Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Nyår =)

Denna jäkla datorn funkar ju inte, eller jo datorn gör det men inte mushelvetet. Och på den andra laptopen funkar inte tangenterna efter Novas vattenbad. Suck. Så jag har fått vänta tills Micke vaknade så ha kunde få liv i skiten. Nån som vill skänka oss en laptop? ;-) Denna är ju snart död men den andre ska in på lagning, inte så gammal.

Upp 7.15 med Nova. Jag var inte så trött då men lite ont i huvudet. La mig 22 igår och kollade lite på tv. Sover ju inte nätterna i streck eftersom jag kissar 1-2 ggr per natt och använder nässpray lika många ggr eller mer. Vi käkade lite mackor i soffan framför tv:n och kollade på tecknat. Jag blav så trött så jag somnade till, inte helt men när man slumrar sådär. Rätt vad det är vaknar jag av att Nova häller vatten på mig (!) Eller hon spillde nog. Sen var jag klarvaken haha. Strax efter vaknade Micke och nu har jag duschat oxå.

Vi ska övningsköra i Landskrona idag är det tänkt. Ikväll ska vi bara vara hemma, skönast så. Det är inte som om man kan festa till det ändå. Inte ens ett glas vin kan man ta, eller ja Micke kan ju men inte jag. Vi har inget gott hemma ändå. Jag vill ha Blue Nun =) Det är sista gången man är begränsad såhär så det gäller ju bara att härda ut.

Tänkte på det här om man blir oplanerat gravid sen. Mina tre graviditeter har alla varit välplanerade så jag har lite svårt för att sätta mig in i hur det hade känts. Speciellt om man bestämt sig för att inte ha fler barn. Som vi gjort nu efter denna. Jag är absolut för abort men om jag själv skulle kunna göra en? Jag tror inte det faktiskt. Trots att jag kommer lägga runt 100.000 på att återställa min kropp efter att lillebror är ute. Inte i detta livet jag lever nu, gift och kommer ha tre barn. Det hade känts fel. Blir man våldtagen eller om det är fel på fostret är det en annan sak, för mig. Inga lätta beslut man ska fatta här i livet. Nu har jag haft tur att lätt bli gravid utan preventivmedel men aldrig med så det funkar ju.

Nu är det varm o´boy dags =)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!


Kommentarer
Postat av: Sarah

Själv e jag emot abort men det beror ju från situation till situation oxå. Man får ju se var man e i livet oxå om det skulle hända, om man har ett stadigt förhållande osv. Att man gör abort efter en våldtäckt eller om det e fel på fostret tycker jag e rätt men bara om det e ngt mkt allvarligt med fostret så att det inte klarar sej utanför livmodern. Hoppas att du får ett bra nyår. Kramar

2009-12-31 @ 11:31:37
Postat av: Becca

Sarah: Emot abort som att det inte är varje kvinnas val? Man måste ju ha rätt att bestämma när/om man vill bli mamma. Sen att använda det som preventivmedel är jättefel såklart. Som downs syndrom t ex, jag anser inte mig tillräcklig för ett sådant barn. Men det är ju inget livsallvarligt fel. Tack, detsamma =) Kram

2009-12-31 @ 11:56:15
URL: http://[email protected]
Postat av: Pilla

Jag håller med dig. det är upp till var och en att bestämma själva. Barn med downs syndrom har dessutom ofta hjärtfel (40%) samt svåra men.

Hoppas ni får en mysig kväll och Gott Nytt År!

kramar :)

2009-12-31 @ 14:46:32
URL: http://pillaslilla.blogg.se/
Postat av: Becca

Pernilla: Precis, ett hadikapp med en del följdsjukdomar. Personligen tycker inte jag att jag har rätt att medvetet låta ett sjukt svårt barn födas om det går att undvika. Tack =) Hoppas ni hade det bra igår. kram

2010-01-01 @ 11:03:24
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback