Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Halva reapriset

Hade inte tänkt göra någonting alls idag men då blir dagen så lång och det fanns en del kvar som skulle ordnas. Jag och Nova åkte till center syd efter ICA där det handlades flaskdiskborste, torra tvättlappar och våtservetter samt 5 pack zoo tablettaskar som mutor till Nova. Funkar så bra och 15 kr för lugn och ro är helt ok ;-) Att det inte är lördag....don´t even mention it!

Vidare till center syd, ny bh inhandlades men det var värre med väskan jag ville ha. Det fanns svart och rosa på stadium så jag frågade han som jobbade där om han kunde kolla vad de hade inne på novalund. Då sa han att de hade den mörkare rosa med stjärnor (den jag ville ha) Vi körde dit men nej då hade de bara den rosa. Suck. Jaja, hittade tights för 25 kr till Nova och två par trosor, ett par för 10 kr och de andra för 15 kr. Halva reapriset gillar vi =)) Jag har ETT linne som är tillräckligt långt för att täcka magen! Ett enda så jag gick inom H&M och köpte TVÅ st. Jag planerar ju inte att ha tjock mage så länge till med 99 kr för båda var ett bra pris + att magen försvinner ju inte på 5 minuter (vis av erfarenhet är jag haha)

Nu blir det lugnt resten av dagen. Philip trillade upp (!) för trappan innan så han tar det lugnt där uppe. Jag har oxå trillat på precis samma sätt ett par ggr...klumpighet ÄR ärftligt ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback