Födelsedagsmiddag

Idag kl 10 var jag på min andra behandling, nice! Sen blev det inom NovaLund för lite minishopping. Hittade en tunika med knappar fram för 89 kr, lång ärm. Iofs stl XS (!) men den passade om än tight. Ett par svarta tights och svarta benvärmare. Vet ju ej vad jag ska ha på mig ikväll. Ska på födelsedagsmiddag hemma hos min syrras pojkvän Pontus föräldrar. Mamma kommer med dit. Micke jobbar ikväll så jag och Nova åker själv. Kl 18 ska vi vara där så det blir ju lite sent för Novas läggning sen.

Ska strax prova att LOCKA håret med min plattång. Då ska man få såna där stora fina lockar. Me like! Hata mina egna naturliga pudelfrissa haha!


Jobbat



*Nova gillar visst semlor haha*

Bilderna är från när jag kom hem men Micke fotade. Jag var på ovanvåningen och kollade på ett program där kvinnor åker typ till Afrika, Etiopien och liknande för att leva som kvinnorna där nere. FAN VAD VI HAR DET BRA HÄR! Det har jag iofs förstått länge men ändå, ska klaga mindre.

Nu kollar Nova och jag tv, hon ska strax ha sin kvällsgröt sen ska hon nanna. Jag har bakat äpplekaka som jag ska avnjuta i min ensamhet sen mohaha!

För att klargöra: Beauty-tek behandlingarna på Novilife kostar 795 kr per gång och jag kommer kanske gå en sex ggr. Så visst blir det en del men de slipper skära i mig. Det är sista utvägen, som ff finns som ett alternativ om inte detta hjälper som det ska.

Lovar att lägga upp bilder sen när det blir en mer synbar skillnad.

Hemma hos oss just nu:


Behandling

Behandlingen på Novilife gick bra =) Vi tog före och efter bilder och man kunde se en lite skillnad redan efter denna första behandlingen =) Speciellt bilderna från sidan. Hon rekommenderade mig att gå 6-7 ggr så får vi hoppas att det räcker. Det gjorde inte alls ont. Inte för att smärta skrämmer mig. Tvärtom.

Novilife

Då är Philip lämnad på skolan och jag började dagen med en varm dusch, härligt! Fixat till mig nu och ska snart åka. Tänkte vara ute i god tid till min behandling. Hoppas så mycket på detta. Finns inga pengar i världen iofs som kan mätas med att vara nöjd när man möter sin spegelbild. Denna behandling var dock till rätt pris. Tänkte titta inom price off med men det känns som vi måste betala räkningarna först :-O Micke får ej lön förrän imorgon. Jag är ganska nöjd med min lön denna månaden och då hade jag ändå en karensdag men det var för vab så pengar från fk kommer oxå. När jag kommer hem har Micke hämtat Philip på skolan. Jag lovade Philip myskväll idag. Det brukar vi ha de kvällar Micke jobbar sent =) Det innebär choklad och kanske att baka någonting. Negerbollar är ju poppis. Kanelbullar med men det tar ju liiite längre tid!

Läxa

Nu sitter jag och Philip här uppe och gör läxa. Han gör och jag rättar =) Tar lite tid så jag tog med mig datorn upp, så kan han sitta i lugn och ro men ändå att jag är bredvid honom.

Nova är på ett väldigt trotsigt humör. Middagen blev inte njtbar för någon eftersom hon inte skulle äta utan bara skrika. För att någon ska få lite lugn och ro tror jag att hon får äta antingen innan eller efter oss. Jag vet att det är viktigt att små barn sitter med så de lär sig samspel mm men just denna situationen är ohållbar. Jag får ont i magen av för mkt stress och skrik och Philip höll för öronen. Nog tjatat om det ;-)

Imorgon hade jag eg tid hos Dr Opitz i Malmö (plastikkirurg) för konsultation ang lipolys-behandling men den avbokade jag efter dagens fynd i metro www.novilife.com så det är vad jag ska på imorgon. Återkommer med resultat. Snart sommar och med den kommer samma ångest som varje år...

Jobb imorgon

Matlagning på G:




Nova är feberfri så det blir jobb för min del imorgon. Tjohoo! Så kanske man inte ska säga men just nu tycker jag det är rätt tufft att vara hemma! Nova säger nej till allt och vägrar verkligen göra någonting hon inte vill. Stark vilja är en underdrift. Men hon är såklart helt underbar ändå =) Tjejer SKA ha stark vilja! Philip har varit jätteduktig idag och hjälpt till att duka av och sätta ner i diskmaskinen efter middagen. Jag är lite av en curling-mamma, ordnar och fixar det mesta för barnen (och min man) Man blir ganska trött av det och nu när Philip är 6 år fyllda (blir 7 i år) tänkte jag att det är hög tid att han hjälper till mer och blir mer ansvarsfull. Han har alltid varit duktig och hjäpt till men nu räcker det inte att sätta sin smutsiga tallrik på diskbänken utan den ska sköljas av och ner i diskmaskinen. Tycker jag. Sen att man inte bara slänger sina kläder efter att man tagit av dem utan lägger dem i tvättkorgen om de ska tvättas, annars ska de läggas undan, om han t ex ska ha dem nästa dag. Han är ju ändå sex år. Sen efter disken röjde han undan alla leksaker så jag snabbt kunde dra runt med dammsugaren ett varv. Det har varit ganska lugnt annars, blev inget spelande för honom idag på xbox:et så han har kollat klipp på datorn istället. Omväxling förnöjer. Han fick oxå ny läxa idag men den tar vi på torsdag, nu ligger han redan och imorgon är jag inte hemma förrän 16.

Blev en trevlig fika med Lotta, Jessica och en kompis till Jessica på NovaLund i förmiddags, nice nice! Och tack Lotta för att du bjöd. Next time is on me =) Sen flippade Nova ut så vi drog.

Nu blir det bloggläsning och tv-tittande innan det är läggdags ca 21. Upp 5.20.

Fettisdagen

Idag är det semlornas dag. Sjuk idé ändå med grädde på en bulle. Jag föredrar smör jag ;-) Nä jag är inget stort fan av semlor men det är ju kul för de som gillar dem och ka kränga idag =)

Idag står fika med Lotta på schemat nu efter 10 när vårt favorit-fikaställe öppnar. Hennes lilla Elma på ett år är på dagis idag, annars hade det varit skoj att träffa henne idag. Jag är ledig enligt schema så Nova hänger med. Hon är feberfri nu på morgonen men avvaktar att ringa jobb och meddela att jag kommer imorgon. Ska ta tempen när vi kommer hem och har hämtat Philip i skolan. Hoppas tempen är nere då med. Det är dyrt at vabba =(

So long!

Lipolys

Många har frågat och undrat om lipolys, inte konstigt efetrsom jag fastnade för det direkt. Fick ju för övrigt tipset från Alex, tack gumman =)

Här är en del av det jag hittat:

http://www.kosmedics.se/Lipolys-2047444209.htm

http://www.skinrenewcenter.se/lipolyse.html?gclid=CN-O_ZOW85gCFUM-3goduz8Y2A

Uppdatering

Novis hade 38,8 i temp nu vid 17.30. Blev alvedon samt hostmedicin. Tveksamt att jag kommer jobba på onsdag.

Hängiga tjejen:




Fick skicka upp Philip på rummet, blev lite väl stojigt här nere. men han verkar lika glad för det!



Nova och pappa lagar mat. Brysselkål ska skalas:



Känner mig lite sliten idag...



Mmm nu luktar det gott från köket. Jag har inte käkat mer än frukost och lite pizza som blev över igår. Har sjukt dålig mat-fantasi. Nu är det GI som gäller här hemma. För Mickes skull, jag sa att jag kan hänga med en bit, gå ner 5 kg typ. Det är ju inte så mycket men gör rätt stor skillnad på kroppen. Jag vill dock ha ris till kycklinggrytan. Hade blivit helt pucko utan kolhydrater!!

Lipolys

Nu har jag ringt läkaren och hört mig för lite om denna behandling. Det kostar 5000 kr per omgång och han rekommenderade två stycken beroende på hur man ser ut innan givetvis. Detta ämnet lipolys är ännu inte godkänt i Sverige men är på väg att bli. I vilket fall som helst ska jag ringa imorgon igen och boka in en tid med hans sekreterare så han kan titta hur jag ser ut. Kanske kanske kan det bli en sommar utan ångest?

VAB

Lite sjuk-gnällig sådär:



Sen blev det bättre:




Idag är jag hemma och vabbar med Nova. Tog lite bilder men hon ville inte vara med riktigt. Nova är rolig, tittar på bilder av sig själv och säger "ova!" Hon sa så åt ett foto av mig när jag var liten med =) Kanske är vi lika ändå? Nova är ju väääldigt lik sin pappa så jag har inte tänkt så mycket på om hon är lik mig med men det börjar kanske komma nu.

Annars gör vi inte så mycket, kollar på Animal planet, animal rescue eller något liknande. Sjukt hur människor missköter/misshandlar djur =(

Hämtning av Philip 12.15 i skolan.

Kväll

Bara in en snabbis och säga godnatt till mina kära läsare =) Är övertrött så det blir sängen nu kl 21! Skönt haha! Men vi hörs imorgon igen, jag vabbar för Nova har blivit förkyld med hosta, feber och snuva...

Ikväll blev det hemmagjord pizza, gott =)

Badet!

Det var riktigt najs på badet =) Glömde dock kamera...Svårt ändå att hålla reda på när man är i hela tiden, lättare om man är två vuxna som är med. Träffade Sandra igen, min kompis Lottas kusin. Vi sågs på BVC i tisdags med. Kävlinge är litet eller vad ;-) Hon hade sina tre söta barn med sig.

Nu blir det lugnt resten av dagen. Nova hade 37,8 i temp så vi får se hur det utvecklar sig. Om jag kan jobba eller ej imorgon men det är kväll så jag kan avvakta nu framåt kvällen iaf.

Vi behöver handla, typ ingenting hemma. Tråkigt.

Micke börjar sitt nya GI liv imorgon måndag. Han ska gå ner i vikt har han fått för sig. Jag hejjar på men tror ej på dieter. Jag tror man kan äta lite av varje och tänka efter före men framför att att RÖRA PÅ SIG! Där har många problemet. Jag har gått ner 30 kg två gånger med denna metod OCH hållt den nya vikten med. Men jag är naturligt "smal". Kanske jobbigare om man varit överviktig en lång tid eller liknande. Jag vet inte. Men jag vet att jag vill göra lipolys iaf. Ska kolla upp olika kliniker i Malmö om de gör det där.

Nova skrattar =)

http://www.youtube.com/watch?v=U9wcnEa9vGs

Nova skrattar =)

http://www.youtube.com/watch?v=U9wcnEa9vGs

Nova förkyld

Näsan rinner på lillstumpan och hostat har hon gjort inatt men ingen feber. Men den brukar ju komma tillsammans med en förkylning. Vi får se hur det blir under dagen. Min tur att vara hemma från jobb imorgon om det behövs. Inget bad för henne idag iaf. Jag tror att Philip och jag åker själv, det hade varit mycket trevligt =)

Själv vaknade jag vid 7 av min egen hosta. Ingen huvudvärk dock =) Gick upp och tog hostmedicin men kunde ej somna om och sen vaknade Philip och slutligen Nova. Mickes sovmorgon men jag skulle väcka honom 10 om han inte vaknat tills dess. Jag ska jobba kväll imorgon men det hade varit smidigare med morgon med tanke på att Micke eg jobbar till 18 imorgon och dagis och fritids stänger 18. Synd han ej kom på det tidigare, lite svårt att byta så i sista sekund men ska se vad jag kan göra.

Lite bilder

Philip som spelar som vanligt. Har kommit på att det mest är bilder på Nova. Det har sin förklaring: Philip vill bara vara med på bilder om vi ska tramsa ;-) Men ska ändå ta fler bilder på honom. Definitivt på badet imorgon! Samt försöka filma oxå!



Mys med lilltjejen:




Lördagsgodis:



Man KAN få pussar om man mutar henne ;-)



Micke (och barnen) byggt när jag mådde kasst och sov:



Jag har mått bra sedan den sista pillan, en tramadol. Det är bra grejer det. Varje gång jag behövt ta det så har jag fått sån energi efter, typ samma idag. Fram med dammsugaren när jag stunden innan legat och trott att jag skulle spy och hela huvudet dunkade! Men jag har ändå tagit det lugnt för jag HATAR verkligen huvudvärk, funkar ej då =(

Imorgon ska vi bada, efter Mickes sovmorgon! Mer snö nu ute. Sjukt ju!

Bra igen

Jag har mått skitkasst enda sen ca 6.30 imorse. Nu efter tre olika sorters starka piller har det släppt. Den värsta huvudvärk jag nånsin haft, med illamående så jag trodde jag skulle spy. Hoppas INTE det är migrän jag håller på att utveckla =( Vill inte! Nu har jag sovit/vilat halva dagen uppe i sängen och framför tv:n där uppe. Min sovmorgon idag men den sket sig men nu mår jag bra igen. Det är huvudsaken.

Blir varken bio eller badet idag. Philip fick välja imorgon (är ju inte gjord av pengar direkt) och han ville åka och bada. Så det står på schemat, så tar vi bion en annan dag. Vi ville gå båda med honom men ingen barnvakt till Nova ändå.

Lite frisk luft idag skulle inte skada. Nova och Micke var ute en bra stund tidigare.

Lite sött jag filmade igår =)

http://www.youtube.com/watch?v=rORdWKFRfaw

Torsdagkväll = gräsänka

Ja det kallas väl det när man inte har sin andra häft hemma? Så är det här varje torsdag kväll. Då är jag hemma ensam med barnen till 22, antingen hela dagen om jag är ledig eller från 16 om jag jobbar. Idag var det hämtning 16, innan dess hann jag t o m handla snabbt snabbt på ICA: pyttipanna (en favorit på torsdagar hehe) och broccoli och inom Alex för att lämna tillbaka stövlarna. Hon var ej hemma så jag satte dom på vårt avtalade ställe *hihi*

Ska timbanka imorgon, skulle eg varit ledig men nu blir det jobb istället 6.45-15.15. Lite extra timmar! På måndag får vi 100 nya som ska betas av så småningom...drygt.

Jobbdagen var okej, man springer som en skållad råtta bara. That´s life I guess! Vi har mkt roligt med såklart. Låg t o m i massage stolen en kvart =)) Sen var jag ännu slöare!

Nu blir det sufning on the internet sen kl 20 på tv fakta är det något om fetma! Måste se ;-)

Bloggen är snabbare idag = bilder!

Tokan:



Phille:



Sällsynt kramig:



Jag och mina underbara barn:




Seg blogg

Blogg.se är segt ikväll, tar 100 år att ens få upp sidan. Kollar "Förlossningskliniken" på tv 4 fakta så har ej tid att sitta här ändå. Bilder blir det imorgon kväll eller så. Jobbar som idag, hela långa dagen. Ja eller till 15 =)

Daddy

Glömde ta foto på Daddy och Nova idag när de kom så bra överens men här är en annan bild på honom iallafall. Min systers och hennes pojkvän Pontus hund alltså!


Uppdatering

Från vår soliga promenad:



Efter BVC-besöket:



BVC-besöket gick bra. Stora tjejen väger 11,4 kg och är 84 cm lång. Sprutan gick jättebra och de andra "testen" med. Bygga med klossar, hämta en ivägslängd leksak mm.

Nu nannar hon och Philip ska oxå upp sen är det dags för mig. Klockan ringer 5.20 imorgon....

Natti för idag!

Spiderbaby och besök från familjen =)

Bilder från gårdagen:



Tösabiten börjar bli lång minsann. Det började med lampknapparna och nu är det dörrarna. Farligt. Fast här nere har vi bara ytterdörren, altandörren och badrumsdörren och samtliga går att låsa. Det är oxå en sak barnen är väldigt olika på. Philip pillade inte på så mycket saker men Nova är ÖVERALLT! Och vilken stark vilja sen! OMG! Philip var med avledbar. Han kunde man liksom ta bort och hitta på något annat. Om Nova bestämt sig för något så blir det så. Punkt liksom!

Nu ska jag strax hämta in det sista av tvätten. Najs att ha tid 7-12, började inte förrän över halv åtta och tid finns ju kvar till 12 dessutom!

Min mamma, syster och Daddy (en av syrrans vovvar...den lugna av dom haha) är på väg hit. De skulle först inom IKEA. Så ska vi fika och ut en sväng. Vet ej var jag har babypulkan nånstans! Stackars skånska barn asså! Philip har ingen riktig pulka. Av den enkla anledningen egentligen att här aldrig är snö. Mamma skulle se om hon hittade någon på vägen så ska vi ut och leta upp en backe. Daddy håller ju på med weightpulling ( www.weightpullmalmo.se) så det är bara att koppla på pulkan/pulkorna efter honom så drar han =) Smidigt!

Sen var det diskmaskinen som ska tömmas och lite annat småpill. Micke har sina thermobrallor hemma så dom ska jag lätt ta på mig =) Inte frysa när man ska ut och leka med barn. Och vi bor ju på landet så ingen lär se mig.

Vet inte om jag skrev att vi slutat amma? Det gjorde vi. I 1½ dygn ca sen "gick" det inte mer. Eller jag gav med mig. Så nu fortsätter vi tills vidare! Allra längst till 2 år dock, så 6 mån kvar ca. Det trodde jag inte om mig. Att jag skulle amma så länge. Men å andra sidan så är det inte bara jag som bestämmer. Hon vill ju och det är inget som stör mig eftersom det inte är så ofta. Ibland ingen gång per dygn och ibland (max) 3 ggr. Lite olika. "Tute!" Ja då är det dags ;-) Haha! Men man får ju styra det lite.

Och rökningen, mm. Jag har börjat igen, bara lite smått men ändå. Vet inte vad som hände med mig men jag gick från ett helt ok tålamod till 0 tålamod. Vilket är rätt kört med en liten tjej i trotsåldern. Ska inte skylla på det men det underlättar att få ha kvar ca 2 cigg om dagen. Bad human, I know!

På återseende!

Måndag

Jobbat till 15 idag. Först var det lugnt sen fick vi mer att göra och sen lugnade det ner sig igen. Ute har det snöat hela dagen i Malmö. Då är det iaf lite mindre snö här ute på landet =)

Får nog bege mig ut och handla för vi har inte mycket hemma. Sugen på kyckling idag. Mjölken är slut som vanligt...

Micke har varit hemma idag för han mår ej helt 100.

Imorgon är jag ledig så ska vi på 1½ års kontroll på BVC =)

Lista


01. Stänger du av mobilen när du sover?

Nej men har den på ljudlös

02. Vem såg dig senast naken?

Det var nog någon av barnen
03. Hur såg du ut på högstadiet?

Ganska alldaglig

04. Hur kommer du se ut om tjugo år?

Bättre

05. Hur var du på dagis?

Väldigt busig och bestämd!

06. Hur är du att ha som arbetskamrat?

Glad och snackig

07. Har du celluliter?

Faktiskt inte

08. Biter du på naglarna?

Gjorde, inte längre det är äckligt

09. Har du något handikapp

Nej

10. Är du rädd för att få hängbröst?

Nej det har redan hänt, planerar operation i framtiden nån gång =)

11. Tror du att gud är en man eller en kvinna?

Tror inte på gud

12. Svär du?

Ja ibland

13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?

Nja försöker men de kommer inte ut hit på landet

14. Hur homo är du på en skala 1 - 10?

2

15. Tror du på utomjordningar?

Nja inte just utomjordningar kanske
16. Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?

sushi!

17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?

Lever och sånt äckligt

18. Har du blivit arresterad?

Jo det har hänt

19. Ljuger du?

Ibland

20. Har du kysst en polis?

nej

21. Är du rädd för Securitasvakter?

Nej

22. Har du någonting att dölja?

Det har nog alla

23. Vad har du på din nyckelknippa?

Nycklar (hem o bil)

24. Är du/har du varit gift?

Ja

25. Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen?

Ja fast nu har vi småbarn hemma så lite svårt + att sömnen är HELIG här hemma ;-)

26. Kan du laga cyklar?

inte direkt

27. Kan du fixa med bilar?

tanka, byta däck, fylla på olja o spolarvätska sen kan jag ej mer ;-)

29. Kan du baka bröd?

Alla som kan läsa ett recept kan väl det.

30. Vet du hur man frostar av en frys?

Ja

31. Vilken tv-serie skulle du helst leva i?

vet ej


Utmanar alla som är intresserade!


Solig söndag

Nova missar aldrig en chans att smutsa ner sig! (ketchup)



Roligt med ett par simglasögon:



Söndag-morgon:




Skrev så mycket igår. Idag finns det inte så mycket att skriva om. Ska jobba så börjar 14.30, kör vid 13.45 ca. Hemma igen ca 23 eller kvart i kanske om jag har tur. Jobbar dag imorgon så inte hemma förrän 16 ca. Sen ledig tisdag och 1½ års besök på BVC. 

Måste duscha och fixa iordning mig innan jobb iaf. Micke mår bättre. Hade eg behövt vila mer men vi har inte råd att jag ska stanna hemma idag och han imorgon. Det värsta är nog över. 

Underbart väder, kanske en promenix idag =)

Bokskogen

Idag är det Alla ♥- ns Dag och kanske just därför som Nova lät mig sova till 8.30 (!) Det är lääänge i denna familjen =) Även om man såklart kan sova hur länge man vill de dagar man har sovmorgon. När vi vaknade var inte Micke på plats. Han hade kräkts inatt och gått och lagt sig på soffan! Usch stackare =( Inget roligt detta! Fram med handspriten direkt och den är min bästa vän idag. Den och Nova =)

Efter frukost och lite röjning i köket bestämde vi oss för att köra till bokskogen. Gjorde kaffe och en macka att ha med oss. Det gick bra att gå till en början men sen ville inte Nova och jag samma sak men det löste sig med lite beslutsamhet! (Nova är inne i världens trotsålder nu och det är minst sagt påfrestade för alla!) Vi gick 2 km rundan. Jag hade gärna gått 10 km rundan men isf utan ett barn som ej vill sitta i vagn alt med ett barn som vill sitta i vagn ;-) Efter rundan åt vi mackan och drack lite kaffe. Underbart väder med solsken!! Tur man hade solbrillor med =)

Begav oss hemåt. Såg lilla Alice vid Sallerups kyrka =) (En gammal tant vi hade/har när jag jobbade i hemtjänsten. Hon närmar sig 100 år!)

Inom Isabelle på vägen hem sen träffade jag Unni och Anders på vägen. De skulle till gymmet men det har ju flyttat. Körde henne snabbt dit så hon hann i tid =) Handlade cola och mjölk samt en pixi bok till Nova. Hon sov 1 timme och 10 min så jag hoppas det räcker för att hon ska vara på gott humör resten av dagen.

Det blir inget bröllop för vår del idag tyvärr =( Micke är dålig och så är även farmor som skulle vara barnvakt. Hoppas ni får en underbart fin dag Rebecca och David!! Vädret är verkligen underbart och med snö och allt ute =)

Hoppas jag får hålla mig frisk så någon kan ta hand om hem och barn och annat.

Resten av dagen kommer nog spenderas hemma bara skulle jag tro. Ska passa på och vila upp mig. Känner mig helt slut i kroppen. Var läääängesen man hade en riktig sovmorgon. Jag älskar att sova, det är väl underbart?

Lite bilder från idag samt från i torsdags när Philips skola hade uppträde:



SNÖ: (ovanligt i Skåne haha)



Philip inringad (tror Alex tog närmare bilder med sin kamera, isf kommer de senare)



Finaste Philip!!!



Linslusen Nova:




Trots och skrotat forden

Igår blv det inget bloggskrivande. Hade inte tid helt enkelt. Tid är en bristvara som småbarnsförälder tycker jag.

Jag var ledig igår och hemma med Nova. Hon har blivit RIKTIGT trotsig! Har då ännu mer personlighet är tidigare. Hon har alltid visat sina känslor väldigt mycket och hon kan bara tänkas kranas när hon själv vill, vilket tyvärr inte är så ofta (syskon är vääääldigt olika!) Vi var på inskolningssamtal igår på dagis och det var skoj. Nova är omtyckt av alla och uppträder likadant där som hemma och det känns ju bra. Senare på kvällen var det dags för Philips skolas uppträde! Alla var superduktiga =) Verkligen skoj! Synd Nova totalt flippade ut så jag fick gå ut med henne och sen ta Philip därifrån tidigare. Micke jobbade kväll så jag fick vara själv med båda.

Idag har jag oxå varit ledig *lyx*. Dagen började med att Mickes moppe inte startade så jag fick köra. Inte mig emot i nya bilen men jag var ju knappast iordning för att lämna huset. Jaja solbrillor på. Har ff inte borstat håret haha. Är man ledig så är man. Sen kom Alex förbi en sväng. Alltid lika trevligt =) Hon är så snäll coh lånar ut sina stövlar (igen) till mig imorgon på bröllopet vi ska på =) *tack*

Sen var det hämtning på skola och inom Netto för lite handling.

Körde Philip till Oxie vid 14.30 och sen till Bjärred för att hämta hem Micke. På vägen hem ringde skrotnissarna. Bestämde träff och de hämtade bilen så nu är vi av med den och 200 kr rikare haha *wooow*.

Maten är klar så vi ska äta framför tv:n. Det är ju fredag =)

Blir inga bilder idag men imorgon skulle jag tro!


Snö!

Idag vaknade vi till ett ca 1 dm tjockt snötäcke! Var är våren?! Vill inte ha mer blask och kyla ju!! Men det är rätt fint att titta på iofs =) Nu faller små små snöflingor.

Philip är lämnad i skolan och Micke är ute och tömmer forden på skräp och annat som vi ska behålla. Sen är den klar för hämtning nu i veckan. Vi får 200 kr för den (haha) om de ska hämta och jag tar mig inte besväret och lämnar den och får 500 kr. Hur ska jag ta mig hem då liksom? Så är det med bara ett körkort i detta hushållet...

Nova ska lämnas kl 11. Då ska jag ut till H&M, vet ej om det blir på NovaLund eller Center Syd. Måste ha tag i lite smink och annat. Totalt slut här hemma. Sen blir det att duscha och göra sig klar för jobb. Idag börjar jag 14.30 som vanligt när jag jobbar kväll.

Ska överföra lite pengar nu sen leka lite med Nova innan det är dags för lämning.

Tog en snabb bild på nya åket:



Snö har vi fått:



Nova ser lite skeptisk ut:



Kom på att det inte finns så många bilder på mig i bloggen, denna bjuder jag på haha:


Bilbild...

Det verkar som bilderna på nya bilen försvunnit. Återkommer med nya när jag fått tid att fota den =) Kanske imorgon då jag har lite tid för mig själv mellan dagislämning och jobb.

Kväll!

Fick posta inlägget snabbt för min pappa ville se bilder =) Dagen har flytit på med jobb sen hämtning på fritids och dagis. Jag slutade hela 25 minuter tidigare idag *wow* ;-)

Sen blev det middag och glass från glassbilen till efterrätt =)

Nu läggs Nova och Philip ska strax isäng han med sen är det min tur. Är riktigt trött....

Bilder


Prinsessan 1½ år!

Idag blir vår lilla prisessa Nova 1½ år =) Så snabbt det gått och vilken tjej vi har. Hon är så rolig och bestämd. Favorit ord är: mamma, pappa, nej, allihopa (?), ova (Nova), vovov (vovve, hund), muuuu, tute (tutte) haha.

Skriver mer sen och med lite bilder. Nu ska vi flytta bort forden till parkeringen så min nya fina bil får plats på uppfarten.

See you!

Hämta nya bilen!

Nu ska vi snart in till Malmö och hämta nya bilen =) Jag kom precis därifrån, har ju jobbat. Men var tvungen att åka hem om och hämta Micke och kidsen som ska med. Micke får skriva på pappren eftersom jag numera inte har fast jobb. Sa ju upp mig för att börja på BB. Micke ringde precis när jag skulle köra in i Kävlinge. Han hade glömt hämta Philip (!!) Tänkt på det hela dagen sa han och sen bara glömt bort det. Vi hade inte lämnat in några nya tider för denna veckan därför ringde de ej. De skrattade bara och sa: ja det är ju måndag!

Micke ska köra moppe in för någon ska titta på den, fel med den med ju =( Usch dessa bilar/moppebilar/mopeder! Så ska Mickes mamma ställa upp och köra hem en av bilarna tillbaka hit. Sen får vi skjutsa tillbaka henne. Fast då i den nya bilden så det blir ju skoj att provköra lite =)

Under dagen har jag varit i köket och diskat en MASSA! Passat på och ringt en del samtal för att bli av med forden. En kunde ge 500 kr, en annan tog bara emot om den har katalysator. Så får ta reda på det. Varför har inte dygnet fler timmar??

Ska snart göra oss iordning och köra in och hämta upp Micke och hans mamma på Kirseberg så vi kan ta oss till Seat Center så småningom.

Imorgon jobbar jag dag. Kanske hinner skriva mer sen. Haaaaj!!

Vår dag i bilder =)





Klicka för att se nästa bild
Klicka för att se nästa bild
Klicka för att se nästa bild

Spyor & bilköp!

  Usch vilken natt =( Nova började spy i sängen vid 23.30. Där rök min natt med massa timmar av sömn. Helt slut efter denna veckan ju. Bytade lakan och tog av Nova pyamasen, var ej så mycket. 5 min senare kom det dock en massa!! Usch överallt =( Jag HATAR spyor. Har så svårt för det. Kan ta skit och en massa annat men spyor! Nääää!!! Gick upp och duschade en helt nerspydd Nova. Kastade in alla sängkläder i tvättmaskinen (de är inne på andra rundan nu på 95 grader!) Sen drack Nova lite saft och vi var uppe här nere istället. Hon var hur pigp som helst men det var INTE jag. Vill ha min sömn ju!! Micke kom hem och sen la vi oss runt 2, eller jag somnade på soffan till 2. De andra la sig kanske halv 2. Hoppas det var nåt hon ätit men hon äter ju inte konstiga saker. Jo hon fick i sig ett par såna runda naturgodis chipssaker, kryddiga.....

Idag vaknade hon 8.30, jag ville verkligen inte gå upp men vi har mycket att göra idag. Micke stack precis iväg för att försöka få liv i moppen borta vid ICA där vi lämande den igår. Jag har tagit reda på lite öppettider. Seat center öppnar 11 och de flesta andra med. VILL ha en Seat men det finns ju billigare bilar. Sen parkerar jag i Malmö varje dag och det finns ju de som verkligen inte bryr sig vem de kör på eller slänger upp sin bildörr på. Fast jag vill heller inte ha en halvdan skitbil liksom.....Det finns en skitcool Seat Ibiza Special Edition -09, vit för 119 000. Inte riktigt i vår prisklass men måste kolla. De har ju även billigare och äldre modeller. Vi får se.

Måste fixa ett batteri till moppebilen med och försöka sälja den.

Tror jag bokat tvättid till 15 idag så får vara tillbax tills dess.

Abstinens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BLÄÄÄ vad jag hatar det!!!!! Men jag ska klara det, jag ska se en mening med livet utan dessa underbara giftpinnar! Låter hur sjukt som helst för er där ute som aldrig rökt eller varit i nikotinets beroende men just nu såhär mer än 48 timmar efter stoppet går det i vågor. Upp och ner, emellanåt märker jag inte av det för att i nästa sekund få hjärtklappning och bryta ihop. Men jag bryter inte ihop. Ingen tror att JAG skulle kunna göra det. Som har allt under kontroll, allt på plats, fixar det mesta. Men det kan jag och vid sådana här tillfällen vill jag bara flippa ut. Men jag gör det inte.

Jobbat idag till drygt 15 sen hem och RÖJDE bigtime, Märks vem som varit hemma ;-) Det var smutsigt på golvet med, fläckar. Det gillar inte jag så det blev fram med dammsugaren och moppen. Har ff tvätt där uppe att lägga in...den lämnar mig inte ifred ;-)

IMORGON blir det ny bil! Äntligen. Men jag ska inte klaga på min lilla skrutta. Den har sällan svikit mig (inte efter jag lärt mig hur man manuellt ordnar fram bränsle när bränslepumpen strular!) Inatt när Micke kom hem växkte han mig för jag hade lämnat lampan inne i bilen på och han hittade inte nycklarna nånstans. Konstigt eftersom de satt inlåsta i bilen haha! Så vi fick göra inbrott där mitt i natten. Nu är låskolven ännu mer sönder (gjorde ju inbrott för kanske ett halvår sedan) Det gick att låsa idag när jag parkerade vid jobb men när jag skulle låsa upp trillade låskolven ut och nyckeln fastnade (!) Fick dock ut den och öpp-.nade innifrån istället. Jaja, one more day =)

Alex tittade förbi efter mitt städryck och när jag tänkte käka två hamburgare. Micke sms:ade dock snabbt och sa att moppen dött i Furulund (han jobbar 19-00.30 idag) Så jag smet iväg och hämtade upp honom medans Alex underhäll 4 ungar här hemma! *tack gumman* Synd vi inte hann snacka mer. Sen åkte Alex med kids hem och jag och Nova körde pappa Micke till jobb. Väl hemma var det dags att tömma diskmaskinen och mata Nova med gröt. Nu ska jag lägga in bilder i bloggen sen blir det väl att sova snart. Nova får vara uppe tills jag lägger mig så sover hon längre imorgon =) Skönt!



Snabbt inlägg

Ska strax lägga mig. Försökt natta Nova i en timme *suck* Så jag gav upp och tog ner henne hit. Men nu orkar jag inte mer. Har varit på rätt kasst humör idag. Jävla abstinens =)  Men det är ju mitt eget fel som började en gång i tiden, nu får jag betala priset. Senada på jobb gav mig plåster så det har hjälpt bra tycker jag. Det är dygnet runt plåster men jag har precis tagit av det och ska sätta på ett nytt imorgon bitti.

Ny bil på söndag ser det ut som sen ska jag kontakta två olika kliniker i Malmö om lipolys, om de utför behandlingen vill säga. Lite väl drastiskt att ta till bukplastik eftersom vi vill ha en liten till om ca 2 år. Jag är positiv om detta iaf men nu är jag röksugen som fan så ska lägga mig så det försvinner.

Jobbar dag imorgon för Martina så ska hon jobba min kväll den 28:e.

See you!


Sluta röka!

Idag ska jag röka min sista cigg. Någonsin tror jag inte men jag vill inte vara rökare på heltid längre. Vill göra detta främst för barnens skull men även för min egen + ekonomins. Ska köpa mig en ny fin bil samt fundera på hur jag ska bli av med min fettmage haha. (jo JAG tycker den är fettig!) Kommer kanske inte bli så jobbigt som jag förfarar. Är inte så motiverad eftersom jag inte är gravid eller tröttnat på ciggen än. Lättare att sluta då. Men det får gå ändå =) Får hitta på något annat att göra, typ gå ut en runda eller något. Ska INTE gå upp i vikt iallafall utan försöka börja äta nyttigt istället, något jag inte direkt kan göra mig skyldig till att göra nu!

Nä nu ska jag kolla bilar =)

Uppdatering

Sitter vid den gamla datorn så vill inte lägga över bilder här ifall den kraschar. Jag är såå trött, somnat 2 ggr på soffan redan (!) Borde sovit middag med Nova innan istället för att tvätta och hålla på. Ska lägga mig tidigt ikväll. Och upp tidigt imorgon för den delen.

Snart kommer mannen i huset hem. Mat har han med sig hoppas jag =) Han skulle handla lite på vägen hem. Vi har fått snö igen, sanslöst! Jag vill ha VÅR nu ju. Hoppas det går bra för honom att köra hem.

Barnen leker, eller Nova. Philip spelar men satt vid datorn innan och kollade clip.

Ledig!

Lugnet råder! Skönt att vara ledig och bara vara hemma och ta det lugnt. Har lite småsaker som tvätt och städning att göra men att kunna göra det i lugn och ro känns skönt =) Nova ska följa med mig ut och tvätta sen lite innan 12 så hinner vi slänga in två maskiner innan vi ska hämta storebror 12.15. Ska ta med en blankett som intygar Philips frånvaro förra veckan som skolan ska fylla i. Får ej glömma! Micke skule lämna till dagis med som gäller Nova.

Hade tänkt lägga in lite tradera annonser idag, det funkar inte att bara köpa ;-)

Jobbat klart!

Då var jag hemma från jobb. Crazy mycket att göra som vanligt. Hunnit med inte mindre än tre koppar kaffe ändå ;-) Imorgon är jag ledig och ska mysa med mina barn samt tvätta massa. Annars bara vara ledig! Jobbar sen dag torsd, fred och lörd. Innan jag började idag ringde Jane och ville låna dopplern som man kan lyssna på bebbens hjärtljud i magen =) Så den tog jag med så sågs vi utanför mitt jobb.

Nu läsa lite bloggar sen sova =) Natti på er!

Tisdag

Då var det jag som lämnade Philip idag för en gångs skull =) Jag vill och tycker om att lämna, problemet är att det är svårt för mig att hinna bli klar i tid. och då brukar jag bara ha mig själv och Philip att få klara haha! Idag snoozade vi dessutom till 7.30 så var ju sent på det iom att idrott står först på schemat på tisdagar. Men vi hann i tid! Micke skulle börja 9 istället för 10 så han stack direkt när jag kom hem från skolan.

Jag ska jobba kväll idag. Hoppas det lugnat ner sig där borta! Fan vad vi hade att göra i lördags sist jag jobbade!!

Nova ska lämnas 11 idag, måste fixa schema till henne för några veckor med så de har.

Prinsessan idag:



När pappa var hemma om igår:



Batteri i kameran = bilder!

Äntligen! Precis varit på Preem och fixat nya batterier till kameran så nu blir det bilder igen i bloggen!

Här kommer nya som gamla:



Den gröna velourklänningen är ett tradera-köp (vill inte kalla det fynd eftersom den blev dyrare än jag ville men vill man ha nåt så!) Elefantklänningen köpte jag i fredags på Lindex för 40 spänn. Och ursäkta hur jag ser ut men inte orkat fixa så mycket med mig idag haha. Philips tumme fick oxå komma med på bild såhär en vecka efter det hände.

Micke åker hem till David efter jobb så jag är hemma med barnen. Han kan behöva komma hemifrån lite.

Måndag

Då var det måndag igen och en ledig sådan =)

Lördagens utekväll gick bra, vi hade skoj och dansade mycket samt att man mådde bra dagen efter =)

Nu är Philip i skolan och Alex och hennes två minsta här på besök. Snart dags att gå och hämta de stora.

Skriver mer sen!