Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Philips 6 års kalas =)

Det blev kalas idag iallafall =) Philip blev inte sämre så vi körde på. Synd om honom att ställa in precis allt planerat hela helgen. Han tyckte det var jätteskoj och blev glad över alla de fina presenterna han fick =) Nova blev mest glad över allt papper som de flesta småttingar i den åldern ;-) De som var på kalaset var: mamma, syster, pontus (systers pojkvän), kusin, moster, Unni, Anders och lille Bastian =)

Tror nog vi stannar hemma imorgon och bara myser, jag är ledig från jobbet. Blir att ni går ut om alla är friska, har knappt hunnit det i helgen. Philip har inte varit utanför dörren sedan i onsdags!

Presenter han fick: en cd-spelare + brända skivor med bullerby-barnen av min mamma, syster och Pontus + en spiderman tröja och mjukisbrallor. Spiderman-bälte, plånbok + pengar, häftiga strumpor, 2 dvd-filmer, (timon & pumba och lucky luke) spiderman-figur av kusin och moster och vantar och en cool "halvkeps" av Unni och Anders. Bilder på det kommer imorgon för nu är allt utspritt och jag orkar inte gå och hämta det ;-) Saker från oss får han på fredag då det är hans födelsedag. Han får inte riktigt ihop det där att man kan fira en annan dag. Han kommer nog tro att han fyller 7 år på fredag =) *sötis* TACK ALLA för en fin dag!!!

Här kommer massor av bilder:




Kommentarer
Postat av: Evsi

Grattis till Philip i efterskott! :-)

2008-11-28 @ 08:46:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback