Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Nyårsdagen!

Idag var det min tur att gå upp med Nova! Tur att hon sov till 8 ca så 8.30 gick vi upp. Philip kom strax därefter. Vi la oss ca 1.30 igår så visst är man trött men det kunde varit värre ;-) Nova vaknade ca 22.45 igår kväll så efter det hade vi henne uppe. Philip var uppe till 00.30 ca UTAN att sova på dagen! Men det var han TRÖTT =) Vi kollade på raketerna vid tolvslaget och de smällde ordentligt här vid oss. Det var skönt att bara vara hemma.

Idag händer inte så mycket vad vi vet. Philip åker till sin pappa igen och stannar t o m 7 jan. Det är ganska länge känns det som, kommer vara tomt utan honom men han spenderar inte så mycket mer tid än helger där. Skönt att ha idag och igår med honom iallafall.

Planerar att träffa min moster till helgen och se hur de båda hundarna fungerar ihop. Hon har ju en annan hund nu med vars ägare tyvärr avled igår =( Men vi hoppas att det funkar att hon kan ha båda hundarna OM hon vill och känner att det fungerar. Det ska ju kännas rätt. Tror att en äldre hund kan lugna Diesel en del. Valpar blir helt motsatsen, såklart ;-) Vi får se och hoppas på det bästa.



Sådan far sådan dotter ;-)



Såja, det var nog alles från igår. Man vet ju aldrig om det kommer mer idag. Micke är jätteduktig och har slutat röka. Jag ska inte vara sämre. Måste lägga av jag med....suck! Sen har han bestämt sig för att leva sundare, börja motionera och äta nyttigare. DET däremot är jag med på direkt =) Jag har ju hållt på ett tag på gymmet men nu var det längesen. Tyvärr blir jag inte bra (nöjd) utan att ta till kniven. Det kanske finns laser som tar bort bristningar...? Jag kan ju inte gå ner mer i vikt, ligger på ca 59 kg nu till mina 173 cm. Har ju varit nere och vänt på 48 kg men det var ingen vacker syn och bristningarna var ju kvar =( Hade inte stört mig så mycket på dem om de inte hade gjort att hela magen hänger (i mina ögon och jag är väl ganska fixerad men ändå) Min fula utväxt på håret är borta, fixade det hemma igår samt klippte av någon centimeter ;-) Så sparade vi de pengarna. Mitt hår har blivit ganska långt, nog det längsta någonsin så det är ju roligt. Förr har det liksom kommit till lite kortare än vad jag har nu och sen stannat.

Nu tvättar jag och Micke + barnen är på övervåningen och leker/spelar xbox på Philips rum. Efter tvätten ska jag köra Philip till sin pappa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback