Hemma

Nu är jag hemma igen! Är såå trött så det blir att sova nu strax. Hade tagit fel på tiden, var 19 jag skulle vara hos Nada. Tur jag kom på det. Micke la barnen idag. Röran här nere tar jag/vi tag i imorgon liksom diskan. Orkar inte nu!

GODNATT.

Tvättar

Då var tvätten på torkning nu. Tänkte ha allt klart + mat tills Micke kommer hem vid 17 så hinner jag precis äta innan jag kör mot Malmö vid 17.30. Ska vara hos Nada 18-19 ca sen hämta en tradera vinst på Hermodsdal. Mina gamla hemtrakter typ men behöver nog kolla kartan iaf.

Barnen var riktigt duktiga i tvättstugan, hjälper till mycket. Ja glöm att jag kommer och tvättar, diskar och håller på när de flyttar hemifrån. Nähä då är de fullärda =) Mina små hjälpredor!

Nu ska jag förbereda maten och sen röja här, Nova gillar att sprida ut saker!

Philips "nya" rum =)

Här kommer de utlovade bilderna på Philips nya säng samt ommöbleringen:




Mycket mera plats blev det på rummet och ljusare =) Philip höll med! Han verkar trivas jättebra i sin nya säng. Och just nu har han lagt beslag på den gamla datorn oxå har han cd spelare, tv med dvd och xbox. Snacka om att man INTE hade såna grejor på 80-talet när jag var 6 år haha!

Rensade våra vägghyllor med, massa skräp som av någon konstig anledning landar där uppe. Nu är det snyggt och fint igen, bara utvalda saker finns där.

Ovanför tv:n i hallen på ovanvåningen:



Nere under trappan:



Nere ovanför matbordet:



Vårt sovrum när lillans säng flyttat in:



Lillan idag:



Lunchdags för plutten:



Mamman idag:



Micke har åkt till jobb och här är lugnt. Vabbar imorgon, känns bra då jag inte heller är helt 100. Nu väntar tvättstugan kl 15.

Lite bättre

Nu är jag lite bättre men knaprat en del piller. Nova sov hela natten i sin säng och gick upp sist av alla (!) Ca 8.15. Det är rekord!! Då låg hon i sin säng. Philip stannade hemma från skolan idag och vi har möblerat om på hans rum, kommer bilder sen inkl på hans nya säng. Micke börjar lite senare idag, hjälper mig lite med kidsen iom att jag är sjuk. Han ska till apoteket åt mig oxå. Ska till Nada kl 18 ikväll och tror ej jag ska ställa in. Mår bättre. Ska även hämta en tradera vinst när jag är i Malmö. Tvätt kl 15 annars lugnt. Kastat upp spjälsängen, våra sängbord och annat skit på vinden, skönt att inte ha det framme.


Kass

Ja då var jag oxå sjuk =( Halsont och allmän hängighet smög sig på under kvällen på jobb. Tur vi hade lugnt och skönt. Imorgon är jag ledig så det är skönt. Jag hann ej hämta ut Novas ögonsalva innan idag så Micke gjorde det på vägen hem från jobb. Jag hann precis i tid, utan att stressa. När jag kom till jobb skulle vi fira en kollega som jobbade sin sista dag sen väntar pensionen. Hon hade bakat gott så blev det tårta och kaffe =)

Nu ska jag sköta mina tradera auktioner lite sen blir det att sova!

Jag på jobb:


tradera

Nu har jag lagt ut lite på tradera. Städade vårt skåp i hallen så alla skor får plats. Hittade en jacka stl 74, ett par hello kitty tight stl 68 och blå regnbrallor i stl 110. Inget som passar vår familj just nu så det åkte ut på tradera.

vab...

...fast inte riktigt eftersom jag först är hemma sen kommer Micke hem senast 14 så jag kan köra till jobb. Blir stressigt men så får det bli. Philip och Micke åkte precis iväg till skola och jobb så är jag och Nova hemma sålänge. Har ringt dagis och vår läkare. Ska ev hämta recept senare, hoppas idag så hon blir bra snabbare. Hon hade ju ögoninflammation för bara någon månad sen men den salvan är för gammal nu. Imorgon och torsdag är jag ledig så det är lite hur vi gör på onsdag men med salvan så borde det bli bättre snabbt.

Man ser att ögonen inte är helt ok:


Ikea, ögoninflammation mm

Äntligen kan man sätta sig ner!! Haft fullt upp under halva dagen typ. Först såg det mörkt ut ang ny säng till Philip. Vi har inget drag på vår bil och ingen annan vi känner här heller så att hyra släp var uteslutet + att Nova blev kass. Ögonen började vara och klibba ihop så det är ganska så troligt ögoninflammation hon åkt på - igen! Hoppas INTE Alex och/eller hennes barn hunnit bli smittade!! De var här en kort sväng innan idag och fikade.

Till slut ringde jag min kära moder som gärna ställde upp =) Hennes bil har de rätta måtten när det gäller att frakta en 90x200 säng, det har inte min. Det blev IKEA såklart. Ska fota Philips rum imorgon hur det blev =) Lite värmeljus och korv handlades med, ett måste på IKEA ;-)

Bilder från roadtripen med mamma, fint väder hade vi:





Huyndai Atos ;-)



IKEA ska flytta till Svågertorp:



Tillbax i Klagshamn:



Från i fredags:



Nova har kul med sin älskade pappa:



Såhär blev resultatet när jag hemma-slingade håret:



Hittade en del gamla bilder i mobilen:



Imorgon jobbar jag kväll och Micke dag. Han har planering på em så då kan jag åka till jobb så kommer han hem. Nova måste nog ha ögonsalva igen så vi får besöka doktorn efter lämning av storebror i skolan.

Nu är klockan mycket, dags att soooova! Hörs!


Sommartid

Godmorgon!

Hade helt glömt bort att sommartid börjar idag! Tur att jag inte skulle upp och jobba. Men då hade jag nog haft lite mer koll tror jag. Bara att inse att klockan var halv nio istället för halv åtta när jag Nova ville upp. Vet inte om det är meningen att man ska känna sig piggare av det?

Blev ingen ny säng till Philip igår så det måste bli av idag. Han kommer ju hem från sin pappa idag och just nu är det tomt där sängen brukar stå. Novas sängträning går sådär. Hon skriker en del, speciellt om hon vaknar när vi ska lägga oss och inser att vi inte ligger supernära henne utan bara 2 dm från henne! Det går inte att pressa henne till något utan måste ske i hennes takt. Så att hon sover från kvällen till 22 eller till när hon nu vaknar mitt i natten och är sällskapssjuk är kanske ändå en början? Det stora målet är att hon ska sova i SIN säng i SITT rum HELA natten =) Vi får se när det inträffar.

Igår åt vi sushi på kvällen, najs som vanligt =) Blev dock inga cider som planerat, var för trötta! Fick jättefina blommor av Micke igår efter att han varit och handlat =))

Vad mer står på schemat? Vi måste få undan spjälsängen och våra två sängbord som nu står i hallen där uppe. De fick inte plats när Novas nya (Philips gamla) säng skulle in. 

Gjorde slingor igår, hemma från H&M. För första gången (tror jag) blev jag helt nöjd (!) Det brukar ju inte bli så bra, orange-gul-rött eller liknande men nu blev de mer år det vita hållet. Gjorde med hätta, något jag inte heller gjort på länge. Mest kört med den som man penslar på. H&M:s är bäst tycker jag, 45 min var de i. Billigt och bra, salongen ville ha 600 kr och nu blev det 59 kr =)) Har gjort slingor på salong förr där resultatet inte kommit i närheten av detta. Resultat kommer senare idag, måste fixa till mig lite först ;-) Men nu är det riktigt BLONT igen!





Lördag

Nu sover Nova och Micke är hos David för att hjälpa honom lite med renoveringen av deras uterum. Var hos Nada imorse kl 9 sen tänkte jag kolla in nya Entré men hittade ingen parkering så struntade i det. Inget jag inte sett förr typ. Blev NovaLund istället. Köpte medel till blonda slongor som jag ska sysselsätta mig md senare samt ett svart långt linne på Vila.

Tänkte ta en långpromenad men den får vänta till Micke kommer hem. Nu ska jag vila när Nova gör det. Natten var inte jätterolig. Nova skrek ganska mycket inatt och ville upp i vår säng. Imorse bara låg hon bredvid mig (!) Jaja första natten, får se hur det blir inatt =)

Öppna förskolan mm

Såklart glömde jag kameran hemma =( Synd men barnen har verkligen haft skoj idag. Vi började med att posta 3 tradera paket på Preem. Där träffade vi Lotta, Jokaim och Olivers mamma. Umgicks mycket med henne när Philip och Joakim var små och vi bodde i Eslöv. Vi bestämde att träffas och nu ska vi verkligen göra det oxå ;-) Sen till gymmet och sa upp mitt kort. Är ju aldrig där lixom. Var på öppna förskolan vid 9.10 ca. Lekte, sjöng och fikade till 12 sen hem och hämtade vagn och solbrillor eftersom det blivit fint väder. Vidare hem till Madde i Staffanstorp, fortsatte fika. Tack gumman =) Åkte därifrån vid 15 då jag visste att Philips pappa kommit hem och Madde skulle hämta Elias på dagis. Lämnade Philip och Nova och jag körde hem. Nova käkade lite sen kom Micke hem. Pizza från Viking, orka laga mat en fredag ;-)

Flyttat in Philips säng vårt rum nu, tanken är att Nova ska sova i den (i skrivande stund ligger gör hon det!) och sen så småningom flyttar vi in den i hennes rum and she´s out lixom! Men vi får ta det gradvis som allt annat med henne haha. Kollat lite på säng till Philip för han kan ju inte ta hennes spälsäng direkt. Blir nog denna + ben och en bäddmadrass från IKEA:


Den är 90x200 och kan även funka som extrasäng till gäster när han inte är hemma. Vi har en uppblåsbar dubbelsäng men den kan iaf jag INTE ligga på.

Ska till Nada imorgon kl 9 så offrar min sovmorgon lite för det. Men så är det ibland, räcker jag går upp 8 så kör jag halv nio.

Tja, nu ska jag ta och lägga mig tror jag. Bilder på de nya sovlösningarna kommer imorgon för de som är intresserade =) GODNATT!

Ledig!

Då var vi uppe och på G! Håller på med frukosten men snart är vi klara. Fint väder med! Ska ta med kameran idag så jag får lite fina bilder =)

See U!

Ont i nacken

Som många andra morgnar vaknade jag imorse med nackvärk =( Jag har vant mig kan man säga emn nu var det ett tag sen sist. Tycker inte jag har legat annorlunda inatt än andra nätter men men ibland får jag ont ändå. Efter lite piller gör det bara ont om jag vrider huvudet jättemycket och bara åt vänster. Det gick bra att jobba iallafall. Dagen på jobb har varit den lugnaste på länge och ändå hade vi en del att göra. Jag och Sofie (min bm idag) gick och handlade bakad potatis bredvid jobb. Riktigt god och det borde den vara för 58 (!) kr. Hon berättade oxå att hon är gravid igen, kul =) Var och varannan är gravid eller har fått barn nyligen på jobb. Många 80-talister börjar oxå poppa barn. Idag hade vi dock en mamma född -65, lite i äldsta laget kanske men vissa prioriterar karriären först.

Philip skrek rätt mycket igår kväll och hostade som om han hade ont i halsen så ingen skola för honom idag. Micke var hemma med honom och Nova på dagis. Imorgon vill han inte heller gå och de har idrott dessutom, lika bra han är hemma eftersom jag ändå skulle hämtat 12.15. Hade planer på öppna förskolan med Alex men Thilde har vattenkoppor. De håller på att läka ut så vi får se.

Direkt efter jobb idag var jag hos Nada. Nu kliar det som bara den, vilket det inte gjort innan men hon säger att det är då kroppen jobbar. Hoppas hoppas =) Hem sen och busade lite med barnen. Mest Nova eftersom Philip fick ta det lugnare. Nova är så himla rolig att jaga och gömma sig för nu! Springer gör hon oxå =)) Stor tjej nu!

Måste posta lite tradera paket imorgon samt få påskrivet en lapp i skolan som FK ska ha. Den är från januari tror jag (!) Men några småslantar är ju alltid något.

Sen imorgon efter vad Alex och jag nu hittar på ska jag och barnen till Madde i Staffanstorp så de får leka lite med hennes lille Elias =) Sen kör jag Philip direkt till Oxie, han ska vara hos sin pappa i helgen. Jag är långledig nu tre dagar, skönt =)


Kväll

Nu ska jag strax ta och lägga mig. Jobbat till 15 sen direkt och hämtade barnen, till ica. Hem och lagade spagetti och köttfärssås. Vi käkade middag sen var det baddags för Nova och lite snabbt pingu tittande. Läste saga för Philip och sen isäng med de båda. Tur man hjälps åt för ibland är det mycket på en gång. Inte konstigt man är trött. Nä nu kallar sängen! Bilder på fredag förhoppningsvis.

Sovdags

Japp nu är det dags att gå upp och lägga sig för min del. Är ganska så trött. Längtar till helgen då vi ska ha sovmorgon, en var som vi brukar! Så jävla najs!!!! =)) Haha men jag kommer antingen ställa klockan på rimlig tid eller ladda upp med panodil, har ej bestämt mig. Min kropp ger mig huvudvärk när jag sover "för mycket" (sisådär 10 timmar eller mer)

Ska jobba imorgon, hoppas jag hinner få en sista titt på lille Alfred =) Tror de ska åka hem imorgon från BB. Fan det är väldigt speciellt när man åker hem, kommer ihåg det så väl med båda mina små. Helt plötsligt är man hemma liksom, MED en ny människa. Underbar men underlig känsla =)

Sov gott på er!!

Uppdatering

Nu har Nova vaknat och käkar mat, köttbullar och potatis. Hennes favorit =) Det är soligt och fint ute. Jag känner mig väldigt trött. Är nog allt ljus man inte är van vid.



Vi får se vad mer vi hittar på idag. Ibland är det skönt att bara vara =)

Just nu hos oss...

...ser det ut såhär:




Härmar många andra och lägger upp dagens outfit haha. Dock en hemma-outfit idag eftersom jag är ledig. Lång cardigan från Gina, jeansleggings från Cubus och benvärmare från H&M. Foppatofflor eftersom jag skulle ut och "ta frisk luft" eller slänga sopor som jag och Alex säger ;-) samt hämta in posten. Den skitiga spegeln får ni leva med, det gör vi ;-)

Nova nannar middag ute på trädäcket efter att vi varit på center syd, ica, tandläkaren sen i skolan och hämtade storebror. Hade tur att vi hann hem om och ta vagnen. Helt underbart väder och jag har varit instängd på jobb i flera dagar! Ute på center syd blev det inhandlat smink, vantar, hårband, örhängen och benvärmare. Tro det eller ej men allt var till mig =) Sen blev det varsin hamburgare från McDonalds som vi åt i bilen. Hann även inom ica innan vi hade en tid hos tandläkaren med Nova. Hon slog ju av en pytteliten bit av vänster framtand i fredags. Hon var suoerduktig hos tandläkaren och gapade fint. De sa att allt såg bra ut och det visste jag ju oxå men man ska ha kollat det samt anmält det till sitt försäkringsbolag. Om ifall att. Philip hade haft det bra i skolan som vanligt. Gympa på morgonen och det är hans favoritämne. Sådan mamma, sådan son =) Jag var rätt bra på idrott om jag får säga det själv, sprang i tank med killarna i klassen och då inte för att jaga dom haha. Värre var det med matte =( Fortfarande idag....Men men jag har det bra som jag har det. Skulle någon få för sig att höja SSK:s löner så pluggar jag men inte som det ser ut idag.

Undrar om jag skrev att vi bokat resan nu?! Senil är jag. Men det gjorde Micke i förrgår. Vi åker en vecka till Bulgarien (Sveti Vlas, weird namn jag vet) i slutet av juli =)) Vi fyra samt Mickes yngsta syster Denice och hennes flickvän Matilda! Kommer bli roligt! Lite barnvakt oxå och det är ju aldrig fel ;-)

Imorse var jag uppe först med kidsen, antar att Micke var uppe för sent och spelade igår kväll. Jag satt vid datorn (som vanligt) när Nova sprang upp vid 21. Var trött så bara snabbduschade sen isäng. Mitt hår ser idag ut därefter oxå (!!)

Ang behandlingen. Jo det går framåt men det tar sin tid. Men visst ser man förändring. Jag kollar ju varje dag och ser det inte så tydligt men min syster påpekade det härom dagen att det blivit bättre =) Kommer blider när vi är klara! I förrgår gjorde hon en cellulit-behandling på mig och idag ska vi nog köra vanlig fettreduktion igen sen när det är klart hudåtstramning. Tror inte hon heller ger sig förrän det är bra! Har ju bilder där på "före" som jag säkert kan få mailat till mig. Kommer vara najs att för en gångs skull vara nöjd på stranden mm. För er som har undgått mitt problem så har jag ENORMA KOMPLEX för detta, något så in i helvete. Känns skönt om man kan slippa det. Hon stramar upp tuttar med för er som är intresserade. I mitt fall vete fasiken om det hjälper men jag tar en sak i taget. Snackade med henne om det iaf.

Nä nu ska jag bara njuta av min lediga dag för imorgon och torsdag är det jobb igen men fredag ledig. Tar till Madde då ist, idag blev det ändringar på hennes jobb så hon kunde inte. Och till Nada kl 18 ikväll =)

ALFRED!

Såja, nu kan jag oxå skriva det här ;-) Lille Alfred har kommit till världen. Sanna och Johans (Novas faddrar) första barn! Igår 22 mars vid 11 tiden i v 36+3 men vägde över 2900 gram så det var bra =) Jag smet in på förlossningen igår vid 15 när jag slutade och kollade på underverket! Sååå fin och perfekt! Jag ser ju såna små varje dag men vissa är sötare än andra ;-) Sen idag var jag inne oxå ett par ggr eftersom de nu flyttat till BB. GRATTIS!!!

Jag är SLUT som fan efter mina 4 dagpass. Brukar inte vara så trött, vet inte vad det är men jag vill bara vara ledig och soooova. Men det går ju inte. Är dock ledig imorgon men ska träffa Madde mm. Det är iaf skönt att vara hemma lite. Ingenting blir gjort när man inte är hemma. Huset städar inte sig själv tyvärr.

Igår var jag hos Nada efter jobb sen hem och somnade kl 20 på soffan som vanligt. Usch jag var arg på mig själv sen eftersom jag ville ha lite egentid på kvällen. Men man kan inte få allt, speciellt inte när man är jättetrött. Jag behöver vila och sömn.

Lördagkväll

Här sitter man helt ensam. Lät trist men det är det inte. Jag börjar tidigt imorgon så ska strax lägga mig. Somnade på soffan där uppe som vanligt när jag nattade Nova så nu är jag piggare *typiskt*

Tvättat ikväll men inte vikt någonting än. Det får bli morgondagens projek. Lagt ut lite saker på tradera ikväll oxå. Haft sjuuukt mkt på jobb både idag och igår därav inga inlägg för jag är verkligen skittrött!!

Här följer bilder på busungarna idag:



Och bilderna från i onsdags tror jag det var, 18:e iaf:



Bilder från i torsdags hemma hos Evelina. Snott från Alex ;-)



Fullt hus eller vad?! ;-)

Från Philips framträdande i skolan:



GODNATT!

Shoppat

Glömde ju: hittade 2 par jeansleggings när jag var på cubus på center syd igår! Assnygga och sköööööna!! =)) Köpte ett par svarta vanliga leggings med till jobb och de kan man ju använda annars med. Aldrig mer jeans säger jag haha! Andra saker som jag skulle ha på H&M bl a hann jag inte med för schemat var PRESSAT, det var precis att jag hann hem och byta om sen till Nada, sen hämta örhängen jag vunnit på på tradera och slutligen till jobb. Helt slut haha. Usch jag behöver nog varva ner en aning men men när ska man ha tid till det då? Kram på er!

Ledig torsdag =)

Dagen började med "sovmorgon" till 7.14, exakt en minut innan klockan skulle ringa haha. Sen var det upp och fixa iordning sig. Micke ordnade frukost till kidsen. Jag körde Philip till skolan medans Micke var hemma med Nova. Idag var jag ledig och då går ju inte Nova på dagis. Sen hem, röjde huset. Dammråttorna dansar verkligen runt när katten (jag) är borta! Sjukt men nu är de borta! Skönt! Rengjort köket ordentligt med, välbehövligt. Sen kom Mickes båda systrar + flickvän resp pojkvän och snackade resor och fikade. Vi kom nog inte fram till någon resa. Måste boka snart ju om inte priserna ska stiga för mycket! Någon som har tips? Vi vill resa all inclusive (tror vi). Flygtid på 3-4 timmar, nära till hotellet från flygplasten och barnvänligt hotell samt omgivning (ej massa trappor och stup typ!)

12.15 hämtade jag Philip i skolan sen bar det av hem och sen till Limhamn för barnklädesshopping, besök i Hammars Park och kyrkogården där bl a min mormor och morfar ligger begravda. Det var många år sen jag var där men jag hittade rätt. Körde förbi deras gamla hus på Sibbarp, konstigt känns det. Där var vi ofta jag och min syster när vi var små.

På hemvägen körde vi inom Mc Donalds i Lockarp och käkade på vägen. Beställer man en hamburgare enbart med bröd och kött (till Nova) förväntar man sig INTE en bil full av ketchup och lök sen!!! *VAFAN!* Nova sitter ju bak så jag ser inte hur hon kladdar mm. Jaja!

Sen hem om snabbt och byta om på henne, ut med vagnen och vidare hem till Evelina. Vi bor ju jättenära!! Haha jag hade ingen aning om det, trodde det var längre bort. Fikade med en urgod kladdkaka Alex gjort. Vi var 10 pers med alla våra 7 barn sammanlagt haha. Rena dagiset!! Barnen lekte på bra. Evelinas barn är födda -05 och -07 så leker ju bra med Liam och Nova som är  07-or samt med Thilde som är -06:a =) Philip och Ronja är ju av äldre årgång (-02)  men jag tycker de leker bra med yngre barn.

Hemma kvart i sex (!) Blev kvällsmat direkt. Sen gjordes barnen klara för natten och tyst kl 20. Wow, för jag är ensam hemma haha och då brukar det inte vara så. Jag ska upp tidigt imorgon så lika bra att fixa allt tidigt.

Tänkte lägga in bilder från igår morse när Nova gungade i trädgården men kameran strejkar som vanligt så det får bli en annan dag.

Imorgon är det jobb till 15 sen ska jag till Nada =)

Jobbkväll

Idag vaknade Nova 06.11 men Micke gick upp med henne. Min klocka skulle ringa 07.15 men nu när det ljusnar tidigt ute så får man sällan ligga så länge. Jag gick upp tjugo i åtta istället, skönt eftersom jag inte är helt frisk. Jäkla förkylning. Jaja bara man kan ta sig upp och må någorlunda så klarar det sig nog och huvusaken är ju att barnen är friska =)

Idag ska Nova till dagis kl 11. Jag jobbar 14.30-22 och ska köra Micke till jobb som börjar 10. Kl 13 ska jag till Novilife och 14.10 ska jag hämta en traderavinst i stan.

Tänkte utom centan eller novalund och leta jeansleggings samt lite annat som jag behöver. Detta fter jag lämnat Novis på dagis. Hon är inte lika road av att gå i affärer ;-)

Bilder från Andys i söndags:





Nu ska jag tvätta håret!! Stort GRATTIS till min vän Alex =))) Du är VÄRD detta!!!

Ny vecka

Då var det måndag och ny vecka. Jag jobbade till 15, hemma 16. Hade fullt upp så inte hunnit sätta mig och skriva förrän nu. Mina tradera auktioner tar lite tid när det är en köpare som vinner flera saker så får man packa ihop och räkna om frakten samt packa enskilda saker och få iväg. Idag fick jag iväg tre paket och igår ett. Blir nog fler imorgon skulle jag tro. Men då är vi nog inte hemma förrän sent eftersom jag ska hämta barnen vid halv fyra sen direkt till Mickes mamma som det ser ut och vänta där till Micke kommer och lämnar moppen som ska repareras så åker han med oss hem sen.

Idag efter jobb hämtade jag detta snygga bältet. Snyggt att ha lågt på höften eller högt i midjan =) 2 kr gav jag och slapp frakten eftersom jag hämtade det. Nice!



Här kommer pics på kidsen idag:



Nova spenderade natten mellan fredag och lördag hos farmor:



Det är uppenbart hur mycket hon älskar sin farmor och sina fastrar =) All uppmärksamhet riktad åt henne =)) Och hur skoj hon har med katten! Sen fick hon träffa Diesel med och krama honom!

TACK Denice och Matilda för de fina bilderna!! *kramar* Vilken skillnad mot mina icke klara....

Nu ska jag fortsätta lägga in tradera auktioner, tar sin tid!

Söndag

Igår somnade jag på soffan där uppe ca kl 21! Hade lagt in Nova sen kollade jag på tv 4 fakta och somnade. Kl 23 vaknade Nova till så då gick jag in och la mig i sängen. Imorse vaknade jag vid 7.30 men då sov Nova. Antar att jag är utsövd. Kände mig jättetrött och med en begynnande huvudvärk. Nova vaknade och vi gick upp. Jag får alltid ont i huvudet när jag sovit för mycket OCH blir tröttare. Pappa Micke får ligga kvar ett tag till.

Mina tradera auktioner har gått ut så nu väntar jag bara på betalning så jag kan posta. Jeansleggings som jag lagt bud på är uppe i för höga summor så jag kan lika gärna köpa nya eller leta efter andra. Har en del annat jag lagt bud på oxå.

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Micke snackade om tippen igår för att slänga lite skräp.

Alla behöver klippa sig här hemma, ja alla utom Nova då ;-) Jag skulle behöva göra någonting åt min utväxt. Icke snyggt ;-) Sen handla in lite annat som behövs. Kanske en tur till ÖB.

Lördagskväll =)

Nu ska snart Nova lägga sig, blev sent idag men hon slocknade vid 17 (!) en stund. Vi har bara varit hemma idag. Tvättat massa och städat och haft oss. Philip kommer imorgon =)

Sitter och kollar på resor nu! Hade varit så underbart att komma iväg i sommar!!

Hemma

Då var jag hemma igen efter en liten mini utgång utan sprit efter jobb. Nja typ. Jag gillar att dricka när jag går ut men det var skoj att dansa iaf =)

Saknar Novis och Philip. Alltid saknar man dom extra mycket när de inte är hemma. Saknaden efter Philip har jag lärt mig leva med och är numera van att han åker till sin pappa men inatt är han inte där heller. Det går säkert bra =) Och lillan är oxå borta, HON däremot är alltid hemma och sover. Detta är andra gången sedan hon föddes som hon sover borta men jag känner mig övertrygg att hon är hos sin farmor. Hon reder allt ;-) *hönsmamma är jag*

Nu ska jag sova men bjuder på bilder från imorse:




GODNATT!

Barnen ska iväg

Nu har jag packat åt båda barnen som ska sova borta. Normalt skulle Philip sova hos sin pappa ju som han gör de flesta helger men nu är det till scouterna och Nova ska sova hos farmor. Kom på att de nog vill ha med vagnen oxå så får packa om bilen =) Micke har precis fått sålt moppebilen!! Tjohoo, fan vad bra!!! Nu löser det mesta sig och han kan satsa på körkort. Skatten är säkrad, det viktigaste =) Vi vill gärna åka på en utlandsresa i sommar oxå =))

Alex var precis här med sina två yngsta och snackade /lekte lite.

Kvart över ett åker vi härifrån oxå lämnar jag av Nova först sen Philip i Oxie och sen jag vidare till jobb.

Ska överföra lite pengar nu, nåt till transportstyrelsen + att jag behöver en tjuga till parkering ikväll.

See U o trevlig helg =)

Torsdag

Idag var det jobb till 15 ca sen direkt till skolan och hämtade Philip och kompisen A sen till dagis och hämtade Novis =) Pojkarna lekte jättebra om än högljutt men är man barn så är man! Nova lät dem vara faktiskt fast de var på nerdervåningen och spelade. Hon vill annars lägga sig i ganska mycket ;-) A stannade till 18 och vi käkade pannkakor med sylt =) När de spelade badades Nova och sen vid 19 blev det gröt för henne och en överbliven pannkaka åt Philip. Nu ligger Philip och kollar på Lillefot och Nova sover.

Snackar med Isabelle på msn, vi planerar att hitta på nåt efter jag slutat jobb imorgon kl 22. Skulle ju bytat men ingen ville så jag får jobba min kväll så sover Nova hos farmor. Jag kör in båda barnen till Malmö och lämnar på olika håll innan jag börjar 14.30. Philip ska ju på scoutövernattning men hans pappa får sköta lämning o grejs. Jag packar ihop lite saker och Micke ordnar godispåse ikväll. Så har jag Nova hemma från dagis imorgon och Philip går 8.30-12.15. Nice för deras del, ja och min och för farmor & co oxå för de blev jätteglada för att få låna henne över natten =) Fanns nog en mening med att jag inte kunde byta tur! Jag får sovmorgon, DET är guld men det vet ju alla ni som har barn. Kanske ni andra med haha ;-)

Micke jobbar och kommer hem 22 ikväll sen är han hos Clabbe i helgen och gejmar (haha)

Tv nu sen sova =)

19 månader!

Stora lilla tjejen 19 månader igår ju! Bilder tog vi när hon sov igår, hade så mkt annat att göra. De kommer en annan dag för det var med mobilen och den är inte riktigt överens med datorn *grrrr*


Att göra!

Nu ska jag strax lägga mig. Ska bli så skönt =) Måste bara röja undan i köket lite först och starta diskmaskinen. Sen hade en dusch varit behövligt! Börjar så tidigt imorgon och då kan jag inte duscha (vill inte väcka hela huset sen vill man sova in i det längsta haha)

Philip ska leka med en klasskompis imorgon efter skola och fritids. Hade passat bättre en dag då jag är ledig och hämtar 12 men eftersom han tjatat så. Hämtar 16 så blir han sen hämtad hos oss kl 18. Två timmar är ju bättre än ingenting.

Har fortfarande inte lyckats byta min kväll på fredag (!) Måste eftersom Micke inte ska vara hemma då. Philip ska dessutom lämnas i scoutstugan kl 19 för övernattning och jag vill ju vara hemma om det är något och han vill hem eller prata med mig. Han har inte sovit borta så mycket. Så måste grejor till övernattningen packas; luftmadrass, täcke, kudde, pyamas samt godis för ca 20 kr men det får Micke ordna då han jobbar imorgon kväll. Har ju kiosk på sitt jobb =) Tänk den som hade det, fast det hade varit farligt i mitt fall!! ;-)

Vännen min: FÖLJ DITT HJÄRTA OCH TA INTE SKIT, SNÄLLA. JAG BRYR MIG OM DIG JU! KRAM

Nä nu får jag sätta fart =)

Teamdag

Igår hade jag varken tid, ork eller lust att blogga så jag lät bli =) Jobbade och var hemma 16, hämtade barn på fritids och dagis sen var det matlagning. Själv hann jag inte äta innan jag skulle till Nada kl 18. Kom hem kvart i åtta och då skulle Micke precis lägga Nova och Philip så jag satte mig och käkade framför tv:n.

Idag hade vi teamdag med jobbet på St Gertrud vid Caroli. Jag är snål så parkerade där jag bodde för några år sen. Eriksdahlsgatan förbi Värmhem (ja jag vet, det är en bit men gratis haha) Skönt var det iaf att promenera fram och tillbaka. Längtar tills våren kommer igång ordentligt så jag kan promenera i timtal igen =)) Teamdagen handlade om amning och HLR (hjärt och lungräddning för er som ej kan denna förkortning) Mycket trevligt och givande. Roligt oxå att göra något annat än just jobba med sina arbetskamrater. Någon sa: tur vi inte jobbar idag för det är knökafullt!" Mmm igår stängde de förlossningen för vi hade inte en enda plats (!) Är det inne att föda barn nu på våren? Tydligen haha!

Nu står mannen vid spisen (där han hör hemma haha...nä skoja!) så snart blir det mat sen blir det hemmakväll här. Skönt =)

See U later kanske om jag orkar.

Jeansleggings



Så ser de ut Lotta, måste ju finnas i London med eller?

Snabbt inlägg innan läggdags!

Idag var det trevligt hemma hos syster, dit kom vi kl 11 ca. Fikade, var ute med hundarna och matade fåglarna. Av oss fick syrran/moster till barnen lite doftljus att värma sig med =) Sen blev det hemåt för att träffa Lotta med sina tre barn och senare kom även Alex med sina tre barn hemma  hos oss. Vad alla har tre barn, är det poppis eller ;-) Vi kanske får ploppa ut ett till. Eller kanske inte haha ;-) Usch Novas trots är knäckande mne än står vi på benen!

Micke kom hem lite efter 17 sen blev det middag. Efter det rullade timmarna på snabbt. Jag la Nova vid 19.30, innan dess hann Philip duscha och sen läste vi boken han lånat i skolan.

Imorgon ska jag jobba, tjohoo! Jag längtar =) Då har man väl ett bra jobb? En arbetsnarkoman som jag klarar inte av långa ledigheter och denna var på fem hela dagar. I sommar har jag fem VECKOR så jag får nog träna på det där att vara hemma ;-) Glömde tyvärr kameran hemma då vi var hos syster men vi får ta med den nästa gång!

Lite bilder:



Nova & Liam bestiger berg ;-)



Elma & Nova käkar kex (Nova med speciell pose haha)



GODNATT!

Måndag!

Då var det måndag igen då, vad snabbt veckorna går. Idag är jag ledig och Philip har studiedag. Micke har precis åkt till jobb. Det verkar som överallt dit jag skulle har stängt så nu vet jag inte vad planerna blir. Hade varit skoj att ses med Lotta och Alex. Ska ta och ringa Alex sen se oxå om min syster har tid att ses. Har ju ännu inte hunnit fira henne!

Godnatt!

Nu är det läggdags för mig. Så här såg det ut precis innan barnen skulle lägga sig:



Vi kollade på Askungen. Det är sååå roligt när han den ena musen säger: "Ehhh, va e de som händer?!" HAHAHA! Det var det som Nova skrattade åt. Okej jag var trött, mkt därför som jag skrattade ;-)

Blev inget shoppande till Philip idag men det tar vi imorgon. Har en lång dag att spendera. Micke jobbar typ 9-18.

Tradera-beroendet har kickat in igen (!) Kollar mkt på de jeansleggingsen jag vill ha!! Men jag och byxor, MÅSTE prova innan. Jag är långben själv. Budat på lite annat smått och gott =)

Nu: sängen
Imorgon: mer bloggande

See U!

Söndag

Första gången jag är vid datorn idag (!) Var iväg imorse kl 10 hos Nada. Vi tog foto som vi ska jämföra nästa gång oxå fick jag reda på att jag fick två gratis behandlingar eftersom jag värvat två kunder till henne =) Efter besöket där åkte jag upp om svärmor och fikade lite samt hämtade mat. Aldrig fel att dryga ut matkassan lite =) Vi har tidigare pratat om att hon ska sy bl a byxor i velour till Nova och nu är det dags eftersom jag säljer rätt mycket i stl 86 på tradera. Jag köper mest stl 98 till Nova. Lång tjej ju. Hon har stl 92 nu och är det något i en stor stl så går det men annars är det lika bra i stl 98. Kanske kan Philip oxå få några byxor i velour, det glömde jag fråga henne om. ÄLSKAR det materialet =)

Ska lägga ut mer på tradera idag tror jag. Måste fota och använda andra datorn, sitter vid den gamla nu så det blir inga bilder i detta inlägget. Inte fotat något idag heller. En slapp dag, Philip har inte klätt på sig än (!)

Röjt lite i hallen. Ser ut som allt möjligt hamnat på vår hatthylla. I en enda röra. Det första man ser när man kommer hem till oss. Trevligt-not! Nova har precis badats av pappa och jag har satt igång en maskin tvätt, ej ledigt i tvättstugan *suck* Vill bli av med allt på en gång ju.

Nu ska jag in på tradera och sen läsa bloggar =)


Min kväll

Såja nu börjar min kväll och klockan är ca halv nio =) Duschat av barnen, tandborstning och sen i säng. Philip är ju lätt på det sättet att han inte behövs "nattas" utan han kollar antingen på tv, lyssnar på cd-saga eller som nu; spelar spiderman på xbox:et på sitt rum. Om vardagarna får han göra det till 21 lite beroende på hur tidigt han ska upp. För det mesta lämnas han inte på skolan förrän 8.30. Bara jag som har tidiga morgnar i denna familjen *gäsp*. Micke tog Nova med sig upp eftersom han ändå skulle lägga sig i sängen och kolla på film och kurera sig. Hoppas Nova somnar snabbt och lätt. Hon sov lite sen middag även idag och då bådar det inte gott men det är tyst uppifrån rummet just nu.

Var på ICA vid 19 och inhandlade glass, choklad, cola, påskmust, lördags-godispåse till Philip oxå lite trista saker som mjölk och bröd. Dock saker vi i denna familjen inte kan vara utan =)

Är såå sugen på att köpa jeansleggnings. Hur snygga är inte såna då?! Men jag är lite snål. De kostar lite över 200 kr och då är det ju inte riktiga jeans. Men de är ju snygga och verkar sjukt bekväma. Får se. Blir nog inte denna månaden iaf. Philip behöver oxå byxor och tröjor. Ska se imorgon om jag hittar någonting när jag ska in till Malmö.

Hej sålänge.

Barnpassning

Idag hade vi lite barnpassning när vi var på körskolan. Det höll inte på i 3 timmar som vi fått information om utan 1,5 men det räckte gott och väl då min taniga röv och de pinnstolarna inte var speciellt goda vänner *aj*. Blev lite svettig när jag tyckte hon sa att man som handledare skulle haft körkost i 10 år. Jag har "bara" haft mitt i 9 år nu den 17 januari som var. Men det var 3 år sammanhängande och det klarar jag. Sen har jag inte haft det i 9 år sammanhängande tyvärr pga lite omständigheter.

Det hade gått bra att passa barnen men när vi kom hem visade Nova sin härliga trots-sida *underbart* ;-) Sen blev det fika och mat för Nova sen nanna middag. Micke och hon är ff uppe och vilar/sover.

De andra åkte precis hem efter en liten promenad med dogsen. Tog lite bilder med:




Leelo och Daddy, min systers hundar:



Philip fotar mig:



Jimmy, min mosters nuvarande vovve:



På promenad i vårt område:



Blir inget skogen idag. Micke känner sig kass. Får se hur det är imorgon. Hade varit jätteskoj att komma iväg ju. Ska till Nada imorgon kl 10 så om vi tar det i samband med det så kanske de andra i familjen kan vänta hemma hos Mickes mamma eller nåt. Men får se hur M känner sig.

Annars blir det lugnt idag, ska bara vara hemma. Städa lite nu snart. Bör nog vänta tills lillstumpan vaknat så jag inte väcker henne för tidigt. Hon får inte sova för länge heller (ej efter 16) för då blir det inte lätt att lägga henne sen vid 19-20 tiden och ikväll är det min läggning hehe.

Satt uppe för länge igår (ca 01) och la ut lite barnkläder på tradera. Måste det nu kände jag. En del i stl 86 som Nova vuxit ur. Velour-brallor är ju poppis där inne bl a och 2 par jeans i stl 86 med och ett par i stl 116 + en tröja i stl 104 mm.

Snart iväg

Då är det lördag idag och vi ska strax iväg till körskolan. Mamma & co kommer hit och passar kidsen. Det verkar tyvärr som om Micke blivit sjuk, ont i halsen mm. Hoppas det går över under dagen. Kanske med ett par panodil och mucuangin (sjukt bra halstabletter)

Philip har suttit en timme nu med sin macka och den är bara halväten, hmm.

Nä nu får jag ta på mig lite smink annars går det ej att gå ut bland folk haha.

See U later!

Sushi!

Idag är jag inne på min andra lediga dag =) Inte haft tid eller ork att skriva. Prioriterat att sova en timme på soffan mellan 15-16. Skönt =) På förmiddagen var jag hemma hos Lotta med Nova och fikade lite frukost, supergott som vanligt och lika trevligt! Vi snackade om allt som hör till ;-) Efter det direkt till skolan för då var klockan 12.10! Hämtade Philip och tänkte svänga inom ICA och handla till sushi-kvällen men tänkte att det var överkurs med två barn ;-) Det kunde vänta tills Micke kom hem. Hem och Nova fick lunch och sen sova. Hann röja undan gårdagens disk. OMG som det såg ut här hemma. Very NOT me! Sen sov Nova 14-16 och Philip och jag passade på att sova lite oxå. Micke kom hem strax efter 16 så stack jag till ICA. Vid 18 kom Sanna och Johan för en trevlig sushi-kväll =) Gott som vanligt! Tror jag käkade 3 rullar. Vi gör alltså sushi själv. Jag kan nog ha käkat 25-30 bitar. Många tror att jag inte kan äta så mycket eftersom jag är "smal" men se det kan jag haha ;-) Barnen har varit överbusiga och yrat rundor men det är ju fredag. Ett 200 grams marabou klämdes ner oxå. Nu är Micke uppe och nattar Nova och jag tänkte bara surfa runt en stund. Kan ju inte påstå att jag är speciellt trött då jag fick en timmes middagssömn innan men lika bra att lägga sig i tid liksom. Imorgon är det dags för handledarkurs på den lokala trafikskolan haha! Det är då jag som ska handleda Micke så vi ska gå tillsammans. Mamma, syster och moster kommer hit + 3 dogs för att passa barnen. Tre timmar ska kursen ta. Shit, I´ll better bring coffee!



Nä hon är inte ledsen, hon säger någonting:



Min första rulle:



Johan rullar på:



Sanna med fina bebismagen i v 35:



Haha rolig bild:



See U tomorrow!

Kommentarer

Oj läste precis en kommentar. Det var inte så värst poppis att jag la ut rimmet/dikten men men. Jag vill ju visa alla att det finns män med känslor oxå. För vissa verkar tro att det bara är en myt. Nu vet ni att så är det INTE ;-) Fast de är sällsynta, det är jag medveten om. Sorry babe men i min blogg är jag ärlig och öppen =) Och det rimmet var det finaste som hände den dagen =)

Jo han har många sidor denne mannen. Kanske inte syns på utsidan. Eller nja jag tycker inte han ser så "hård" ut.

Kväll

Såja nu ligger barnen. Ganska så sent men så blir det när man är iväg på kvällen. Vi var hos Lotta mellan 18-20. Det var supertrevligt! Me and I har riktigt fina kläder. Hade jag haft mer pengar hade jag köpt alltihopa haha =) Och riktigt god mat med, tack gumman!!

Imorgon blir det fika hos Lotta strax efter 9 sen hämta på skolan 12.15 som vanligt.

Idag hände det förresten igen: de frågade om leg på ica när jag skulle handla cigg. Och det hade jag glömt hemma. (kör bli utan körkort, ja jag vet...) HELT ärligt! Jag blir TJUGOÅTTA i år!! Det är 10 år över gränsen. Jag måste se ung ut asså haha! Jag fick handla ändå. Jag kanske ser trovärdig ut. Ung och trovärdig HAHA.

Nu ska jag återgå till Doktor Fetma på Tv 4 Fakta och mitt 200 grams marabou haha ;-)

På promenad

När Philip var lämnad på skolan tog vi en promenad ner till ån med Nova. På vägen såg vi en massa änder. Nova tyckte det var spännande =)




Sen vi fram till vår slutdestinaton, vattenfallet:



Fin natur:



Skattjaktsfynd:



Nova in action:



Inte lätt att ta foto...



...när Nova inte vill att Philip kommer nära mig:



Jo Nova har drabbats av hosta, en bad sådan. Hon vaknade 00.21 inatt och sen var jag uppe med henne i ca tre timmar. Lite halvdrygt sådär. Vi kollade lite på tv och åt äpplekaka efter hostmedicinen.

Alex var här på fika i förmiddags, alltid lika trevligt! Tack för en god kaka och trevligt sällskap gumman =)

Idag har det oxå hostats en hel del men ingen feber, än iaf. Micke kunde stanna hemma tills jag hade hämtat Philip vid scoutstugan (hans klass har utedag varannan torsdag och går då till en scoutstuga och lagar mat och äter utomhus) Innan dess hade jag handlat så allt är klart tills ikväll. Planerar att gå på Lottas Me And I party ikväll kl 18 så vi måste hinna med maten osv innan dess.

Nova sov tre timmar innan. Philip somnade oxå och jag kollade på diverse program på tv. Slappt men jäkligt skönt och behövligt. Vilar mig bara nattetid annars.

Jag vann en spiderman figur på tradera för några dagar sen och tänkte ha den till en skattjakt till Philip =) Jag gömde den men Nova såg ju var det var så hon avslöjade gömstället efter ett tag haha. Philip blev glad iallafall.

Igår när jag kom hem hängde detta söta rimmet på badrumsspegeln tillsammans med en "snöigloo" som jag kallar dom men här var det ett foto i på mig och Micke och hjärtan som yrade runt därinne. Gulligt =) Han är pysslig min man. Och romantisk =)




Ensam hemma!

Då sitter man här själv hemma. Konstig känsla men jag börjar så sakta vänja mig. Det händer ju inte så ofta, max 2 ggr per vecka och det är bara för några timmar innan det är jobbedags. Idag drar jag en timme tidigare för att hinna med behandlingen. Kom på att vi har nog möte idag på jobb kl ett men det hinner jag ju inte. Och det är bara OM man kan. Idag kan jag inte ;-) Chefen är dessutom på 2 v semester. Ang semester ska jag ha 4 v fr o m 28 juli + 5 dagar INNAN dess med (har 5 dagars ledighet i streck på mitt schema en gång på 10 v så jag passade på att ta det i samband med semestern. Hur jag nu ska kunna vara hemma i 5 v. Vi får planera in massor att göra annars blir jag smått galen.

Det är inte bestämt än heller hur Philip ska vara här i sommar. Vi brukar ju ha 2 v var men om ingen ska åka nånstans kanske varannan vecka räcker? Tycker det är så jobbigt när Philip är borta en längre (mer än 2 dagar numera) period. Jag har gått och vant mig vid att han är mycket hos oss nu. Innan hade vi varannan vecka och då var det "naturligt" liksom. Så 2 veckor nu hade ju känts som ett halvår! Ja så är det.

Precis käkat äpplekaka, min ritual haha! Ingen annan i familjen verkar käka den och man kastar ju inte mat ;-)

Tänkte tvätta bilen men nu orkar jag ej hålla på och byta om osv så tar det imorgon innan Micke börjar jobba. Plus att jag städade som en tok igår så nu behöver jag vila lite =) Skönt!

See U tomorrow!

Onsdag

Då var det onsdag idag och ännu en kväll med jobb väntar. Ska strax lämna Nova på dagis (kl 11) Här kommer bilder från imorse. De kan vara sams när de vill:



Mina fina barn! TACK för att JAG får vara er mamma =) Jag är stolt!

Ska till Nada (på Novilife) kl 13.30 för min tredje omgång idag!

Sen blir det jobb. Igår var helt okej. Rätt lugnt. Jag var sjukt sugen på att äta hela kvällen och vi har ju mat på jobb, mackor och thé och kaffe och varm o´boy haha! Usch måste skärpa mig. Samma känsla som när jag varit gravid men det är jag INTE. 110% säker haha! Är nog för att jag numera inte röker under arbetstid och då blir jag alltid mer sugen på att ÄTA!!

Nej ska ta och göra lillsnuttan klar och sen inom skolan och lämna cykelhjälm till Philip så han åka moppe hem med Micke sen ikväll när han hämtar.

Glömde: Philips nagel är nu borta, jag sa att jag skulle klippa av den men jag drog (!) Men den satt ju inte fast hårt alls. Och han tyckte bara det gjorde "lite lite" ont. Den hängde ju endast på en liten bit, helt svart (!!)

Hörs!

Hos oss

Tänkte för er som läser men aldrig varit hemma hos oss och som kanske undrar hur vi bor så kommer här bilder på det. Som min kompis Lotta som flyttat till London, du var nog bara i det andra huset här I kävlinge? Obs! Nu har vi inte ALLS renoverat det så som vi vill osv. Money wanted and needed!

Planlösningen nere är öppen med matrum och tv-rum i ett kan man säga och med "walk-in" kitchen som jag kallar det (hehe) sen badrum och utgång till uteplats.

Så här kommer man in: (badrum med badkar till höger, visas ej eftersom det är så fult)



Till vänster vårt matbord:



Och vänster igen vårt "kök":



Lekhörnan nere:



Och på andra sidan, soffhörnan med tv:n:



Uppe finns våra tre sovrum, samt tv-hörna och toalett och dusch.



I trappan hänger bl a ett kollage som jag gjorde för några år sen:



Så här kommer man upp, vårt sovrum rakt fram:



Tv:hörnan:



Philips rum:



Novas rum:



En liten toalett finns oxå, med dusch:



That´s alles mina vänner. Så bor vi.

Jag har blivit klart med allt jag skulle göra. Precis käkat äpplekaka med =) Nu ska jag slappa till halv två och göra mig klar sen blir det jobb 14.30-22. Samma imorgon.

Kram på er!

Tisdag

Idag ska jag jobba kväll, precis lämnat Nova på dagis. Har fixat en del med tvätten, vikt och lagt in. En del torkar fortfarande. Philip är i skolan. Idag träffar jag inte mina små nåt mer eftersom de sover när jag kommer hem från jobb. Jobbar ju till 22. Nackdelen med kvällsjobb. Planerar att hinna städa både här nere och där uppe och tömma diskmaskinen innan jag börjar jobba. Bäst jag sätter fart men skriver kanske innan jag drar.

Lista tagen från Evelina =)

Vad heter ni? Rebecca och Michael

Hur träffades ni? Vi träffades ute genom gemensamma bekanta kan man säga

Hur länge har ni varit tillsammans? 4 år

Är ni förlovade? Nej men gifta ;-)
Bor ni ihop? Ja
Har ni barn ihop? Ja, Nova är vår gemensamma dotter oxå har jag Philip sedan tidigare
Har båda körkort? Bara jag men Micke är på gång sägs det ;-)
Kommer du ihåg er första kyss? Nej (skäms)
Vem sa "Jag älskar dig" först? Det var Micke
Vem är äldst? Micke är tre år äldre
Vilka stjärntecken är ni? Jag är kräfta och Micke är lejon
Vem fyller först på året? Jag, i juni
Vem är längst? Micke
Vem sjunger bäst?  Ja inte är det jag iallafall
Håller ni i handen på stan? Det är nog dåligt med det nuför tiden tyvärr
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nej
Vad har ni gemensamt? En del men inte allt
Blev du kär vid första ögonkastet? Inte kär men jag vet att jag tänkte "Honom SKA jag ha, hur ska det gå till?!" hahaha
Har ni någon speciell låt? Nej

Har ni stora framtidsplaner? Ja men mest som har med huset att göra och sen resor!

Har ni gråtit i varandras armar? Nja jag har bölat ett par ggr
Har ni varit utomlands tillsammans? Ja, i Italien två ggr

Vilket är ert bästa minne? Helt klart när Nova föddes

Vem lagar bäst mat?  Micke
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Kollar på tv tillsammans eller var för sig, eller sitter vid datorerna haha

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Vi gjorde alltid förr, men tyvärr inte lika ofta längre

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nej, nära. Värnhem och kirseberg
Blir du lätt svartsjuk? Nej men det har ju hänt

Ringer eller SMS:ar ni mest? Sms:ar tror jag

Brukar nån av er prata i sömnen? Jag men Micke snarkar nåt sjukt!!


Föräldramöte

Nu har vi precis kommit hem från föräldramöte på Novas dagis =) Det gick bra och var skoj! Första mötet ju =) Vi kunde gå båda för mormor kom och passade barnen. De har bl a havs- och fisktema på Novas avdelning. 05:orna och 06:orna ska flytta från småbarnsavdelningen till hösten så fler småttingar kan börja.

Tja vad mer? Jobbat till 15 idag, segt efter kvällen igår men det fick gå. Jobbar två kvällar nu tisd och onsd sen ledig i hela fem dagar. Lyxigt va!

Nu ska det lekas med barn innan diverse kvällsbestyr och läggningar.

See U!

Igår...

...var det riktigt trevligt =) Supergod mat och efterrätt! Alla var jättetrevliga och det var skoj att ses. Nova charmade alla som vanligt! Trappan de har tyckte hon var väldigt spännande att klättra i så jag kan ju inte påstå att jag satt ner mycket av de tre timmarna vi var där. Kl 22 var vi hemma efter tankning mm sen blev det snabbt lite mat för Nova. Tänk vad enkelt med en vällingflaska men det vill hon ju inte ha...Istället sitta och mata med gröt. 23.30 la vi oss efter lite tv-tittande på ovanvåningen.

Upp 7.30 idag. Jag hade kunnat sova hur länge som helst. Har annorlunda ont i nacken. Brukar ju ha ont i nacken men inte på detta viset. Och min vänstra axel är fucked. Knakar och knäpper...Börjar väl bli gammal antar jag. Det händer ju alla förr eller senare. Bara för man ser ung ut så betyder ju inte det att kroppen är det ;-) Fan jag blir 28 i år. Helt otroligt (!!)

Idag ska jag jobba 14.30-22. Sanna och Johan kommer nog förbi en sväng innan dess. Måste handla blöjor och tvättlappar.

Var svårt att ta bilder igår för Nova var överallt och lite till men det blev en iaf.

Syster öppnar presenter: