Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Kväll

Nu är Micke uppe och lägger Nova och Philip ska strax komma in från gården. Han leker med grannpojken L =) De har så roligt tillsammans fast Philip är 2½ år äldre. Medans Philip sen spelar lite ska jag duscha och slänga in en tvätt så den hinner torka tills vi ska packa allt imorgon. Det är skönt vi reser på eftermiddagen så man hinner fixa med sånt imorgon.

Idag har vi varit runt överallt på Centan i Lödde sen bar det av inom Malmö för växling av pengar, avlämning av saker hos Mickes mamma. Slutligen var jag och Philip iväg och hämtade en resväska hos David och Rebecca med kids som vi ska låna. Tack =) TROR vi har allt nu hehe.

Nu har jag att göra, bye bye.

Kommentarer
Postat av: Amélie

Hope everything will go ok tomorrow.

And very important : enjoy your holidays all together !!!!

We want lots of photos ;)

Love and miss you all.

Amélie

2009-07-24 @ 20:14:36
Postat av: jane

hej gumman, hihi nu åker ni snart, hoppas nu får skit roligt, fan va snyggt ditt hår blev, adnan har lovat mig en spa dag efter förlossningen så då får ja väl säga jag ska till frisören med =)

tack för komentaren om magen, haha ja den e stor nu, börjar bli tugnt men ja klarar allt än så länge, tvättar fönster, ute i stan, håller på me hundarna o ullared på söndag, fått litre mer bristningar dock, de gillar ja inte heheheh men ja kan ju inte BARA ha tur, inte blivit så mycke heller så =)



i alla fall får ta en grllning när ni kommer hem =9

puss kram kommer sakna er

2009-07-24 @ 22:31:15
URL: http://thejade.blogg.se/
Postat av: Pilla

vad roligt, ha det så gött på er resa :)!

kram

2009-07-24 @ 22:32:56
URL: http://pillaslilla.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Tack så mkt alla =) Nu är det snart dags! Spännande hihi!



Och Jane: Jag har oxå bristningar, ja du har ju sett. Men mått såå bra båda grav och hellre det. Man kan alltid fixa till sig efter man e klar om man så vill =) Man ska må bra med sig själv, det är viktigt =) Kraaaamar

2009-07-25 @ 11:00:16
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback