Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Torsdag

Idag var det jobb till 15 ca sen direkt till skolan och hämtade Philip och kompisen A sen till dagis och hämtade Novis =) Pojkarna lekte jättebra om än högljutt men är man barn så är man! Nova lät dem vara faktiskt fast de var på nerdervåningen och spelade. Hon vill annars lägga sig i ganska mycket ;-) A stannade till 18 och vi käkade pannkakor med sylt =) När de spelade badades Nova och sen vid 19 blev det gröt för henne och en överbliven pannkaka åt Philip. Nu ligger Philip och kollar på Lillefot och Nova sover.

Snackar med Isabelle på msn, vi planerar att hitta på nåt efter jag slutat jobb imorgon kl 22. Skulle ju bytat men ingen ville så jag får jobba min kväll så sover Nova hos farmor. Jag kör in båda barnen till Malmö och lämnar på olika håll innan jag börjar 14.30. Philip ska ju på scoutövernattning men hans pappa får sköta lämning o grejs. Jag packar ihop lite saker och Micke ordnar godispåse ikväll. Så har jag Nova hemma från dagis imorgon och Philip går 8.30-12.15. Nice för deras del, ja och min och för farmor & co oxå för de blev jätteglada för att få låna henne över natten =) Fanns nog en mening med att jag inte kunde byta tur! Jag får sovmorgon, DET är guld men det vet ju alla ni som har barn. Kanske ni andra med haha ;-)

Micke jobbar och kommer hem 22 ikväll sen är han hos Clabbe i helgen och gejmar (haha)

Tv nu sen sova =)

Kommentarer
Postat av: alex

Halloj=)



ledig idag?? kasnke har lust atts es en liten stund över soporna..asg (ja jag menade inte våra barn..hahahmen du fattar va?) ska möta upp mina föräldrar ute vid center syd vid 12.30 de ska till norge så har jag en del saker som de ska ha med sig =)



KRAMAR

2009-03-13 @ 06:27:11
URL: http://alexandrjh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback