Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Home alone

Nu är jag helt, alldeles ensam hemma. Känns konstigt och jag har lite lite dåligt samvete över det oxå. Precis som vanligt då. Vet inte varför jag har det men det finns där iaf. Kanske för jag hade bett Philip om att få sova ut lite, han väckte min kl 10 (!!) och sen var det fritids kl 11. Tänkte att då kan han vara hemma till 13 kanske men så ska de käka lunch 11.15 och Micke hämtar 14.45 så inte så lönt att komma 13 då. Bort med det dåliga samvetet. I´m a good mother, right!

Ska ju jobba kväll idag så jag behövde sova ut efter två tidiga morgnar. Igår var HELL på jobb. Hade telefonen dit ALLA MÖJLIGA ringer!!! Och så fort man avslutat ett samtal så ringer nästa, i 8 timmar. To m inne på toa ringde det två ggr men är man på toa så är man och då svarar jag inte. Ingen lunch fick jag heller och glömde bort saker mellan alla konstiga och många samtal. Idag är en ny dag =)

Alla som tycker jag är sååå smal osv...kolla här:



Det är DAFÖR jag vill operera min mage. Jag vet att det finns värre men för MIG är detta nog för att göra en sådan operation. EFTER ev ett barn till (ännu ej bestämt oss)  Sen när man sätter sig ner eller böjer sig fram blir det till flera valkar, mysigt? Nej. Kolla höfterna, hade hellre varit lite mer "rak" i figuren men detta har hänt gradvis efter båda grav.

Sen har jag ett problem till (eller ja jag har många)



Syns en del på bilden och nu gör de inte ont men när jag var gravid med Nova...fyyy! Kunde inte nudda vid benet ens. De var tjocka och spända. Plötsligt en dag var det som blodkärlen hade "sprängts" till ett stort blåmärke eller nåt men nu är de tillbaka. Tror de kommer bli bra mkt värre vid en ev graviditet. Frågan är när man ska operera en sån sak. Inte nog med att det är extremt missprydande, de kan göra ont. Det är alltså åderbråck jag pratar om *tantvarning*

Nog tjatat, nu ÖSER det ner! Där rök mina solplaner, orkar ej ändå. Så svettigt och varmt haha.

Kommentarer
Postat av: alex

Jag tycker att du är FIN gumman =) oavsett vad du själv tycker, jo man är ju aldrig helt nöjd (det är ju inte jag iheller) Sen att du är en underbar kompis gör juinte sakern sämre =)

KRAMAR KRAMAR KRAMAR till dig min underbara vän @->-- (blomma..hihi)

2009-07-01 @ 21:43:27
URL: http://alexandrajh.blogg.se/
Postat av: Pilla

man tycker alltid det är värst själv. om inte du hade påpekat det så hade jag inte sett det..

Kram

2009-07-01 @ 23:15:28
URL: http://pillaslilla.blogg.se/
Postat av: Jenny

ha ha :o) Det var ett roligt inlagg. Jag kanske oxa far for mig att ta foto pa MINA komplex :o) Vi far se...men ja, jag tycker ju inte det ser sa himla farligt ut(helre hofter an en kropp som en man, det e snyggt med kurvor!) men you gotta do what you gotta do! :o)

2009-07-02 @ 00:41:19
URL: http://londonjenny.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Tack så mkt mina vänner. Jag är kanske petig men jobbigt är det. Nåja inget ska göras än på ett tag iaf men givetvis kommer det före/efter bilder =)

2009-07-02 @ 09:08:38
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/
Postat av: jane

jag tycker du har snygg kropp ändå! Modig som visar din mage..skulle jag aldrig göra...men min är ju mkt mkt tjockare..hehe. kram

2009-07-03 @ 08:34:28
URL: http://gumpen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback