Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Onsdag

Idag började jag dagen med att försova mig! Vet inte vad som hände men klockan ringde inte trots att jag ställt den på 5.15 som vanligt. Jag vaknade 5.38 så jag hann ju men det var stressigt!

Igår började vi lägga Nova själv i sitt rum och sen gick vi ut. Hon skrek lite i fem minuter, vi gick in och la henne ner och sa godnatt igen så fortsatte hon men nu bara i någon minut. Sen nåt litet gnäll då och då under kanske tio minuter sen sov hon (!) Under natten vaknade hon 2 ggr men vi gick inte in eftersom det inte blev så hysteriskt och hon somnade om (!) Det trodde vi aldrig! Ikväll la vi henne vid 19 och först kräkte hon en massa eftersom hon nog åt för tätt inpå det att vi la henne. Igår var det en halvtimme emellan typ, det är bättre. Men så vill man inte låta henne bli för trött heller för då funkar ingenting. Då håller vi tummarna för en lugn och bra natt för fyyy faaan vad det är najs att sova om nätterna ;-)

Det var FULLT upp på jobb idag! Ingen lunch fick jag. Inte Anna heller som jag jobbade med. Jag käkade en bulle 10.30 ca sen var det ingenting förrän jag kom hem och vi åt middag 17.30. Jag funkar inget vidare utan mat regelbundet men vem gör det egentligen...? Hoppas på lugnare tempo imorgon.

Jag ska tatuera mig igen =)) Har beställt tid till 10 juli kl 18 hos Veronika =) Då ska jag tatuera in Philips namn och födelsedatum på samma sätt som Novas namn men på höger underarm. På ryggen ska jag tatuera över Philips namn med några coola japanska blommor! Kommer bli snyggt, det är jag säker på. Nu längtar jag tills dess =)

What else? Inte mycket mer än att jag är SÅ trött, orkar inte mycket nu för tiden men men det blir väl bättre.

Här kommer lite blandade bilder från juni:



Imorgon och på fredag jobbar jag kväll sen är det ledigt i två hela dagar. Vet inte om Philip ska vara här då, han skulle ju varit här förra helgen men då åkte han och nu är jag ledig så det hade varit extra bra om han stannade men vi får se.

Kommentarer
Postat av: Amélie

Happy to see that your move went ok. Hope you like your new house. Nice to see Nova driving; hoovering ; unpacking boxes ... she's a very clever little girl ; )

Good luck !

Amitiés Amélie from France.

2008-07-03 @ 09:39:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback