Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Träffat Gunnel & Jimmy

Idag slappade vi mest på morgonen. Jag städade nedervåningen som vanligt. Igår tänkte jag ta övervåningen idag men så har det inte blivit, imorgon måste jag! Jag är nog städfanatisk! Jobbigt iofs men jag gillar när det är RENT! Det blir så fridfullt på något sätt. Lät lite knäppt men det är så jag känner. Precis avslutat ett MASSIVT diskberg, t o m så en del inte fick plats i maskinen och fick handdiskas!

Vi var och träffade min moster vid 14 tiden. Skulle ju se hur hundarna umgicks tillsammans och det verkade fungera fint =) Jimmy är en 12 årig westie hane. Jättesöt och framför allt lugn om man jämför med vår vilding. Tänke att de skulle ses inomhus sen oxå. Kallt som attans var det idag i en rasthage bakom Stadium typ.

Micke kämpar på med att inte röka! Han är verkligen jätteduktig. Beundrar att han orkar när jag ff håller på *skäms* Men jag ska ta tag i det oxå...när jag är mogen för det.

Vad har vi mer gjort? Inte lagat middag iaf haha. Det fick bli mackor med ägg på....Micke erbjöd sig att lägga Nova eftersom jag inte kunde vänta på att han tog disken imorgon. Är tredje kvvällen han lägger henne men jag är astrött, somnade t o m på soffan innan så jag tackade inte nej direkt. Skulle träffat Sara, Claes och barnen men när vi kom hem var vi helt slut och sönderfrusna så det får bli en annan dag.

Philip ringde innan idag och sa att han har en lös tand nu!! Min stora lille kille =)) *stolt* Kan inte fatta att han är 6 år!!

Vår finaste dotter:





Kommentarer
Postat av: alex

Håller faktiskt med hon är supersöt =))) du seriösa filmer ni lagt in =)), hur go är hon? =)) du förrästen vad duktig du är på att dammsuga..fniss...



ha det gott, KRAMAR tänkte kanske ta en runda imorgon söndag om du inte har något speciellt för dig=)

2009-01-03 @ 21:34:23
Postat av: Evelina

Ja hon är verkligen söt! Kul att det verkar gå bra med hundarna ihop. Kram

2009-01-04 @ 09:06:17
URL: http://metrobloggen.se/evsi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback