Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Ledig =)

Även om jag ÄLSKAR mitt nya jobb så behöver man vara ledig ibland. Inte minst nu när vi är mitt i flyttagen! Eller, ja snart för vi håller fortfarande på att måla och så. Jag har mest jobbat denna veckan sen kommit hem och tagit barnen så har Micke och hans syster gjort jobbet.

Igår slutade jag en timme tidigare vid 15 sen hem och vände och körde sen Philip till sin pappa. Efter det till huset för inspektion. Det har blivit jättebra. Den färgen vi tänkte ha i vardagsrummet är lite....för grön typ. Vi ville ha en brunaktig. Så köket och lilla hallen nere får denna i sjögräs http://www.landora.se/Flash_v07/main.htm Nu ska jag leta efter någon annan att ha nere i stora rummet + hallen uppe. Blå färg till Philips rum är inköpt och rosa till Novas är på G =) Sen blir det att måla lister och lite sånt i vitt. Kommer bli snyggt. Synd man har en lite begränsad budget...

Micke sover fortfarande, han kan behöva det. Jag la Nova vid 20 igår och då somnade jag själv oxå. 21.30 gick jag upp och borstade tänderna. Tvättade inte ens av mig sminket vilket händer ca 2 ggr per år! Ibland är man trött och ibland jävligt trött ;-)

Tänker på Unni (min granne och polare) som MÅSTE vara klar på förlossningen by now!

Bilder på snuttan som sitter här bredvid:



Igår. Stackars ungdom, störd mitt i skönhetssömnen av ungarna ;-)



Jag och min älskade tjej:

 

Kommentarer
Postat av: Denice

Bilden när jag sover och hon sitter där och smilar med hela ansiktet hahaha, den är så klockren! Oh vad underbar hon är !!!



Hoppas allt är bra med la familja idag?

Nu ska jag snart på möte hos soc, hehe min framtid är skriven!

Ha det bäst, puss & kram /Denice

2008-07-03 @ 08:43:59
URL: http://dempaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback