Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Gräsänka...

...kallas det väl när ens bättre hälft inte är hemma. Han åkte till jobbet nyss och det är bara jag och Nova hemma men det är ju inte så bara =) Lillan var trött innan och ville inte riktigt vakna efter middagsluren i bileb utan sova vidare. Men klockan var 16 och INTE tid att sova middag ;-) Hon fick till slut bada för att bli på bättre humör vilket brukar funka, så oxå idag =)

Har hunnit med att röja disk, dammsuga, moppa golv samt tvätta och hänga en maskin som nu är på framsidan i den lilla sol som finns kvar idag.

Vi behöver ett skoskåp!! Skor överallt och ibland kommer man inte in med vagnen utan att fösa undan sisådär 10 par skor. Idag löste vi det genom att röja två hyllor i garderoben i hallen och satte in dem där. Hittat ett fint skoskåp på Jysk men deras kvalité är ju vad den är...Snyggt var det iaf. Får bli efter vår resa då vi oxå har planer på badrumsrenovering x 2 + köksrenovering. Ja, det är mycket man vill och lite man har råd med ;-)

En söt bild jag glömde innan:



Hos Sanna, Johan, Alfie och Apollo:



Nu ska Nova snart käka kvällsgröten sen blir det film för mig. Det var mysigt att kolla film i sängen igår kväll. Vi såg Saw 5 (!) Men Micke hade redan sett den (såklart) så jag fick se den själv. Såna filmer kan jag knappt se men har sett alla andra så var tvungen men på bio går det INTE haha. Ikväll blir det nog Valkyria eller Teken eller vad den heter.

Kommentarer
Postat av: pilla

Vad fina bilder :)Söt på Nova med pappa!

Ja Saw 5 är inte en mysig godnattsaga direkt, ha ha ha ;)

2009-05-03 @ 17:15:41
URL: http://pillaslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback