Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

samtal

Jag fick ett telefonsamtal kl 18 ikväll. Det var en BM från Lasarettet i Ystad. Jag trodde först det gällde nåt jobb jag sökt (fast jag har ju inte sökt i Ystad haha) men nej, det gällde remissen de fått från min BM på Slottsstaden. Hon ville höra lite med mig vilka taknar jag har och vad jag tycker. Först tänkte de kanske att jag skulle komma och träffa en BM i Alma teamet men när de läste lite om vad jag berättat för min BM om mina tidigare erfarenheter och upplevelser så tänkte hon samma som mig att jag kanske vill träffa en läkare direkt istället. Till BM går man ju för att bearbeta om man är villig att föda vaginalt. Jag är ju inte villig till det och det var det hon misstänkte. BM jag pratade med var jättegullig och hade ett sånt där lugn över sig =)  De vill göra allt för att tillmötesgå mina behov och önskemål =) Jag lade till att jag jobbat på BB så jag vet hela proceduren och tror inte alls att det är något lätt alternativ, så behöver det inte dra allt det.

De skickar hem en tid i nov-dec för samtal med läkare!! Jag är glad. Allt känns bättre nu. Lugnare. Då får jag kanske t o m ett datum. Det beror ju lite på hur den läkaren man träffar är. Jag vet inte om jag ska gå med eller utan Micke. Vilket som är bäst. Vill inte börja böla. Och gör jag det vill jag inte att Micke är med, då blir det bara värre + att kul att se mig i det tillståndet liksom. Jag klarar det själv. Jag kanske kan prata mer öppet om han inte är med känns det som. Han är ju med och stöttar hur jag än väljer att vilja ha det. Det är ju min kropp och min förlossning. Faktiskt. Ja vi får se. Det enda jag tänkt på är att man i v 38 ännu ej fått ett datum eller blivit nekad snitt x flera. Min mardröm. Men jag har iofs redan drömt att jag fått det beviljat. Fast så födde jag ju mina barn flera gånger om i drömmarna innan det var dags ;-)


Kommentarer
Postat av: Mia

Hoppas det går bra på samtalet :) Jag fick mitt beviljat efter 2:a samtalet, inga krusiduller. Hade en manlig läkare i Lund.

2009-10-31 @ 23:57:57
URL: http://mijasblogg.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Mia: Ja jag hoppas det oxå. Det känns som jag vet vad jag pratar om liksom. Pratade du med en läkare 2 ggr bara eller fick du gå till BM först? Jag valde Ystad mer för övernattning för pappan + att jag inte hört så bra om avd 44 i Lund. Patienthotellet ligger man ju inte på om man snittats. Malmö, ja där har jag ju jobbat. Vet hur stressigt det är så Ystad känns mkt lugnare. Ja hoppas hoppas.

2009-11-01 @ 10:26:25
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback