Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Cykeltur

Nu är alla i familje vakna. Jag gick upp med Nova runt 8, skönt =) Det är så tärande när de vaknar vid 5 även om det var längesen nu så minns man ju hur det var ;-) La mig 19.50 igår och somnade 20.30 ca så därav blev det inget bloggande men ibland är man sååå trött ;-) Ska jobba kväll idag sen en till imorgon sen är det SEMESTER i en månad!! Guuuud vad najs. Hoppas få reda på idag eller imorgon om jag får vara kvar på BB till hösten eller inte.

Nova var lagom rolig igår. Hon hade ju spenderat två dagar och två nätter hos farmor och skött sig exemplariskt och då vet man ju vad som väntar hemma sen haha. Shit säger vi bara men nu är det bättre =)

Nova och jag tog en tur med cykeln ner till Netto tidigare och vad det blåste! Nova fick en liten rosa spann med "redskap" samt godis med det kastade jag upp på diskbänken innan hon hann se det och det funkade. Inte ofta man kan lura henne annars. Hon ser och hör det mesta =)

Får se om vi gör någonting i trädgården idag, hade tänkt klippa häcken igår men det började ösregna (igen!!) Jag hann iaf rensa bort allt ogräs mellan plattorna på framsidan. Vi har bestämt oss för att riva upp båda rabatterna och bort med jorden sen lägga singelsten samt sätta krukor där. Blir nog bra. Sen sätta nya kantstenar istället för "träpinnarna" som är där nu. Micke började känna sig halvkass igår, hoppas det inte blir värre. Vi ska ju snart till BULGARIA!!

Kommentarer
Postat av: jenny ståhl

ha en riktigt skön vecka i Bulgarien=)

kram

2009-07-21 @ 11:00:48
Postat av: Anonym

Vi ska oxå till Bulgarien men det e några v kvar ...Vart i Bulgarien ska ni?? Kram

2009-07-21 @ 15:31:15
URL: http://metrobloggen.se/Dedes

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback