Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Familjen magsjuka =(

Usch och fy, det verkar som vi åkt på magsjuka iaf =(( Iaf jag, Micke och Nova. Läkaren sa ju (nä vi tror inte på allt läkare säger hehe) att det inte var såna kräkningar hon hade....Suck! Mitt började precis innan jag stack till jobb med magknip och illamående men tänkte att det kan vara någonting annat (vad liksom...) På jobb mådde jag först bra, sen kasst och sen bättre igen efter lite thé (?) Micke mådde oxå illa innan och har ont i magen. Nova kräkte rejält igen vid midnatt ca. Jag hade sovit ca en timme. Hosta har jag oxå, en irriterande rethosta *klagar*. Stackars Nova, hon får inte upp allt när hon spyr =( Får nästan inte luft, blir rädd och gråter. Hoppas Philip klarar sig men oddsen är ju dåliga för det tyvärr. Än har inte jag och Micke spytt iaf.

Vilken tur vi avbokade, Sanna. Vill INTE smitta någon men allra minst små nyfödda! Hoppas nu ingen liten har smittats på jobbmen jag har inte rört någon bebis alls ikväll faktiskt.

Nä om man skulle göra ett försök att lägga sig igen efter intag av 2 olika hostmediciner...See U, I hope!

Kommentarer
Postat av: jenny ståhl

här e de vattkoppor som härjar...Magdalena e en stor prick hela hon=( Fasar för att Amanda oxå ska få de o det e ju en stor risk. Jag har inte haft de heller så ja hoppas isåfall att ungarna hinner bli friska innan ja får det!

Krya på er

kram

2009-04-18 @ 08:58:48
Postat av: Sanna

Usch..låter jobbigt när lilla prinsessan inte får luft. Stackars tjej. Hoppas Philip klarar sig. Vi tar o träffas en annan dag. Vi försvinner inte ju...;)Tvärtom så blir Alfie fetare o fetare..hehehe



Kram på dej o hela familjen

2009-04-18 @ 10:11:34
URL: http://zandyleee.blogg.se/
Postat av: Mia

Usch stackare :( Ta vitpepparkorn, det har vi gjort alla gånger Alexander haft det utom en...den gången klarade vi oss inte... Typ en 15 st i några dagar...Psykist eller inte men har funkat på oss. :) Fick tipset från dagis.Krya på er!

2009-04-18 @ 23:56:35
URL: http://mijasblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback