Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Teamdag

Igår hade jag varken tid, ork eller lust att blogga så jag lät bli =) Jobbade och var hemma 16, hämtade barn på fritids och dagis sen var det matlagning. Själv hann jag inte äta innan jag skulle till Nada kl 18. Kom hem kvart i åtta och då skulle Micke precis lägga Nova och Philip så jag satte mig och käkade framför tv:n.

Idag hade vi teamdag med jobbet på St Gertrud vid Caroli. Jag är snål så parkerade där jag bodde för några år sen. Eriksdahlsgatan förbi Värmhem (ja jag vet, det är en bit men gratis haha) Skönt var det iaf att promenera fram och tillbaka. Längtar tills våren kommer igång ordentligt så jag kan promenera i timtal igen =)) Teamdagen handlade om amning och HLR (hjärt och lungräddning för er som ej kan denna förkortning) Mycket trevligt och givande. Roligt oxå att göra något annat än just jobba med sina arbetskamrater. Någon sa: tur vi inte jobbar idag för det är knökafullt!" Mmm igår stängde de förlossningen för vi hade inte en enda plats (!) Är det inne att föda barn nu på våren? Tydligen haha!

Nu står mannen vid spisen (där han hör hemma haha...nä skoja!) så snart blir det mat sen blir det hemmakväll här. Skönt =)

See U later kanske om jag orkar.

Kommentarer
Postat av: Mia

Synd att du inte jobbar på förlossningen i Lund :( Då hade jag kanske kunnat beställa att få dig när det är dax här :) hehe

2009-03-11 @ 22:19:54
URL: http://mijasblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback