Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

helt blöjfri =)

Vår duktiga tjej sov utan blöja inatt och var torr på morgonen så nu tänker vi inte ha blöja på henne mer. Morgonblöjan har mestadels varit torr nu i flera veckor så nu är det dags att ta bort den helt. Nova gillar inte att ha den på sig, hon drar i den och säger att den sitter för hårt, obekvämt helt enkelt. Kanske att dagis har det på henne ibland men hon är inte lika säker med att säga till om att gå på toaletten där. Hon känner sig inte helt bekväm med att sitta på toaletten när en skock ungar är publik ;-) Hemma går hon själv, vill sköta allt själv. Man får inte hjälpa henne och sen vill hon tvätta händerna i en halvtimme ;-)

Idag står det först nu scones på schemat till frukost. Micke och Nova bakar =) Sen ska vi ordna glasögon till Micke, han ser ju inte ett skit när vi övningskör! Jag brukar säga när jag ser skylten och i stort sett precis innan vi passerar den kan han läsa vad det står = 0 planering. Sen blir det nog något bad idag. Jag kan inte bada, mest för mitt ben. Måste ha mina snygga strumpor all vaken tid annars känns det som om benet ska trilla av typ eller som att jag ska tappa det. Nova är så stolt över sin fina baddräkt som jag köpt från H&M. Ska ta lite bilder idag om det går, de flesta badhus har fotoförbud. Först var jag lite emot baddräkt på såna små, hon har ett par kitty badbyxor oxå som hon hade i Bulgarien. Denna baddäkten är hon helt kär i och går och speglar sig med här hemma ;-) Nog är hon en riktig tjej alltid.

I fredags jobbade jag kväll och Micke var ute en sväng med Johan. Nova sov hos farmor och detta resulterade i att jag sov till 11.45 igår (!!) Mucho najs! Inga problem att somna sen vid 23 ändå =) Hämtade prinsessan igår och hade med oss lite jordgubbspaj att fika med. Träffade Novas kusin Adrian oxå, såååå söt och han ler och pratar så fint när man snackar med honom =) Nu längtar man ännu mer efter vår lill* bebis =)) Kolla in på Janes blogg här www.http://thejade.blogg.se

Jag har fått erbjudande om att vara på ortopeden dec-jan men helt ärligt så kommer jag göra mitt yttersta för att bli sjukskriven istället. Vet att jag har tillräckligt med bara mitt ben sen är det inte så jävla kul att bli omkringflyttad på olika ställen när man är gravid.

Nu ska jag duscha innan sconsen blir klara =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback