Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

ALFRED!

Såja, nu kan jag oxå skriva det här ;-) Lille Alfred har kommit till världen. Sanna och Johans (Novas faddrar) första barn! Igår 22 mars vid 11 tiden i v 36+3 men vägde över 2900 gram så det var bra =) Jag smet in på förlossningen igår vid 15 när jag slutade och kollade på underverket! Sååå fin och perfekt! Jag ser ju såna små varje dag men vissa är sötare än andra ;-) Sen idag var jag inne oxå ett par ggr eftersom de nu flyttat till BB. GRATTIS!!!

Jag är SLUT som fan efter mina 4 dagpass. Brukar inte vara så trött, vet inte vad det är men jag vill bara vara ledig och soooova. Men det går ju inte. Är dock ledig imorgon men ska träffa Madde mm. Det är iaf skönt att vara hemma lite. Ingenting blir gjort när man inte är hemma. Huset städar inte sig själv tyvärr.

Igår var jag hos Nada efter jobb sen hem och somnade kl 20 på soffan som vanligt. Usch jag var arg på mig själv sen eftersom jag ville ha lite egentid på kvällen. Men man kan inte få allt, speciellt inte när man är jättetrött. Jag behöver vila och sömn.

Kommentarer
Postat av: jenny ståhl

kommer det inte magbilder på före o efter snart?? ser du stor skillnad?

kram

2009-03-23 @ 19:03:05
Postat av: alex

halloj tjejen



DU MÅSTE VARA RÄDD OM DIG =) annara så har jag ingen att gå ut med soporna med..hahaha...



Kramar på dig =)

2009-03-23 @ 20:49:52
URL: http://alexandrjh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback