Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

BVC mm

Idag är det torsdag och jag har jobbat 6.45-15 ca. Hade arbetstid till 16 men flexade ut tidigare, var sen och vaccinerade mig. När jag kom hem stack Micke och Denice till huset som igår. Där är en del kvar att fixa, eller ganska mycket. Vissa saker som Novas rum kan vi ta när vi flyttat in eftersom hon ändå inte har mer än en säng och en back med leksaker. Än iallafall =)

Det var 10 mån kontroll + läkarbesök igår på BVC. Lillan är inte så liten längre! Vikt: 10210 gram Längd: 75 cm Huvud: 45 cm. Philips 5½ års vikt är 19200 och längden 114 cm så han har oxå ökat bra. Varit lite orolig, eller inte orolig men han är ju väldigt smal. Aktiv som tusan så det är ju inte så konstigt =) Läkaren tycker inte vi ska acceptera att Nova väcker oss så mycket om nätterna. När vi flyttat ska Micke ta henne helt några nätter så vi bryter detta mönstret. Hon reser sig mot saker nu och man behöver bara hålla henne i ena handen ibland när hon går. Skor måste vi köpa till henne. Imorgon är det planerat att Mickes mamma ska komma ut och ta henne en stund så renoveringen kan fortsätta och min mamma kommer på lördag när jag är ledig. Hoppas hoppas vi kan flytta på söndag.

Unni är inne på förlossningen nu!! Hoppas allt går smidigt och bra!! Lycka till =)

Vad mer? Inte så mycket....vi har fullt upp. Philips sista dag på dagis idag så nu har han sommarlov till 20 augusti då skolan börjar =)

Jag fick VG i både Barnpsykologi och Handledning =)

Bilder på mina troll från idag:





9 juni:



Kommentarer
Postat av: Amélie

I just love to see "the little family" so happy together. Their smiles make me happy.

Amitiés from France. Amélie

2008-06-13 @ 17:27:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback