Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Barnpassning

Idag hade vi lite barnpassning när vi var på körskolan. Det höll inte på i 3 timmar som vi fått information om utan 1,5 men det räckte gott och väl då min taniga röv och de pinnstolarna inte var speciellt goda vänner *aj*. Blev lite svettig när jag tyckte hon sa att man som handledare skulle haft körkost i 10 år. Jag har "bara" haft mitt i 9 år nu den 17 januari som var. Men det var 3 år sammanhängande och det klarar jag. Sen har jag inte haft det i 9 år sammanhängande tyvärr pga lite omständigheter.

Det hade gått bra att passa barnen men när vi kom hem visade Nova sin härliga trots-sida *underbart* ;-) Sen blev det fika och mat för Nova sen nanna middag. Micke och hon är ff uppe och vilar/sover.

De andra åkte precis hem efter en liten promenad med dogsen. Tog lite bilder med:




Leelo och Daddy, min systers hundar:



Philip fotar mig:



Jimmy, min mosters nuvarande vovve:



På promenad i vårt område:



Blir inget skogen idag. Micke känner sig kass. Får se hur det är imorgon. Hade varit jätteskoj att komma iväg ju. Ska till Nada imorgon kl 10 så om vi tar det i samband med det så kanske de andra i familjen kan vänta hemma hos Mickes mamma eller nåt. Men får se hur M känner sig.

Annars blir det lugnt idag, ska bara vara hemma. Städa lite nu snart. Bör nog vänta tills lillstumpan vaknat så jag inte väcker henne för tidigt. Hon får inte sova för länge heller (ej efter 16) för då blir det inte lätt att lägga henne sen vid 19-20 tiden och ikväll är det min läggning hehe.

Satt uppe för länge igår (ca 01) och la ut lite barnkläder på tradera. Måste det nu kände jag. En del i stl 86 som Nova vuxit ur. Velour-brallor är ju poppis där inne bl a och 2 par jeans i stl 86 med och ett par i stl 116 + en tröja i stl 104 mm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback