Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Utflykt

Även idag skulle dagis iväg på utflykt. Skulle lämna Philip på dagis redan 8.15. tiiiidigt haha! Är inte människa så tidigt på morgonen + att få klart en själv och två ungar är stressigt men vi klarade det + iväg och handlade matsäck innan. Philip ville ha risifrutti, köttbullar, gurka, banan, äpple och dricka med sig. Så det fick bli så =) Han har blivit mycket lugnare min lille grabb. Lyssnar bättre och säger inte emot lika mycket. Visst han frågar varför till det mesta men varför inte liksom ;-) Man vill ju veta.

Ska ut på promenad med Isabelle vid 11 sen är det utvecklingssamtal på dagis 13.15. Philips pappa kommer oxå, bra! Sen efter det tar jag med Philip hem oxå kanske vi tar en runda till Center Syd eller NovaLund =)

Nova idag:



Blev klar med min uppgift igår så känner mig rätt nöjd ändå. Hoppas bara läraren håller med, det är ju det som gäller. Tar den andra kursen nästa termin. Så får jag betyg i denna kursen, 100 poäng Handledning och 50 poäng Barnpsykologi som jag går på tisdagar =) Samlar på mig lite. Måste fortfarande tenta upp Religion A, Samhällskuskap A och Svenska B innan nästa år är slut eller var det detta året :-o Måste kolla upp. Annars kan jag inte läsa på högskola om jag nu skulle få för mig det. Mina andra betyg blir nämligen för gamla. Åren går även om man känner sig som 20 så är man inte det haha ;-)

Kommentarer
Postat av: cassandra

Tack för att du tyckte till uppskattas!

Allt bra idag
?

2008-05-29 @ 09:13:12
URL: http://dasiilvaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback