Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Stress

Såja hemma! Det har varit en busy day at work. Vi har haft att göra hela dagen. Det började med att det var EXTREMT svårt att ta mig upp imorse! Hade jag kunnat köpa mig sömn hade jag utan tvekan gjort det ;-) GUUUUD vad trött jag var. Det var dessutom ganska längesedan jag jobbade morgon. Klockan ringde 5.20 och jag gick upp 5.45. Snacka om att jag fick bråttom ;-)

Tycker så synd om dem som spricker mycket under förlossningen =( Sfinkter skada kallas det. Total eller partiell och det är när man spricker enda bak så ringmuskeln mer eller mindre går av (!) Det är min stora skräck och nu när jag jobbar med det är den inte mindre direkt. Vissa får bestående men för resten av livet. Sjukt. Allt för att man vill föda ett barn. Där är ju verkligen ett snitt att föredra.

Nova är bättre idag =)) Har inte kräkt och ätit gröt i två omgångar och en halv banan! Bra bra =) Nu nannar hon gott.

Micke stack till jobb så fort jag kom hem. Han kommer hem 22 som vanligt på torsdagar.

Träffade på Pernilla, Sannas syster idag på jobb. Hon fick sin lille pojke den 13:e, några veckor för tidigt. Sååå söt och inte så himla liten som många är i v 35. Grattis!!

Igår när jag la mig:



Just nu:



Mobilkort så därför lite kassa men men bättre än ett bildlöst inlägg kanske ;-)

Ska passa på att varva ner nu innan Novis vaknar sen lär det bli full rulle =) Höres!

Kommentarer
Postat av: Linda

Usch ja de e hemskt vissa som lider av Sfinkter skadan resten av livet...Jag fick ju det och det blev 2 timmar på operation efter förlossningen, visst känner jag av det fortfarande men jag tycker ändå det är helt okej...men ska vara glad för de. Läste tex om en på FL som 1år efter förlossningen fortfarande inte kan känna helt av är hon måste gå på toalette osv att hon helt enkelt inte kan hålla sig....fyy så hemskt...första barnet och hon var typ 26år...:-S

2009-04-16 @ 16:49:37
URL: http://lindus85.blogg.se/
Postat av: alex

halloj tjejen =)



ja E är dålig igen, nu har hon blivit flyttad till hjärt avd!!! hoppas bara att de hittar orsaken till alltihopa...



Ja hon i furlund är hon bra?? billig?? seriös?? för de nere i hålan tyckte jag mest bara va pantade!!! (får man säga så om HA-anhängare?? hahaha)



vill ju bli nöjd med den=) har hon studio här eller görs det hemma?



HA det gott gumman =)



Kram

2009-04-16 @ 19:55:35
URL: http://alexandrajh.blogg.se/
Postat av: Linda

Det var partiell, jag har funderat på de med nästa gång...visst skulle jag vilja föda vaginallt men jag är livrädd för att behöva gå igenom det igen och speciellt sys...dom kan ju inte bedöva just i ringmuskeln så där va verkligen en pina att bli sydd. Känns som eftersom jag sprack hela vägen och upp så är man ju rädd att det bara ska säga tjoff nästa gång=) Nu är det inte ofta det gör ont ont...mer ibland när jag går mina powerwalk så börjar det som ett jätte tryck sen gör de ont men de brukar gå över när man vilat en stund...men kanske too much info men=) Nr 2 är fortfarande inte helt smärtfritt haha

2009-04-16 @ 21:00:21
URL: http://lindus85.blogg.se/
Postat av: jenny ståhl

vet hur de e me att spricka tyvärr. inte hela vägen bak, men nästan=( hade ju kat i 2 veckor efter A. Sjuuuuukt jobbigt!

2009-04-17 @ 07:36:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback