Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Stranden och promenad =)

Idag var det bestämt att jag och Nova skulle hämta upp Isabelle med sin Celice kl 10 för att åka till stranden =) Jag for ut vid 9 för att leta termos och solkräm till Nova. Packade ihop allt och sen bar det iväg. Vi hittade ett mysigt ställe förbi Lödde nånstans. Kommer inte ihåg vad det heter. Skulle finnas en trampolin men den hittade vi inte. Ingen sand heller där vi var men det var toppen iallafall. Nova är helt galen i vatten =) Haha ingen badkruka inte! Paddlar och har sig och går på botten med vatten upp till halsen! Tre gånger hann hon bada. Hon såg inte ut att ha bränt sig, smorde in henne med spf 50 hemma sen 20 på stranden. Jag däremot ska vi inte snacka om. Hoppas kräftröd är den nya modefärgen ;-) HAHA! Roligt att ses igen =)

Lite bilder:




Innan vi åkte hem handlade vi på Lidl.

Vid 18 tog jag och Alex en promenad med våra barn runt här i Kävlinge by =) Härligt väder och det var skoj att snacka lite skit, var för längesen gumman! Nova tröttnade till slut, var nog trött efter en tuff dag i solen. Hem för bad, gröt och kudden. Tog ca 10 minuter ikväll innan hon slutade skrika och somnade. Usch inga roliga minuter men det finns ju de som har det värre. Är ganska säker på att vi gör henne en stor tjänst eftersom hon är så myckeet gladare om dagarna när hon sovit ordentligt hela nätterna. Och vi som föräldrar är bra mycket roligare oxå =)

Imorgon ska vi hälsa på lite bebisar och kanske hinner vi med en runda ner till stranden. Pappa har inte sett Nova bada än ju!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback