Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Uppe med tuppen

Usch ja fy fan vad tidigt vi var uppe. Tur man somnade kl 21 =) Philip fick sova hos mig och Nova inatt eftersom hans rum blev helt invaderat av flugor efter att jag öppnat fönstren för att vädra! De måste ha bott mellan fönstren eller något. Philip ville ju kolla på sin film innan han somnade men vi har ingen DVD i vårt rum så vi fick kolla på tv isället. Nova somnade ca 20 och vi runt 21. Ändå var inte klockan mer än 5.30 (!) när de ville upp. Kommer bli en LÅNG dag I´m afraid! Får se vem som däckar först ;-) Jag ska ju ändå lägga mig tidigt idag, ca kl 20. Ska upp 5.20 som vanlig eller ev tidigare eftersom jag ska till nya jobbet och lite osäker var jag ska parkera (gratis)

Idag har Micke sovmorgon. Jag och barnen åker nog till något lekland så fort de öppnar vilket väl är tidigast kl 10. Längt tills dess ;-) Jaja, de roar sig fint på egen hand medans jag är vid datorn. Philip är helt fast vid filmen såklart. Novas blöja var helt torr imorse, efter 10.5 timmar. Inte dåligt =) Sen kissade hon massor på toaletten. Idag blir en prövning utan blöja när vi åker iväg. Vi har varit iväg förr utan blöja, bl a i måndags när hon var med mig på nya jobbet, till Jane mm så klarade hon det galant. Det gäller ju att hela tiden fråga om hon ska kissa. Hemma säger hon det själv men påminner man henne blir det lättare för henne nu i början. Det var flera dagar sedan hon kissade på sig. Igår sa hon "bajsat!" Så tänkte jag nej nu har hon bajsat på sig men hon menade att hon behövde bajsa haha. SAå det gjorde hon på toaletten. Eller "toletten" som hon säger ;-)

 Ska betala Philips scoutläger idag, 300 kr för han ville stanna hela helgen, fred-sönd nästa helg. Måste kolla upp med hans pappa & co först. Sen var det lite smått som behöver inhandlas. Jag jobbar tyvärr nästa helg men är ledig på fredag och de ska lämnas fredag kväll. Sen har de en "gådag" på lördagen som föräldrar får vara med på. Ska kolla om man kan komma efter 15 (slutar 14.45).

Nu ska jag kolla vilket lekland som öppnar tidigast ;-)

Kommentarer
Postat av: alex

hej gumman vad synd att jag inte lste din blogg innan idag, vi var på Andy´s idag, ronja var på kalas där men jag hade med mig T & L också.

Jaja vi får ta det en annan gång =) hoppas det är bra med er =) och hälas Nova attjag tycker att hon är superduktig

Kram

2009-10-11 @ 21:38:47
URL: http://alexandrajh.blogg.se/
Postat av: angela

Tänk så stor Nova har blivit...När jag såg henne var ju pytteliten ju...Och Phille då...Måste träffas snart...



Kram Angela

2009-10-14 @ 23:33:42
URL: http://beautyblogger.blogg.se/
Postat av: alex

halloj där borta på andra sidan 108:an hur går det med allt? hoppas iaf att allt är bra med er alla 4 1/2 hihihi... kram på dig

2009-10-18 @ 08:22:29
URL: http://alexandrajh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback