Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Då var man ett år närmre 30

Ja då blir jag 28 år idag, tjohoo! Haha nej jag har faktiskt rätt stor ålders-ångest om jag ska vara ärlig. Vet att jag fortfarande är relativt ung speciellt me tanke på att jag har två barn varav ett snart är 7 år. (Var har de åren tagit vägen liksom?!) Senast igår var det en mamma på jobb som trodde jag var 23-24 max hihi. Sååå jag behöver nog inte ha nån ångest. Det är bara det att tiden går så himla snabbt och är man vuxen nu då? Är det så här det känns att vara nästan 30 år? Trodde man skulle vara helt annorlunda i sätt och utseende. Äldre liksom men allt känns ju som vanligt. Det ska man nog vara glad för =) Så det är jag ;-)

Igår jobbade jag kväll och det var lagom mkt att göra, man hade något att pyssla med hela tiden. Hade även "medarbetssamtal" med chefen. Allt gick bra, lite nervös var man men jag har skött mig. Tyvärr kunde jag inte bli lova förlängt vikariat än men det kommer förhoppningsvis besked snart. Man måste ju veta för att kunna planera. Likadant för alla i hela huset då ingen vet än. De flesta har till siste september. Tydligen kan man hamna var som helt, t ex infektionskliniken och det ser jag nog bara som en utvecklingsmöjlighet. Ett tillfälle att lära mig mer och få nya erfarenheter även om det såklart är på BB jag vill stanna.

Idag ska jag nog hem till syster lite senare. Firar inte direkt min födelsedag men det är kul att träffa familjen och sen får det bli den obligatoriska jordgubbstårtan lite senare när vi är hemma ig
en och Micke kommer hem från jobbet. Förra året jobbade jag denna dagen och Micke var pappaledig. Då var Novis inte ens 1 år hehe.

Igår, Lomma Beach



I förrgår kväll



Kommentarer
Postat av: alex

GRATTIS IGEN GUMMAN =) vad fint kortet blev på er 3 =)

hoppas att du fått en underbar dag, och vad snääll Micke var som gav dig sovmorgon.. host hahaha..



KRAMAR

2009-06-24 @ 15:38:38
URL: http://alexandrajh.blogg.se/
Postat av: Pilla

Grattis på din dag! Härliga sommarfoton :)

kramar

2009-06-24 @ 16:09:36
URL: http://pillaslilla.blogg.se/
Postat av: Unni

Grattis, grattis på födelsedagen snäckan! Kom inte ihåg att det var idag. Hade messat om inte batteriet hade varit urladdat. Tack för dina gulliga kommentarer! Många kramar från oss!!!

2009-06-24 @ 22:41:14
Postat av: Rebecca

tack allihopa för gratulationerna =) kramar till er!

2009-06-25 @ 17:38:09
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback