Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Uppdatering

Novis hade 38,8 i temp nu vid 17.30. Blev alvedon samt hostmedicin. Tveksamt att jag kommer jobba på onsdag.

Hängiga tjejen:




Fick skicka upp Philip på rummet, blev lite väl stojigt här nere. men han verkar lika glad för det!



Nova och pappa lagar mat. Brysselkål ska skalas:



Känner mig lite sliten idag...



Mmm nu luktar det gott från köket. Jag har inte käkat mer än frukost och lite pizza som blev över igår. Har sjukt dålig mat-fantasi. Nu är det GI som gäller här hemma. För Mickes skull, jag sa att jag kan hänga med en bit, gå ner 5 kg typ. Det är ju inte så mycket men gör rätt stor skillnad på kroppen. Jag vill dock ha ris till kycklinggrytan. Hade blivit helt pucko utan kolhydrater!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja usch..jag korde GI typ en vecka sen madde jag jattedaligt! Inte bra for kroppen fran att ata normalt till att helt bara ata protein o fett nar man knappt atit mycket kott innan. Men det kanske funkar for honom. Jag tror dock det varit lattare att dra ner pa fett o kolhydrater + motion. Funkar for mig iallafall! O inte ata senare an kl 18...men han far lycka till iallafall! :o)

2009-02-23 @ 21:47:05
URL: http://londonjenny.blogspot.com
Postat av: Unni

Rebecca seriöst!! Går du ner fem kilo kommer det inte finnas något kvar av dig du är så smal redan. Okej att ni äter bra mat och så men du ska absolut inte göra något extra. Du är väl nere på din vikt sen lång tid tillbaka?! :) Hälsa M lycka till. Jätte fina bilder!! Alltid lika kul att se..

Kram :)

2009-02-24 @ 22:20:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback