We´re off



Snart åker vi. Mamma kommer hit 11 så drar vi 12 så vi är på Sturup kl 13 senast. Allt är packat, nu ska vi bara få i oss lite mat. Bilstolarna + vagnen står utanför bilen och väntar. Mamma kör oss i syrrans bil, där är mer plats. De har kombi eftersom de har två hundar. Två väskor, en stor bag som handbagage + Philips ryggsäck och vi har allt =)

See U in a week, eller ja nästa söndag. Bloggpaus nu ;-)

Kväll

Nu är Micke uppe och lägger Nova och Philip ska strax komma in från gården. Han leker med grannpojken L =) De har så roligt tillsammans fast Philip är 2½ år äldre. Medans Philip sen spelar lite ska jag duscha och slänga in en tvätt så den hinner torka tills vi ska packa allt imorgon. Det är skönt vi reser på eftermiddagen så man hinner fixa med sånt imorgon.

Idag har vi varit runt överallt på Centan i Lödde sen bar det av inom Malmö för växling av pengar, avlämning av saker hos Mickes mamma. Slutligen var jag och Philip iväg och hämtade en resväska hos David och Rebecca med kids som vi ska låna. Tack =) TROR vi har allt nu hehe.

Nu har jag att göra, bye bye.

Mycket att göra idag...

Tack för kommentarerna =) Jag går ju väldigt sällan till frissan därav att de har mkt att göra med mig när jag väl är där haha. Hade en del utväxt, mest bak dock eftersom det är svårt att slinga själv hemma. Och priset, herregud ett rån!! Men som sagt jag är inte van vid att gå och klippa mig. Bokade t o m ett nytt besök om 8 veckor. Det har jag aldrig gjort så direkt men det är nog som frisörskan sa, det handlar om att få in en vana. Så fort man gjort något med håret så växer det snabbare oxå. Har du slutat platta håret, Lotta (!) Det borde man väl göra iofs men mitt är ju sååå lockigt och nu när det är kortare så blir det ännu värre haha. Men en frisör sa till mig att har man bara något i håret och kör med regelbundna inpackningar samt dessa silkesdroppar så gör det inte så stor skada. Var man köper silkesdropparna vet jag inte riktigt förutom hos frissan...Säkert dyrt men vill man vara fin får plånboken lida pin haha.

Nu ska vi ut och göra diverse inköp inför resan. Imorgon gäller det! Planet går 15.00 =)

Frisörbesök =)



Philip tog en bild så man ser hur det blev där bak.

Jag har varit hos frissan!! Det var mer än ett år sedan sist och jag är jättenöjd =) Inte så mkt kortare men ändå så det torraste försvann. Det var dock inte så slitet, mest torrt. Så nu är det inpackningar och silkesdroppar som gäller. Jag vill ha långt, fint hår =) 1065 kr fattigare dock för färgning av underhår, slingor samt klippning. Hade presentkort på 940 kr.

Philip är hemma igen!! Han blev jätteglad över att se mig =) Han har varit sååå saknad!! Nu leker barnen för fullt. Nova blev oxå glad, äntligen har hon någon annan än oss att leka med!

SEMESTER!

Nu är det 1 månads ledighet som gäller och i övermorgon åker vi!! Spännande ska det bli. Hade vi bara pkt själv utan barn hade det varit lugnt men det är mest hur barnen, Nova mest kommer reagera. Men man ska vara positiv och det kommer säkert gå bra.

Igår spenderade jag några timmar på framsidan av huset med att rensa upp i rabatter och klippa det stackars övervuxna gräset. Vet inte om det blev bättre *S*

Idag är det ett välbehövt besök hos frissan 13.30 sen hämtar jag hem Philip.

Vi har en del annat smått att fixa med inför resan.

igår:



idag:


Cykeltur

Nu är alla i familje vakna. Jag gick upp med Nova runt 8, skönt =) Det är så tärande när de vaknar vid 5 även om det var längesen nu så minns man ju hur det var ;-) La mig 19.50 igår och somnade 20.30 ca så därav blev det inget bloggande men ibland är man sååå trött ;-) Ska jobba kväll idag sen en till imorgon sen är det SEMESTER i en månad!! Guuuud vad najs. Hoppas få reda på idag eller imorgon om jag får vara kvar på BB till hösten eller inte.

Nova var lagom rolig igår. Hon hade ju spenderat två dagar och två nätter hos farmor och skött sig exemplariskt och då vet man ju vad som väntar hemma sen haha. Shit säger vi bara men nu är det bättre =)

Nova och jag tog en tur med cykeln ner till Netto tidigare och vad det blåste! Nova fick en liten rosa spann med "redskap" samt godis med det kastade jag upp på diskbänken innan hon hann se det och det funkade. Inte ofta man kan lura henne annars. Hon ser och hör det mesta =)

Får se om vi gör någonting i trädgården idag, hade tänkt klippa häcken igår men det började ösregna (igen!!) Jag hann iaf rensa bort allt ogräs mellan plattorna på framsidan. Vi har bestämt oss för att riva upp båda rabatterna och bort med jorden sen lägga singelsten samt sätta krukor där. Blir nog bra. Sen sätta nya kantstenar istället för "träpinnarna" som är där nu. Micke började känna sig halvkass igår, hoppas det inte blir värre. Vi ska ju snart till BULGARIA!!

barnlediga

på väg mot Bjärred för att hämta Micke efter jobb



en av våra expeditioner på jobb



Philip har fått en stor klubba hos sin pappa =)



9 juni, ska ha gympa i skolan



31 maj



15 juli



17 juli



10 juni



Nu så är vi hemma efter jobb båda två. Hämtat Micke på jobb och nu är vi rastlösa och vet inte vad vi ska göra haha. Imorgon blir det häckklippning. Sov till 11 idag, 10 timmar =)

ensam hemma

Inga barn, ingen man hemma men Micke kommer ju sen framåt 01 eller nåt när han jobbat klart och får skjuts hem. Blev SÅ festsugen när jag körde hem och nu sitter jag och lyssnar på musik. Jag hade t o m kunnat tänka mig ett glas vin (läs flaska) men har inget gott hemma. Det hade ju varit den totala avkopplingen. Jobbar kväll imorgon så det hade funkat ;-) Måste ju se till att festa till det ordentligt innan man blir på smällen igen iaf, DET är en sak som är säker!!

Plockat och donat lite men nu blir det nog att lägga sig och kolla lite tv och sen är det soooovmorgon imorgon =)

...iväg...

Disk- och tvättmaskin går, tror inte vi hinner hänga tvätten innan vi kör men då får jag ta den vid 23 när jag kommer hem. Novas saker är packade och vi håller oxå på att bli klara. Ville få undan så mycket som möjligt så det är fint när man kommer hem sen och är barnlediga enda till måndag. Njuuuuta av ett städat hem ska jag =)

Jag ska köra Micke och Nova till hans jobb så möter farmor och faster upp där sen tar de bussen hem efter en mjukglass. Fint glassväder vi har men den glassen kan man äta alltid =)

Jag är så yr, anfådd och matt. Behöver vila tror jag. Ska passa på nu i helgen trots att jag jobbar, men mellan varven iaf.

Over And Out

Nova ritar...

...med sina kritor, hon gör en fin teckning till mig. Tyvärr la jag mig alldeles för sent. Somnade väl ca 23.30 eller därefter och 7.11 var Nova vaken. Det räcker inte med tanke på att förra natten bara innehöll 5 timmars sömn. Jaja, får skylla mig själv. Imorgon ska jag SOVA iaf och på måndag morgon oxå. SNART SEMESTER nu =))

Fick ett ryck igår att Nova och jag skulle cykla till NovaLund och Rusta men att cykla är kanske lite överambitiöst?

Har bestämt mig för att inte gå upp mer än 10 kg vid nästa graviditet och ja, jag ska sluta röka så det blir att kämpa med tanke på mina +26 kg med Philip och +29,5 kg med Nova. Hoppas det går. Hade varit skönt att gå upp lite normalt och inte känna sig totalt överkörd efteråt. Att vara i bra form innan hade varit bra. Ska ut och gå på powerwalks och få upp min obefintliga kondition =)

Idag börjar jag jobba 14.30 och Nova ska lämnas till farmor innan dess.

Ska ta och städa lite här hemma och sätta igång en maskin tvätt, vika tvätt som hängt nu i några dagar.

Rain

Det regnar! Mysigt =) Jag gillar regn om man antingen är inne eller ute med rätt kläder =) Skulle ut och ta en cigg när jag märkte att det börjat regna så flög ut för att slänga in stolsdynorna + parasollet i förrådet. Nova sover här på soffan hos mig för hon vaknade 3 ggr och att springa upp och ner för trappan gör vem som helst trött ;-)

Ringde Micke vid 10.30 idag och då sa han att de sovit till halv tio idag *avis* Vid den tiden stod jag uppe på ett kejsarsnitt. Somnade innan när jag skulle lägga Nova men snart är det dags att lägga mig. Hade bestämt kl 21 men nu är den ju mer än så. Har iaf röjt undan här lite. Imorgon blir det städning och lite sånt innan jobb  oxå tar jag med Nova in till farmor innan jag börjar. Hon ska sova där enda till måndag eftersom vi jobbar kväll hela helgen båda två.

Natti.


~~~~ tack ~~~~

Tack snälla svärmor och svägerskan Denice aka Bubblan ;-) för hjälpen idag =) Jättesnällt att både hjälpa oss med passning av Nova och att få hem min cykel. *tack* Nu är lillan trött på badet så det blir att plocka upp henne. Hon blev arg när jag sa till henne att hon INTE får trycka handen där vattnet kommer ut för då sprutar det vatten i heeeela badrummet. Icke bra liksom ;-) See U!

lite pics

snitt dags idag



264 kr fattigare men har en cykel som fungerar =)



favoritplatsen



just nu hemma hos oss


Tack

Tack mina vänner för alla gratulationer MEN än ska man kanske inte ropa hej ;-) Ja ni vet, det kan ju ta tid att bli på smällen även om det inte gjort det två ggr tidigare så att säga.

Charlotta: Vad roligt att du hittat hit =) Saknat dig men du har väl semester, skööönt för det är kaos i bygget. Inget nytt ;-)

Alex: Nja, några dagar kvar på pillren men sen så ;-) Det lutar åt maj =)

Linda & Evelina: Ska ni oxå på det igen?? Vad roligt =) När?? Roligt att vara mammaledig med nån juuu..


pass



söta va?! =))

~~ vår dag ~~

Såja! Ätit, duschat, plockat undan, nattat barnet =) Har dock torkning och plattning av håret kvar. Mitt hår är jättetunt så det går snabbt ;-)

Hade inpackning i håret medans jag käkade precis sen när jag slängde ner huvudet över badkarskanten höll hela jag på att trilla i!! Blodtrycksfall som fan. Att jag inte lär man att jag inte kan slänga mig ner eller upp nånstans...

Har varit en bra dag på stranden idag. Mamma var med och Nova såklart. De två badade trots att det blåste massor. Jag hade nog oxå badat, om 2 år jag lovar...SOM jag ska bada då. Inte skämmas, inte må dåligt. Nåja slutsnackat om det för tillfället. Har bränt mig som in i helvete! Det blåste mkt som skriver och var på gränsen till kallt, ja jag frös emellanåt och hade solen lite snett från vänster. Vänsterbenet är helt rött uppifrån och ner på ena sidan haha + ena axeln och min näsa är rödare än rödast! Hoppas det lägger sig över natten, ska ju jobba imorgon. Vill inte skrämma slag på mina arbetskollegor, mammor, pappor och barn ;-)

När mamma gick efter lite fika mm tänkte jag att jag och Nova tar cykeln ner till affären eftersom Novas gröt var slut. Precis mittemot cykelaffären går all luft ut däcket ironiskt nog! Både däck och slang är kassa så det var ingen förvånad min jag hade direkt men jäkla dålig tajming. Försökte pumpa men luften gick ur igen. Hmm hur fan skulle vi nu ta oss hem. Lämnar in cykeln efter handlandet och sen beger vi oss GÅENDES hemåt. My god, det tog 45 min typ!! Men Nova var jätteduktig. Ja jag med som bar henne stundtals ;-)

mormor & nova



life sucks sometimes



bränd jäkel



fick åka bil på konsum



På äventyr hemåt, ser missnöjd ut men var glad om än en trött liten tjej



när vi kom hem var grannens katt på besök



snabbmat




Kväller

TRÖTT! Somnade först på soffan i 5 min medans Micke gjorde iordning Nova för kvällen med dusch och blöjbyte. Helt sjuk, skulle inte satt mig ner ;-) Sen skulle jag natta Nova och somnar igen. Kronisk trötthet? Jag har iofs alltid haft lätt för att somna, på bussar, på vissa jobb jag haft osv. Haft riktigt busy på jobb men jag har ändå försökt ta det lugnt och att ta en sak i taget. Man kan inte göra mer än sitt bästa ändå liksom.

Imorgon ska jag och mamma till stranden med Nova. Jag har en ledig dag och mamma har semester.

Nu har vi bestämt oss för en bebis till =) Men inte riktigt exakt när och så. Jag vill planera in i detalj för jag vill inte vara höggravid på sommaren en gång till (!) medans Micke vill ta det mer som det kommer. We´ll see and time will tell =) Roligt är det iaf att kanske få ha turen att uppleva detta underbara med graviditet, förlossning och bebistid en sista gång!

Saknar Philip....

Sooova snart!

Såja, bilen tvättad. Tänkte strunta i det men sen kom jag på att "när fan ska jag annars hinna/orka!?" haha så jag gjorde det iaf, vaxad och allt. Det är mörkt ute nu så hur det egentligen ser ut får jag se imorgon *S*

Var en sväng (som blev 3 timmar!) hos Lotta oxå ikväll. Skulle hämta mina ljus från ljuspartyt och det slutade med en massa skitsnack och 3 koppar kaffe. Speedad nu ;-)

Kastade björnbärspajen för den blev inte god men Micke gillade den. Det är ju fullt med kärnor i björnbär, som i hallon fast mer och äckligare! Så det blev en ny paj ikväll, blåbär och jordgubbar =) MKT godare!

Nu ska jag lägga mig för jag börjar jobba 6.45 imorgon men bjuder självklart på lite bilder =)



Leker med "Lotto" (ett spel med brickor och kort typ) Hon ÄLSKAR att hålla på med det =)



På väg till Lotta, så underbart fint ute på landet =)


sol & bad

Passen är hämtade och efter det blev det "mat" på McDonalds Midhem sen övningskörde Micke hem. Tänkte åka till Bjärred för en mjukglass men det ville inte alls Nova så vi tar det imorgon eller så. Bilen städades när vi kom hem, fy vilken röra av skräp och kex mm. Tvättar den ikväll när inte solen står på. Nova och Micke badade i poolen och sen duschade de även mig!! Med kläder då haha, blött!! Nu precis kissade Nova på toaletten för första gången efter många månaders försök!!! Hon är duktig vår tjej. Vill ju ha henne blöjfri snart. Annars står mest städ o tvätt på schemat idag men vi tar det lilla lugna =) Lediga båda två.



Solig morgon

Snart iväg för att hämta våra färdiga pass på Drottninggatan i Malmö =) Vi har ju fått en liten förhandstitt och barnen blev såå söta =) Små förvånade människor hehe.

Röda veckan på intåg, eller vecka och vecka. Nån dag iaf. Var x antal månader sedan sist så det stör inte mig. Har fortfarande mini-piller så det är väldigt oregelbundet men inget jag bryr mig om. Skönt att slippa vissa månader ju =)

Klockan ringde kl 9 men jag drog mig 10 min till, underbart! Lär duscha och tvätta håret nu så man blir klar nån gång.

See U!

going to bed

snabba bilder från dagen bara:



hemåt:



imorgon har jag sovmorgon, så jävla najs! godnatt

Uppe med tuppen...

....som vanligt. Börjar bli en vana nu att vara uppe tidigt. Men idag ska jag jobba och det ser jag som lite "egentid" ;-) Inte jobbat sen i torsdags så det ska bli roligt. Sen är det ju kväll oxå så det blir nog lugnt och bra!

Regnet öser ner så man kan inte direkt gå ut och hitta på något. Får se om Nova blir rastlös snart, då får vi åka iväg nånstans iallafall...

Läste ett mail nu på morgonen. Carina från föäldragruppen har fått en dotter, de har sonen Walter som är lika gammal som Nova. Jag visste inte ens att hon var gravid!! STORT GRATTIS till dem =)) Cornelia ska hon heta!

See U

Helt slut!

Nu råder lugnet =) Såå skönt. Nova sover och jag har plockat undan lite här hemma. Tänkte dammsuga men det gick inte för mitt lilla huvid + att Nova kanske skulle vaknat (!) sen orkade jag inte heller egentligen. Jobbar kväll imrgon så det kan ju vara förmiddagens projekt + lite tvättande.

Tidigare idag var vi en sväng på stranden i Klagshamn med mamma/mormor =) Mamma (min då) badade med Nova men vi andra doppade inte oss hehe. Inte såå varmt att man "måste" bada + att det var mulet emellanåt. Jag kommer bada i Bulgarien, lovar ;-)

Klagshamn:



Nova visar att vi handlat lax som jag precis tillagat



Det var verkligen supertrevligt på kalaset, god mat/fika och trevligt sällskap. Barnen var så fina och lekte fint tillsammans. Nova slog sig tyvärr ett par ggr men det märks ju att hon är min dotter. Klumpig som sin mamma. Först skrapade hon båda knäna så fort vi kom av bilen. Efter nån timme var det dags för kinden/precis under ögat då hon sprang/snubblade in i en stol (!) och sist men inte minst trillade hon uppför en trappa (ha, det är inte bara jag som kan det) och skrapade sig under hakan. Lilla Nova =)

Tack Alex för allt idag, det blev jättebra =)

Liam & Nova




"Ta ner ballongen till mig nu då!" haha



Jättefint foto på min lilla tjej tycker jag (trots mobilkort)



Inspekterar gråsuggor på en sten som vänts *intressant med småkryp!*



Thilde öppnar paket



Har ont i huvudet och känner mig helt tom. Bölade en skvätt innan, kan ju bero på det. Så är det alltid när jag vet att Philip ska vara borta mer än ett par dagar. Nu handlar det om 10 dagar och jag vet att han har det bra hos sin pappa så det är inte det. Det bara är så här alltid, varje gång. Jag har skällt så mkt på honom både igår och idag, ångrar mig nu även om han varit väldigt vild och lyssnat riktigt dåligt. Har haft barnen i stort sett själv enda sedan i fredags kl 13 då Nova kom hem. Micke har ju behövt sova och sen idag var vi iväg innan han vaknade osv. Kanske inte så konstigt att man är helt slut och till slut tryter orken. Ibland känner jag mig som en så himla dålig mamma och undrar varför jag överhuvudtaget har barn (!) *ärlig* Det är sådana extrema dagar då man gått upp före 6, barnen bråkar från morgon till kväll och man liksom inte kommer iväg någonstans eftersom man ej planerat något. Inte så ofta men ändå, jag vill inte ha såna dagar =( Innerst inne vet jag dock att jag är en bra mamma och gör allt för mina barn (för mkt ibland) och ger dem saker fast de ej förtjänar det (mest Philip då eftersom Nova är så liten så hon inte kan "förtjäna" något)

Sliten



Tillagad lax, jättegod blev den =)


kalas

Idag ska vi på Thilde och Liams kalas =) Det ska bli jätteskoj. Fram tills dess vet jag inte riktigt vad som händer. Är "ensam" med barnen nu på morgnarna eftersom Micke sover efter att ha jobbat till 00-00.30 eller nåt sånt. Funderar på om vi ska ta bilen och köra någonstans. Vill inte ha rastlösa barn inomhus ;-) Men var ska man åka? Helst ska det inte kosta heller. Känns som vi nallar av våra sparpengar jämt.

Kl 18 ca kommer Philips pappa och hämtar Philip, sen ska han vara där i 10 dagar!! Kommer bli näst intill olidligt men det är bara att bita ihop. Vi har haft honom länge nu och det gör honom lika gott att komma dit oxå. Jag kommer jobba nästa vecka och tisd, onsd i näst nästa vecka så på torsdagen hämtar jag hem honom igen sen åker vi till Bulgarien på lördagen =))) Längtar!!

Nova fick öppna ett paket nu på morgonen, köpte en nalle puh bok till henne igår och slog in den då jag ändå hade en bit papper över.




*MINA ÄLSKADE BARN!!*

Hos Madde

Nu nannar barnen så jag kan sitta här i lugn och ro men klockan är ju mkt, snart dags för mig oxå.

Var hos Madde idag, mucho trevligt som vanligt fast att Philip var lite uppskruvad som vanligt och Nova halkade ner en bit för deras trappa (!) Därför vi ej tar bort vår trappgrind på ett bra tag. Micke skulle hängt med men han hade glömt det och bestämt att börja jobba tidigare. Vi grillade korv och hamburgare och åt glass med banan och chokladsås till efterrätt. Sen badade barnen i pool efter all lek =)

Nova somnade relativt lätt runt 20-tiden efter gröt. Vi var hemma vid 19.

Inte fått rätt på kameran än så här kommer lite mobilbilder, bättre än inget =)



Katten Queenie



Philips Sectosaurus och Novas Bob =)



Älskade ungar *mina små hjärtan*



Tvätten hängd och köket rent = egentid =))



Klädsel of today



6 juli på jobb



OVER AND OUT!

Grattis Liam 2 år!! =)

Idag blir lille Liam 2 år, Alex yngsta i en skara av 3 barn =) Det betyder att det är en månad till Novis blir 2 år! Vad tiden går snaaaaabbt! Vi ska på kalas imorgon kl 15 både för Liam och storasyster Thilde som blev 3 år i april =)

Idag gick jag upp med Nova 6.30 *GÄSP* Hon hade gärna kunnat sova liiite längre men men det är ju inte jag som bestämmer det. Hon kom isäng strax före 19 igår eftersom hon var riktigt övertrött och gnällig.

Har bilder på kameran men av någon anledning går det inte att föra över dem till datorn....får bli ett senare projekt. Nova upptäkte en långben (insekten) och vågade först inte röra den ;-) 2 sniglar upptäckte hon i trädgården igår "Nigel, atta daj!" sa hon haha. Från "lilla snigel, akta dig, akta dig!"

Idag ska vi hem till Madde och hennes familj på middag =)  Micke börjar sen jobba kl 18 ikväll.

Nu gejmar barnen Monsters vs Aliens, eller ja det är inga batterier i Novas handkontroll för då förstör hon spelet säger Philip ;-) Men de sitter fint bredvid varann i soffan nu. Mina barn KAN umgås och vara sams oxå, inte bara bråka.

Bilder kommer sen som sagt!

Haaaj!


gnälligt

Nu är Nova hemma igen =) Saknat henne sååå mkt!! Hon blev jätteglad när hon såg oss på stationen och vi hade varit inne på BR och köpt Bob och Sectosaurus från Monsters vs Aliens i mjukisdjur! Hon älskar ju Bob =) Men som vanligt när hon varit borta är det väldigt gnälligt när hon kommer hem. Hon skriker och gråter hela tiden. Trött är hon nog oxå men ska INTE sova middag. Hon ska läggas 18.30-19.00 ca.

Björnbärspajen är precis klar, ska svalna lite sen ska vi fika efter middagen lite senare.

ledig 3 dagar

Fick sovit till 9 men Philip kom in 8.15 ca. Skönt att sova ut men det räcker till 9 annars mår jag så dåligt sen med huvudvärk och allmän slöhet. Inte van vid att sova länge, klockan ringer ju oftast 5.20. Idag är jag dock ledig + helgen, riktigt skönt. Är ensam hemma med barnen nu på kvällarna fred, lörd och sönd. Ska bli mysigt, får se hur läggningarna av Nova blir. Just nu är hon hos farmor och vi ska strax hämta henne. Vid fint väder kunde vi vänta lite för då skulle de hitta på något men regnet öser ju ner....Micke vaknade precis. Phille spelar men vi hinner nog med lite mer egentid innan vi åker. Har laddat batterierna ordentligt känns det som och hemmet är städat.

10:e idag = 1 månad tills lillsnuttan blir 2 år! Det är sjukt att 2 år gått så snabbt!!!

städat...

...Phuuu, svettig! Städat nedervåningen. Dammsugat, moppat, storstädat köket + kylen och FY FAN! Mögel hittade jag där på flera ställen samt en hel del ruttna lökar. Rensade ur och torkade av in- och utvändigt. Disk- och tvättmaskin har gått varma idag. Imorgon tar jag ovanvåningen innan Novis kommer hem. Nu är det kväll och slutslavat ;-) Så mysigt när jag och Philip är hemma själv, han spelar och jag fixar med annat. Lagat Novas skötbädd-grej. Sån i skumgummi med plast över, den hade spruckit men är sydd nu.

Snart kommer Micke hem. Imorgon har jag bett Phille om sovmorgon men ska ställa klockan på 9 så det inte blir som sist när han knackade mig på axeln kl 10 haha. Herregud, stackars barn ;-)

Hej svejs!

Egentid med min älskade son =)

Nu är det bara jag och Philip hemma =) Lugnt och skönt med andra ord! Vi ska strax käka lasagne sen ska jag ev tvätta bilen och fixa lite här hemma med städ, disk och tvätt (det vanliga tråk-görat) sen blir det kexchoklad och glass framför tv:n. MYS =)

Igår kände jag mig inte som nån bra mamma =( Hade jobbat hela dagen, blir alltid sååååseg och trött aav att köra de 30-45 min hem. Möts att stojiga barn. Det var min kväll att lägga Nova, hon totalvägrar, bölar och ska absolut inte göra som jag vill. Efter 2 timmar ger jag upp. Var nere emellan och beordrade Philip i säng bara för att annars hade jag det med lite senare. Under tiden håller jag själv på att somna hela tiden. SÅÅÅÅÅ TRÖTT!!! Gahh. Men det är så det är ibland att vara förälder. Undrar ofta nu för tiden hur fasiken man orkar ha fler än två barn. 3,4, 5, 6 osv just när det är läggdags och de inte vill och man själv är som en zombie.

Jaja det löser sig väl med tiden eller nåt.

Träffat bebis

Dagen började ca 7.30. Det var min sovmorgon men eftersom jag hade mkt att göra (duscha och tvätta, föna och platta håret haha) så gick jag upp istället. Man är ju ändå alltid så jävla trött ;-) 10.15 var det dags för ett tandläkarbesök för mig, det var 1½ år sedan sist. Det heter att man betalar 420 kr/år för frisktandvård men varför blir man då ej kallad en gång/år utan var 18:e mån? Dagens fråga liksom. Det gick iaf bra. Dock upptäkte jag att de har en ny "slip" för att ta bort tandsten med (!) och den var fan helt förjävlig!! Det ilade i hela underkäken, hate that feeling =( Men det är som när man föder barn, bara att härda ut eller hur? Jag har lagat två hål under mina 28 år, inte så illa tycker jag men nu hade en bit av den ena lagningen tydligen trillat av. Helt obemärkt. Så jag ska dit i sept igen och fixa det, blir kanske t o m Mr Borr jag får träffa. En spruta isf, tack =) Utan frisktandvård skulle det gå på ca en tusing.

Efter det lilla äventyret blev det centan med Phille för att köpa lite smått och gott till Emmas alla små sötnosar. Hem men inom ICA först för fikabröd och cigg. Micke ändrade sig och hängde med i sista sekund när jag fick ett utbrott i mängden på ungarna! Gahhh, jag har inget tålamod ibland. Har märkt att det är betydligt bättre när det är undanplockat och fint hemma. Stök = totalt kaos för mig. Jag är weird, I know.

Ut mot Önneslöv. Haft en helt underbar eftermiddag, 6 ungar sammanlagt ;-) Våra två stora pojkar såg vi knappt röken av och Elias (3 år) kollade mest på tv, fick vara med pojkarna en stund sen passade det inte....Flickorna lekte jättefint, det skiljer bara 6 månader på dem. Rätt lika med sina blonda lockar =) Det lilla nytillskottet låg mest och sov mellan amningarna =) Hon ska nog stava namnet EMELIE istället =) Stannade ca 4 timmar sen hem för middag. En maskin tvätt senare, ett diskberg och ett hav av undanplockade leksaker sitter jag ner med gott samvete och ska strax lägga mig. Jobbar 7-14.30 imorgon = kökstur.

Over and out.

Välkommen till världen Emily =)))

STORT GRATTIS TILL BEBIS NR 4 EMMA, DANIEL & ALLA SYSKONEN TILL LILLA EMILY SOM KOM INATT =)

Fick ett sms precis när jag kom till jobb om att hon var född, kilade in direkt och kollade på underverket, guuuud vad söt =) En liten docka som ska få namnet Emily. 2 av 3 söta stolta storasyskon samt pappa Danne var på plats oxå. Grattis gumman, du är sååå duktig =)))


Nu ska jag bara sova lite, nyss hemkommen från jobb. Börjar tidigt imorgon. Idag stod stranden på planeringen men det var inte riktigt väder till det så barnen och jag åkte och shoppade lite istället. Works for me ;-) Blev lite kitty saker till Nova och Philip valde (ännu) en dinosaur på ÖB. Hem sen och laga mat sen var det dags att dra till jobb.

Omodern haha men GULD värd i denna värmen!!



Afrohår på torkning



Kul med mammas skor =)



Lilltjejen igårkväll



Kusligt att köra  hem från jobb


Badat

Nu är vi nyss hemkomna från badet, tog ett snabbt dopp. Första i år för mig och det gick ok. Bara gjorde det =) Barnen tyckte det var superkul. Jobbat hela dan så det blev lite sent. Nu ska vi snart äta spagetti och köttfärssås sen är det läggdags för barnen. Imorgon jobbar jag kväll så då hinns det med bad innan jobb.

Mina barn älskar stranden....precis som jag =)



Lomma beach idag igen =) Så underbart härligt och barnen kommer bra överens, förutom när Nova krossade Philips sandslott han hade kämpat med ett tag ;-) Jag fick hjälpa honom bygga upp dem igen. De två första bilderna ser konstiga ut, vattnet och sanden ser äcklig ut men det är taget med mobilen och den flippar ut ibland när det gäller ljuset på bilderna. Vi var nere på stranden 10-13 sen blev det hem och duscha mig och barnen och iväg till polisen. Alla skulle fotas och få nya pass. Alla utom Nova fick oxå lämna fingeravtryck =) Philip tyckte det var spännande och jag har nog aldrig blivit så bra på pass förut *ärligt asså* Nova och Philip blev SÅ söta på bilderna, deras första pass!! Sen bar det av till Midhems McDonalds fast det fattades en del saker som vi upptäckte när vi var hemma hos svägerskan Jane och åt. Vi åkte tillbaka för inte ens leksakerna i Happy mealen var med =( De skulle skicka hem kuponger på 5 valfria gratis menyer =) Inte mer än rätt när man sätter sig och ska äta så finns inte burgaren med men en extra pommes slängde de i....Det var Mickes hamburgare som fattades. Innan vi kom hem blev det ett stopp på Rusta så nu hänger tvätten ute igen =) Micke är uppe och lägger Novis och snart ska Philip göras iordning oxå. Jag börjar 6.45 imorgon så ska lägga mig i tid.

Beachen igen

Det blir stranden idag med =) Vi ska åka nu snart så fort vi har packat ihop oss. Ska göra pass i eftermiddag i Malmö. Folktandvården har ringt och jagat mig ett tag så nu har jag tid på tisdag. Bra för jag har ilningar i höger överkäke...Hoppas det inte är något men annars betalar jag fast pris, 420 kr tror jag det är, per år och allt de behöver göra utöver kontroll var 18 mån är gratis =)

Hade en STOOOR fågelskit på ena bilrutan i förrgår när jag slutade jobb =( Helt sjukt, de fåglarna där vid Pildammarna är helt otroliga.  Hann inte ta bort den förrän igår men nu är den väck. Förra året sket dem t o m PÅ mig!!

Skulle behövt tvätta bilen idag oxå men orken är väldigt begränsad känns det som. Igår blev två maskiner tvätt tvättade och en hänger än. En ny tvättas nu som ska hängas sen när ny torkställning är inhandlad. Dammsög igår, fasen vad varmt men RIKTIGT behövligt. Jag resonerar som så  att det finns vissa saker som måste göras fast att det är varmt eller fast att man egentligen ej orkar. Jag menar, ska hemmet förfalla bara för att det är sommar o varmt?

I helgen ska vi försöka klippa gräs + häck. Jobbigt det med men det behövs och jag tror bara det är vi som ännu inte klippt....

Lomma Beach



3 timmar senare är vi hemma. Ska städa vidare =) "Tvätt-torkställningen" brakade ihop, jäkla skit. Vi som tvättar så mkt. Måste ut på jakt efter en ny imorgon. Har funderat på en torkvinda men de fungerar ju bara ute....

Ledig



Novis kom hem från farmor med de sötaste skor jag någonsin sett! Såååå fina hehe =)) De hade Nova handlar helt själv (med kort och allt) inne på H&M samt Hello Kitty trosor, linne och strumpor. Allt superfint! Jag har varit på H&M massvis med gånger nu på senaste tiden och letat efter Hello Kitty kläder men dock ej i Malmö ;-) Hon är SÅ stolt över alla saker och speglar sig hela tiden haha.

Idag kanske det blir stranden. Hemmet ser ut som om ingen städat på ca en vecka och det är oxå sanningen....Så får ta tag i det först för nu verkar huvudvärken släppt efter åtskilliga tabletter.

Home alone

Nu är jag helt, alldeles ensam hemma. Känns konstigt och jag har lite lite dåligt samvete över det oxå. Precis som vanligt då. Vet inte varför jag har det men det finns där iaf. Kanske för jag hade bett Philip om att få sova ut lite, han väckte min kl 10 (!!) och sen var det fritids kl 11. Tänkte att då kan han vara hemma till 13 kanske men så ska de käka lunch 11.15 och Micke hämtar 14.45 så inte så lönt att komma 13 då. Bort med det dåliga samvetet. I´m a good mother, right!

Ska ju jobba kväll idag så jag behövde sova ut efter två tidiga morgnar. Igår var HELL på jobb. Hade telefonen dit ALLA MÖJLIGA ringer!!! Och så fort man avslutat ett samtal så ringer nästa, i 8 timmar. To m inne på toa ringde det två ggr men är man på toa så är man och då svarar jag inte. Ingen lunch fick jag heller och glömde bort saker mellan alla konstiga och många samtal. Idag är en ny dag =)

Alla som tycker jag är sååå smal osv...kolla här:



Det är DAFÖR jag vill operera min mage. Jag vet att det finns värre men för MIG är detta nog för att göra en sådan operation. EFTER ev ett barn till (ännu ej bestämt oss)  Sen när man sätter sig ner eller böjer sig fram blir det till flera valkar, mysigt? Nej. Kolla höfterna, hade hellre varit lite mer "rak" i figuren men detta har hänt gradvis efter båda grav.

Sen har jag ett problem till (eller ja jag har många)



Syns en del på bilden och nu gör de inte ont men när jag var gravid med Nova...fyyy! Kunde inte nudda vid benet ens. De var tjocka och spända. Plötsligt en dag var det som blodkärlen hade "sprängts" till ett stort blåmärke eller nåt men nu är de tillbaka. Tror de kommer bli bra mkt värre vid en ev graviditet. Frågan är när man ska operera en sån sak. Inte nog med att det är extremt missprydande, de kan göra ont. Det är alltså åderbråck jag pratar om *tantvarning*

Nog tjatat, nu ÖSER det ner! Där rök mina solplaner, orkar ej ändå. Så svettigt och varmt haha.