Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Iväg

Tänkte att Nova och jag skulle bege oss till Rusta idag innan dagislämning. De öppnar 10 och lillan ska lämnas 11, det hinner vi *tidsoptimist*. Vill gärna ha en STOR rund matta här mitt i vårt "allrum". Har ju matplats och vardagsrum i ett liksom och inga mattor alls. Bara på toaletterna. Det är sedan vi hade hund som det var mycket lättare att städa utan mattor men nu känns det som man kunde ha lite mattor. Ser inte lika tomt ut då. Vi får se. Ska leta efter en "body shaper" oxå, de har det på Rusat enligt deras hemsida iaf och för endast 79 kr.

Hittade en magmetod igår på FL. Tupler metoden, "Tupler technique". Värt att testa iaf. Jag har liksom många andra efter graviditet delade magmukler. 80% får det men för många går de ihop av sig själv. Jag har kanske "bara" 1 cm men trycker jag kan jag få ner två fingrar mellan musklerna....Har man inte starka mag- och ryggmuskler är det inte så konstigt att magen putar ut som man vore i 4:e månaden (!) Metoden går ut på att man först andas in djupt, sen ut, släpper ut magen sen drar man in den allt vad man kan och håller så medans man spänner magen med små rörelser liksom medans man fortfarande håller in magen. Nej man kan inte andas normalt men det är meningen att man ska hålla in magen. Detta gör man så många man kan åt gången men det är optimalt om man kommer upp i 1000 om dagen. I´m on!

Nu ska vi göra oss iordning. Nova sket precis på hallgolvet, fresch va?! Haha. Hon kom och hämtade mig och sa "Ova bajs!" höhö....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback