Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

fk

Anmält min föräldrapenning till FK nu. Ska ta ut 4 dagar i veckan året ut är det tänkt sen tar Micke över lika länge typ är det tänkt och sen är det 4 mån kvar som vi oxå ska dela på. Sen om det blir såhär är inte 100% eftersom jag inte har något jobb egentligen att gå tillbaka till. Blir det tråkigt eller jobbigt att gå hemma ytterliggare 7 mån så får M hoppa in. Jag har ju redan varit hemma nu i 3 mån så det blir 10 mån. Jag är inte känd för att vara långvarig hemma direkt ;-)

Kollar lite syskonvagnar på blocket. Vill ha tag i en billig en men den ska ju vara och se ok ut ändå. Typ 300-400 kr, delbara ryggar. Tror inte Nova pallar gå så mkt och sen kommer hon nog vilja sitta bredvid sin lillebror när jag är ute på långpromenader. I början när M är hemma så kan jag ju gå ut själv eller med enkelvagnen men sen blir det värre och jag ska gå MYCKET! Har 26 + 2 kg att gå ner sen! Så om nån har en ståendes som kan passa in höjta till =) Asså en vanlig enkel en brio eller emmaljunga men delbara ryggar är ett måste. Ligginsats har jag en som lär passa till de flesta vagnar. En pump ska jag ha tag på nu oxå den sista veckan...

Kommentarer
Postat av: Linda

Hoppas ni hittar vad ni söker....! Tycker du gör helt rätt i att försöka hitta en syskon vagn...Visst Heily blir lite äldre än Nova när planerar syskon :-) Men som det känns nu och iaf ett år framöver kommer vi behöva vagn för Heily alltid....jag vill svettas på mina promenader....inte stanna vid varenda kotte....tror du är likadan ;-)

Ska bli så spännande att se er lilla snart...inte många dagar kvar nu...:-) Kram

2010-04-17 @ 09:07:57
URL: http://heilysmamma.blogg.se/
Postat av: Robban

Hallåj, hallåj... kusinen här... har precis läst igenom det mesta och lite till... om och om igen... med moster Gunnel i telefonluren... så hon hälsar... vi hälsar allehopa! :)



Våra fågelungar växer och växer... tyvärr så var det bara två som klarade sig - utav fem...

vi hoppas dom ska växa till sig ordentligt

förmodligen behåller vi dom! :)



Jimmy hälsar också... han har precis blivit nysnaggad för våren - så alla tikarna har något att titta på...



Imorrn ska Riina och jag gå och höra på svärmor i kyrkan... ja, Riinas svärmor, alltså!



Må väl!



Kraaamar

2010-04-17 @ 14:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback