Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Grattis Liam 2 år!! =)

Idag blir lille Liam 2 år, Alex yngsta i en skara av 3 barn =) Det betyder att det är en månad till Novis blir 2 år! Vad tiden går snaaaaabbt! Vi ska på kalas imorgon kl 15 både för Liam och storasyster Thilde som blev 3 år i april =)

Idag gick jag upp med Nova 6.30 *GÄSP* Hon hade gärna kunnat sova liiite längre men men det är ju inte jag som bestämmer det. Hon kom isäng strax före 19 igår eftersom hon var riktigt övertrött och gnällig.

Har bilder på kameran men av någon anledning går det inte att föra över dem till datorn....får bli ett senare projekt. Nova upptäkte en långben (insekten) och vågade först inte röra den ;-) 2 sniglar upptäckte hon i trädgården igår "Nigel, atta daj!" sa hon haha. Från "lilla snigel, akta dig, akta dig!"

Idag ska vi hem till Madde och hennes familj på middag =)  Micke börjar sen jobba kl 18 ikväll.

Nu gejmar barnen Monsters vs Aliens, eller ja det är inga batterier i Novas handkontroll för då förstör hon spelet säger Philip ;-) Men de sitter fint bredvid varann i soffan nu. Mina barn KAN umgås och vara sams oxå, inte bara bråka.

Bilder kommer sen som sagt!

Haaaj!


Kommentarer
Postat av: Sanna

Shit..blir hon redan två år?? Oh my god..tiden går sjukt fort. Detta året är vi inte på semester när hon fyller år iallafall. ;)

2009-07-11 @ 11:36:20
URL: http://zandyleee.blogg.se/
Postat av: alex

Han bugar och tackar för alla grattulationer och när jag nämnde att ni kom imorgon så sa han OVA mm ja, hihi det lät så gulligt..hahaha...

Ses imorgon =)

KRAMAR

2009-07-11 @ 21:02:26
URL: http://alexandrajh.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Sanna: ja de e sjukt, tiden springer iväg på riktigt efter man fått barn hjälp kram



Alex: Haha så säger Nova oxå sitt namn "OVA!" hehe. Ska bli så skoj att ses imorgon! Vi längtar =) Kramar

2009-07-11 @ 21:34:51
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback