Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

~~ snart till jobb ~~

Då är det snart dags att köra till jobbet för denna söndagen. Sov till 9.15 idag, gud vad skönt. La mig till 23 igår och somnade kanske 23.30. Jag är hopplös, kan inte titta på tv i sängen mer. Det är ju en övergående period som tur är =)

Igår var jag inom svärmor och lämnade Novis innan jobb. Fick mig en snabbtitt på sötaste lille Adrian som blivit stooor redan =) Nova har fått så mkt fint av farmor & co =) Det hade ni verkligen inte behövt men jag vet hur det är. Man kan inte låta bli. Åhh snart får man hansdla bebbekläder igen =)))

Varit och hämtat hem cykeln idag. Tog en promenad ner till tåget. Träffade Alex på vägen och snackade lite. Fan jag träffar aldrig några av mina vänner längre, känns skitbull =( Blir bättre snart, det tror och hoppas jag verkligen. Sen träffade jag Evelina vid tåget och kom på att hon kan ju åka med Micke på moppen in till Lödde, de ska ju in på riskettan på exakt samma ställe. Lönt att hon ska ta bussen 2 timmar innan det börjar liksom. Så de skulle träffas nu kvart över. Sen tar det flera timmar där. Fan man ska vara glad att man har sitt körkort...för sisådär 10 år sen ;-) I´m getting old.

Sen blev det inom ICA för vi ahde varken bröd, mjölk, smör eller pålägg hemma. Köpte apelsiner och plommon, något vi aldrig har hemma men det blev jag sugen på.

Tänkte på det här med vikten, nog smart att hålla den nere eftersom jag ska genomgå snitt. Då är det bara högre risker ju mer man väger. Skönt var det iaf att röra på sig idag.

Nu har jag käkat lite. Tänkte röja upp på Philles rum samt bädda hans säng. Micke tvättade ju allt.

See U! Over and Out ;-)


Kommentarer
Postat av: jane

hahaha ja humöret e som de e men vissa saker e ju såsjälvklara, ja du vet vad ja menar =P

hehehe ja jo vi får se hur de blir me vikten, har u gått ner en del men LÅNGT ifrån allt, skulle köpte träningskort denna månaden men har två bilförsäkringar som ska betalas så får bli en annan gång, ska inte börja träna från efterkontrollen heller den 2 november.

5 kg e inte mycke gumman, de e vad BM räknar som viktuppgång när man slutat röka så egentligen inte gått uppnågot alls =)

ha de bra gumman så höres o ses vi snart,

puss kram //mamma muuuu =)

2009-09-27 @ 16:37:38
URL: http://thejade.blogg.se/
Postat av: jenny ståhl

varför snitt?? pallar du inte smärtan 1 gång till;)

2009-09-27 @ 20:27:19
URL: http://jennysthl.blogg.se/
Postat av: ElinArmour

Hej.

Är du sugen på en ny design?

Jag gör en design till dig för 20:-

Kolla in! http//elinarmour.blogg.se/bloggdesign

2009-09-27 @ 21:54:03
URL: http://elinarmour.blogg.se/
Postat av: ElinArmour

Hej.

Är du sugen på en ny design?

Jag gör en design till dig för 20:-

Kolla in! http//elinarmour.blogg.se/bloggdesign

2009-09-27 @ 21:54:35
URL: http://elinarmour.blogg.se/
Postat av: Rebecca

jane: nä just det, då har jag eg inte gått upp nåt ;-) nä jag e inte så orolig ändå, har ju inte haft några problem att gå ner ca 30 kg 2 ggr. Visst man e litta äldre nu men ändå ;-) mmm vissa saker e självklara men de e bara vi kvinnor/mammor som fattar ;-) puss o kram



jenny: jag har mina skäl och så kommer det bli. Mkt har väl snarare med smärtan EFTER att göra men som sagt, det är mer.

2009-09-28 @ 10:47:57
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback