Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Söndag

Igår somnade jag på soffan där uppe ca kl 21! Hade lagt in Nova sen kollade jag på tv 4 fakta och somnade. Kl 23 vaknade Nova till så då gick jag in och la mig i sängen. Imorse vaknade jag vid 7.30 men då sov Nova. Antar att jag är utsövd. Kände mig jättetrött och med en begynnande huvudvärk. Nova vaknade och vi gick upp. Jag får alltid ont i huvudet när jag sovit för mycket OCH blir tröttare. Pappa Micke får ligga kvar ett tag till.

Mina tradera auktioner har gått ut så nu väntar jag bara på betalning så jag kan posta. Jeansleggings som jag lagt bud på är uppe i för höga summor så jag kan lika gärna köpa nya eller leta efter andra. Har en del annat jag lagt bud på oxå.

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Micke snackade om tippen igår för att slänga lite skräp.

Alla behöver klippa sig här hemma, ja alla utom Nova då ;-) Jag skulle behöva göra någonting åt min utväxt. Icke snyggt ;-) Sen handla in lite annat som behövs. Kanske en tur till ÖB.

Kommentarer
Postat av: alex

Godmorgon tjejen =)



är du alltför uttråkad så kan du ju höra av dig så kan vi gå ut med soporna..hahah blink ska lämna Ronja på Vikenbadet vid 12 och hämtar igen vid ???!!! (ingen aning men kanske vid 14.30 tiden)

men där imellan så är vi "fria" hihihi...

är på mobilen =)

KRAM

2009-03-15 @ 09:54:46
URL: http://alexandrjh.blogg.se/
Postat av: alex

hahah, men då är vi av samma skrot och korn, gällande städningen,, men visst är det härligt att känna alla smulor under fötterna...hrm... NOT...



Tack för visiten idag, hittade ni något på IKEA??

Ledig något i veckan?



BAMSE KRAM för att du är en sådan goooo vän =)

2009-03-15 @ 23:03:44
URL: http://alexandrjh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback