omgång Triominos medans vi åt frukost. Delade ut kalas-inbjudningskorten i skolan. Sen körde jag hem igen, då hade Micke och Nova gått upp.

Idag hade jag tänkt baka fler kanelbullar =) Ska posta ett traderapaket, väntar bara på att pengarna ska komma in på mitt konto. Behöver handla gröt till Nova, jäst, mjölk och lite sånt. Nu är solen framme men imorse ösregnade det och för en stund sedan snöade det...Lite förvirrat väder minst sagt!

Kollar på lite inspelade program, "unga mödrar" bl a ;-)

Ser jag ut som ett barn??

Det hände en rolig sak när vi satt och åt middag. Dörrklockan ringde, jag gick för att öppna och det var en larmförsäljare. Jag sa hej och han sa (hör och häpna!!) "Har du mamma eller pappa hemma?" "Ehh, jag bor här!" sa jag. Så skrattade han lite generat och bad om ursäkt, sa att jag skulle ta det som en komplimang. Ta att jag ser ut som ett barn som komplimang, nja jag vete fan asså! Trodde först att han skämtade men sen tänkte jag varför skulle man göra det när man är så seriös så man säljer larm...? När jag kom fram till att han inte skämtade tänkte jag att då är det ju något som är fel. Ser jag ut som ett barn? Det är inte bra! Att jag ser ung ut har jag förstått då jag ff får visa leg när jag köper cigg, sprit mm. Men detta tog fan priset!! Micke tyckte det var skitball och ringde t o m en kompis och berättade (!) Jag var mest helt mållös! ÄRLIGT TALAT! Och nä, vi ska inte ha nåt jäkla larm, vi har hund! HAHA!

Fått sålt brio sittdynan så jag ska posta den imorgon. Den röda sammetsklänningen i stl 68 ligger ute ca 2 v till tror jag. Hoppas bra bud kommer in! Micke är oxå hooked haha, han har lagt bud på ett spiderman spel på xbox åt Philip i julklapp =) Det är hela spelet, nu spelar han bara demot som Micke laddat ner från xbox live.

Nova vaknade precis men Micke gick upp, nu blir han nog utkastad från sitt game!

Jag ska surfa runt en stund till sen gå och sova. Blir hemma imorgon med. Nova har fått feber igen och ögonen är väl liiite bättre. Näsan rinner som en öppen kran!! STACKARS NOVA =(

Bilder

Lite mer tradera-fynd som kom idag: (julklappar)




Snyggt överkast, 150 kr:



Novas lite stökiga prinsess-rum:



Myshörnan där uppe:



Snygg outfit ;-)



Ska prova Philips skor:



Philip spelar:



Philip fått i födelsedags-present av sin morfar:


Julfest mm

Igår var jag på julfest med jobbet på Wallmans =) Det fanns hur mycket god mat som helst!! Julmat med sill och ägg, olika sorters fläskfilé, kyckling, janssons, vitlöksbakad potatis, potatisgratäng! Detta var bara lite av det som fanns. Sen ett gigantiskt gottebord ovanpå det. Välkomstdrinken kunde jag bara smutta på eftersom jag hade kört dit.

Är hemma idag och imorgon med sen har jag en ledig dag på torsdag, på fredag får Nova gå till dagis. Jag har en kväll då som jag måste byta eftersom Micke oxå jobbar kväll...Går det inte får vi ha barnvakt eller något. Micke kan inte nyta fler och ja kan inte jag byta så går det inte.

Kameran slukar batteri så vi har inte bytt, därav mobilbilder.

Wallmans 1 december 2008:



Nova slappar och kollar på "Bernard":



Lite tradera-fynd:

 

Detta vädret har vi idag:



Nu ska Nova äta lite sen sticker vi till skolan igen och hämtar storebror! Grymt sugen på att gå dit fast att det regnar men ska handla lite mjölk på vägen hem. Det kan vi iofs göra på Preem. Tar med Philips paraply isf så tycker han säkert att det är roligare. Jag är typ ALDRIG ute och går längre + att det inte blivit av med gymmet heller på jättelänge!




1 december!

Då var vi inne i december redan! Det händer en del mellan jobb och hemmaliv med barnen. Ikväll 18.30 ska jag på julfest med jobbet på Wallmans. Äta gott, mycket mer hinner jag nog inte för om jag ska jobba imorgon så är det tidigt. Får se hur Nova mår. Nu imorse hade hon 38,2, ögonen är lite bättre. Inte helt igenmurade som igår morse. Men nog är det ögoninflammation.

Micke körde Philip till skolan imorse så hämtar jag 12.15. På torsdag ska vi på drop-in och dricka glögg och äta pepparkakor och lussebullar =) Mysigt!

Såhär sliten ser lilltjejen ut med sina trötta ögon:



Kommer posta stora bilder framöver eftersom det ibland uppstår problem med att klicka upp de små.