Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Nu är det kväll...

...och snart dags att sova =) Ska bli skönt eftersom natten inte var så bra. Somnade väl runt midnatt oxå upp 6.30 sen har det varit full rulle nästan hela tiden. Värre för Micke dock som var uppe med Nova hela natten typ. Tror inte de sov mycket, slumrade mest. Nova har spytt tre gånger idag, senast när vi skulle lägga henne =( Hon blir så ledsen när hon spyr och det förstår jag för det är verkligen inget skoj. Tårarna rinner på mig oxå när jag spyr fast det var väldigt länge sen nu som tur är. Vet inte vad det kan vara men om det är smittsamt lär vi snart få veta! Tror och hoppas att det hänger ihop med hostan hon har eftersom hon är väldigt slemmig i halsen. Hon hade ont i magen innan oxå, det syntes på henne och hon nickade när vi frågade. Lilla gumman, vill inte att du ska vara dålig ju! Får se hur natten blir. Vi är beredda att dela som inatt. Jag jobbar kväll imorgon så det finns möjlighet att sova på förmiddagen för den som har nattvaket. Förhoppningsvis kan vi sova alla fyra inatt =)

Det blev grillat idag, fjärilskotletter, baconlindad korv och banan (var helt ok med baconlindad banan haha), potatissallad och vanlig sallad. Gott!!

Vi har röjt en del i trädgården oxå, det var det fina vädret som lockade ut oss. Varken jag eller Micke har gröna fingrar men ibland är det skoj. Jag planterade om mina två (enda) blommor i huset. Det är synd om de två ensamma blommorna. Glömmer väldigt ofta att vattna dem oxå ;-) Har trots det haft dem i säkert fem år (!)

Skulle lägga upp lite bilder från idag men blev avbruten, Nova vaknade och Micke var i duschen. En snorsugare är fan ovärderligt innan barnen kan snyta sig!! Sög ut hur mkt som helst! Stackars lilla tjejen!



Innan låg stenarna i sick-sack (?)



Ser lite WT (white trash) ut men riktigt så illa är det inte haha



Här var en ful äcklig buske innan och nu vet vi inte riktigt vad vi ska ha där...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback