Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Magbild mm



Hittade inte magbilden jag letade efter så fick ta en ny helt enkelt, så denna är från idag....Ingen vacker syn men efter att ha kollat en del på den sidan www.theshapeofamother.com så ska kag inte klaga lika mycket mer. Det lovar jag =) Jag har ju trots allt fått två underbara ungar ut från den. Men det är som om jaqg vill uppnå någonting som jag inte ens hade från början. För jag hade ingen direkt platt mage innan barnen, som nu men utan bristningarna. Kanske kommer jag acceptera det med åren eller träna upp mig eller så finns det ju laser. Ska ta och kolla upp det faktiskt eftersom det (helt ärligt) är ett stort problem för mig. Tyvärr. Jag drar mig för att ta på en bikini och åka till badhuset eller stranden, jag gör det. Och det är tråkigt, mycket tråkigt.

Mor & dotter:



Dags att bada:



Idag tar vi det lugnt. Har bara varit inne för ute är det SVINKALLT =( Stådat uppe och nere + fixat med disken. Micke ska in och göra en gastroskopi undersökning imorgon så han vill ha pizza ikväll som peppning...eller nåt ;-)

Uppdatering, kväll:

Nu sover Nova och Micke gick precis upp för att lägga sig ock kolla på nåt som inte intresserade mig på dataorn sa han. Jag ska kolla runt här sen lägga mig jag med. Vi ska vara i Lund kl 9 så bäst att man går upp i tid imorgon. Vet inte om jag och Nova stannar kvar i Lund, kanske fikar och så nånstans och fördriver tiden så slipper vi åka fram och tillbaka.

Kommentarer
Postat av: jane

du ser iallafall inte gravid ut fortfarande som jag gör! =(

2009-01-05 @ 08:39:43
URL: http://gumpen.blogg.se.blogg se
Postat av: Linda

Det spelar ingen roll egentligen hur mycket andra säger att du är fin osv För har man fått en ide om hur man inte trivs med kroppen så är den iden fast ! Men jag måste ändå säga att du verkligen är jättefin Rebecca, man kan aldrig tro att du fått två små barn och du är så duktig med träning osv. Självdiciplin på hög nivå=) Mitt magproblem är att jag har rätt platt mage när jag står upp men när jag sätter mej ner är det som allt överbliven bebis kilo kommer fram =) Kram

2009-01-06 @ 11:04:19
URL: http://lindus85.blogg.se/
Postat av: Milo

Förstår verkligen dig och det spelar ingen roll vad andra säger för det är vad man själv känner och ser.

Men i mina ögon är du hur fin som helst, min mage är mkt hängig, har dels gått ner 56kg på 19 månader ( men gått upp en del pga för stor viktnedgång) men har väntat en flicka innan dess och där är allt på min mage , bristningar som täcker hela magen och sen allt skinn som bara hänger som en påse. Man försöker se det goda i det men man är ju inte en sämre mamma för att man inte gillar sin kropp efter en graviditet, men sen att man får acceptera den är en annan femmma :) Sköt om dej !

2009-01-12 @ 08:03:10
URL: http://piixie.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback