Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Ättikssprit

Shit vilken slappedag. Jag har fan inte ens sminkat mig och det gör jag VARJE dag. Med andra ord har jag ej varit utanför dörren. Måste ha tag i ättika, diskmaskinen diskar fortfarande kasst trots att vi nu har finish disktabletter...Jävla pissvatten Kävlinge fått. Snart ska vi dock få tillbaka det mjuka vattnet sa de på kommunen när jag ringde.

Ska ta ett ryck här hemma med.

Precis gjort mina premiepensionsval (!) Fick ett ryck efter ett program jag sett på svt.play (dina frågor" eller nåt sånt heter det)

Mjukglassen var himmelskt god =)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Samma har, pyjamas dag, osminkad :-) Sa javla najs! Sag dina foton pa magen, du har ju visst det bara en boll! Inte alls tjock ju! Fast det var en stor boll :-)

2010-04-04 @ 21:00:30
URL: http://londonjenny.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Ja ibland är det najs faktiskt =) Fast man känner sig lite isolerad av att inte vara ute alls. Idag verkar solen titta fram just nu, bäst att dra på sminket just in case haha. Asså om jag jämför bilder ser jag att förra gången var jag fet precis överallt, denna gången e de mer på magen MEN jag har ändå gått upp 24 kg hittills + fått feta ben o så ju. Men de e som om det ej satt sig i fejset. än. haha

2010-04-05 @ 11:28:06
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag tycker det e fint iallafall. Ser inte alls att du har feta ben etc! Ser jag ut sa nar jag e gravid sa lar jag vara nojd (ha ha sager jag nu)

2010-04-05 @ 12:15:09
Postat av: Rebecca

haha ja säger du nu ja ;-) jag känner dig! jag känner mig samma som de andra gångerna så de e nog bara att det satt sig annorlunda. kroppen e helt klart mer sliten nu, har ont osv. första gången var ju en walk in the park jämfört med detta;-)

2010-04-05 @ 14:43:08
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback