Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

mörkt ute

Sitter och äter en lussekatt. Det har blivit en del på sistone =) Får baka nya snart.

Jag är nervös inför imorgon. Eller inte nervös men jag är så inställd på en sak så vi får se om det blir så. Intressant om man kan känna sånt på sig eller det vara är hittepå. Jag är ju inte 100% säker men om jag tar och jämför mina två andra graviditeter så är denna mest lik den första. Förutom krämporna som jag inte hade då för 7-7½ år sen när jag var 20-21 år ;-) Imorgon kl 10 gäller det. Kommer gå ifrån jobb för att göra UL. Jobbar sen till 16.

Hämtade Philip i skolan innan som vanligt. Ryggen är lite bättre idag, tror det är för att jag VERKLIGEN tar det lugnt. Går sakta, sätter mig sakta, ja allt går i slowmotion. Som om man har tid med det, men jag måste...

Klockan är 10 i fyra och det är redan mörkt ute. Ledig idag sen jobbar jag hela veckan lång. Idag postade jag (eller Philip gjorde det) brevet till läkaren i Ystad som jag ska till den 15:e. Hoppas det hjälper. Mmm det är mkt som händer just nu, mest kul såklart.

Nu är det klart hur vi ska fira jul iaf. Har ju Philip varannan julafton så detta året firar vi "julafton" den 23:e hemma hos oss med min sida av familjen. Den STORA nackdelen med att skiljas/separera. Men det är klart att han ska vara där oxå ju. Sen är han där nyårsafton med. Nästa år är det vår tur =) Julafton firar vi med Mickes sida av familjen hemma hos hans mamma.


Kommentarer
Postat av: Unni

Lycka till imorgon, ska bli spännande att läsa vad som händer. :) Kram

2009-12-08 @ 16:42:04
URL: http://dunsa.blogspot.com
Postat av: alex

hej hej gumman



ja lycka till imorgon =) kram så länge =)

2009-12-08 @ 19:26:10
Postat av: jane

åhhh, då är du på ul just nu! =)

2009-12-09 @ 10:10:46
URL: http://gumpen.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Tack alla, ja det var vi jane =) Hihi och nu vet vi! Ska ni ta reda på det?

2009-12-09 @ 18:42:59
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback