Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

sovmorgon

Jag vaknade och kände mig utvilad men tänkte att det kan inte stämma eftersom både Nova och Micke låg kvar i sägen! Klockan visade 9.14 (!) Otroligt! Nu hör jag ljud uppifrån. Jag har redan hunnit äta mina mackor och dricker kaffe =) Lugn och ro på morgonen är ovärderligt =)

Det blev ingen backakarneval för oss igår. Vi var vid Lomma avfarten när Nova kändes varm i bilen. Snuvig var hon sedan innan. Vi vände och styrde mot apoteket på NovaLund istället. I bilen som var parkerad bredvid oss satt det en ensam pojke på 2-3 år och sov. Ensam i bilen! Konstigt tänkte vi. Vädret var väldigt växlande, inte jättevarmt men det blir ju kvavt inne i en bil men uppvevade rutor. Vi gick in och handlade, kanske tog det 10 minuter. Pojken sov fortfarande när vi kom ut så vi ringde polisen. Ingen såg ut tillhöra bilen....Är det inte sjukt? Nu vet vi ju inte alls om de stod nånstans i närheten men antagligen inte och det handlade nog om ca 20 min som vi var vid bilen sammanlagt. Jag har själv lämnat mina barn i bilen men det har rört sig om en snabbis in på en mack där man kan se dom hela tiden, kanske 1 minut. Ja alla är vi olika.

Har bestämt mig. Citadellkliniken i Landskrona. De gör fina jobb och kan säkert hjälpa mig.

http://www.citadellkliniken.com/

Nu vill Nova kolla datorn lite ;-)

Kommentarer
Postat av: alex

Hej gumman =)



Jag hade gjort lika dant, hur sjukt är det.... Ja på macken springer jag också in utan att ta med alla 3 (för då tar det 30min för att betala bensinen!! haha)

Du vet om att om du har vittnen till det hela så får du lov att slå i sönder rutan (om det är VARMT ut eller om den är superledsen) men du ska ju klart ringa polisen också BRA GJORT =) Hoppas att de fick böter......

Hur är det med Nova?? var det feber?

Idag har vi varit på Center syd och jagat gardiner OCH skrämt slag på alla löddebor... T fick ett ryck!!!! SUCK...

Kramar

2009-06-07 @ 14:17:28
URL: http://alexandrajh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback