Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Igår

På väg



Mot Trelleborg



Framme



Hahaha



Innan vi släppte av mormor



Hemma



Det var vår dag i bilder. Vi körde hemifrån ca 11.30 och kom hem 18.30, lång dag =) Skönt att komma iväg lite bara Philip och jag. Mormor var med oxå. Ringde henne på vägen så svängde bara av och tog en snabb kaffe innan vi körde. Hittade det jag letat efter hela sommare, skosmycken till mina och barnens foppatoflor. Jag har ju inte aktivit letat direkt men nu hittade jag =) Mest hello kitty, mimmi, spiderman. Sen hittade Philip en fotboll och en svensk flagga han ville ha på sina. Köpte ett armband till Philip och då fick han fri lek på området i form av hoppborg, studsmatta, hästridning, andra lekar, en del karuseller, en banan, en gräddbulle, en dricka och en lott =) Prisvärt för att vara dagens priser när man ska hitta på saker med barnen. Nu heter Mikaeli marknad förresten Palmfestivalen. Trelleborg är ju palmernas stad eftersom det finns massa palmer utsatta. Köpte strumpor oxå till mig och barnen. Till Nova hittade jag även 2 par jättefina hello kitty strumpbyxor =) Träffade Alex med sin mamma + barn där nere oxå. Klockan blev plötsligt mkt och vi var trötta (lång väg hem...ca mil) så vi bestämde oss för att avrunda dagen.

Idag finns inte mkt på schemat förutom att jag ska städa och försöka få en tvätttid. Påbörjade min rensning av garderoben igår, MKT kläder har jag!!

See U!

Kommentarer
Postat av: alex

ca 6,1mil enkel resa är det gumman =) hihihi... ja bandet var verkligen prisvärt (om man har 1 barn..hahaha) 50kr men för mig blev det 150kr!! hihi



kram

2009-08-31 @ 09:30:32
URL: http://alexandrajh.blogg.se/
Postat av: Rebecca

oj jag hade inte num lock intryckt! visste ändå inte hur långt det var mn det är en bit ju!

2009-08-31 @ 13:27:46
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback