Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Pildammarna

NOVA 9 MÅNADER IDAG =)




Igår var det fredag och Micke och jag var lediga tillsammans hela dagen =)

 Philip testade att åka lite skateboard =)


Vi var ändå på lite olika håll. Jag var nere i byn en runda med Unni, köpte bl a en cykelhjälm till Nova. Så idag ska vi ut på premiärturen =) Micke tog med sig Philip till Bjärred, sen tog de en mjukglass vid Sommarkiosken. Senare hade vi bestämt att träffa min moster och kusin i Pildammarna. Lite sent anlände vi och vädret var kanon =) Nova var helt fascinerad av alla fåglar! Hon satt helt stilla först sen började hon hoppa i vagnen haha! Philip hjälpte till att mata.





På vägen hem åkte vi in om Mickes mamma och sa hej och matade Nova. Philip kollade film på Denices rum som vanligt haha....

Senare på kvällen kom Sanna, Johan, Unni & Anders över på grillning =) Mycket trevligt och gott var det. Imorse kände jag mig dock en liiiten smula bakis....undra om det var den lilla ölen eller ciggen, eller kanske de båda i kombination. Idag är det Mickes sovmorgon så han får sova hur länge han vill =) Vi har ganska jobbiga nätter med Nova nu. Hon ska återigen vänjas vid att sova i egen säng. Var ett tag sen hon blev frisk nu.

Nu ska jag ta tag i disken från igår....det tar jag INTE en bild på ;-) Ser ut som "kom och hjälp mig dö"

Later

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback