Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Vi vann!

Men det var riktigt jämnt. Synd inte fler kom för vi fick slå oss ihop med förlossningen så spelade vi tillsammans mot Neonatal. Det var jätteblåsigt men väldigt skoj =) Philip var jätteduktig som var med och slog och sprang =) *stolt* Han träffade bollen varje gång och snabbt sprang han! Måste skryta med mina 3 (!) varv runt på egna slag. Haha, jag kommer ha SÅÅÅ ont imorgon. Får ställa klockan tidigare för att ta sig ner för en trappa med träningsvärk är pretty impossible ;-)

Hämtade Nova hos farmor sen blev det hemåt och att direkt börja med kvällsrutinerna, snabba ryck för vi var hemma 20.30.

Tidigare idag var vi på Willys och åkte därifrån 2003 kr fattigare (!!) Men nu är kyl, frys och skåp verkligen fyllda. Nova åkte lite på hästkarusellen =) Sen fick kidsen och jag nya skor idag, mina blev gratis. I like "ta 3 betala för 2" =)

Philip "fyller" 6½ år idag =) Så nu är det exakt 6 månader tills han blir 7 år. Stora fina pojken!!


Kommentarer
Postat av: Evelina

Fina skor. Gratis är aldrig fel ;) kram

2009-05-29 @ 09:36:04
URL: http://metrobloggen.se/evsi
Postat av: alex

halloj gumman =)



nä det är aldrig kul att storhandla när man ska behöva betala för det!!! mat äter ju ändå bara upp det och se ...... man ju bara ut det..hahaha...



Fina shoes ni fick tag på =) måste själv ta en runda och inhandla till mig, har bara 4par sommar skor (eller bara och bara!!!haha)



Ha det gott gumman så höres vi av =)

KRAMAR

2009-05-29 @ 13:24:24
URL: http://alexandrajh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback