Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

busy busy

Haft fullt upp idag med först julklappsinhandling tillsammans med Elliot. Micke är sjuk så han fick stanna hemma från jobb och vila. Det gick bra att handla med Elliot vilket jag inte trodde det skulle göra. Han satt i kundvagnen nästan hela tiden. Jag fick gjort allt på en timme så jag snabbade på en del =) När vi kom hem var det dags att åka och hämta Nova på dagis och Philip i skolan. Philip hade avslutning och slutade kl 12. Hämtade Nova först eftersom vi skulle vara i på Landskrona lasarett kl 13. Vi hann precis i tid. Samtalet (inskrivningen) gick bra. Jag trodde inte läkaren hade skrivit att det gällde halsmandlarna oxå men det hade hon. Som jag (vi) förstod det i oktober när vi var och pratade med henne på specialisthuset i Eslöv skulle de se hur de såg ut när hon väl var sövd. Läkaren kolade Novas trumhinnor och just idag fanns det vätska bakom ena. Är den vätskan kvar på OP dagen den 27 januari kommer de lägga ett litet snitt i trumhinnans vägg och kolla konsistensen på vätskan. Är den seg rekommenderar de att de sätter in rör. Oj oj mkt på en gång för vår lilla tjej. Läkaren vi träffade idag rekommenderade att de även tar bort mandlarna förutom polyperna (eller en liten körtel bakom näsan som det eg heter lärde jag mig idag) Happ...usch. Jag är inte orolig när det gäller OP för min egen del men detta känns lite halvjobbigt. Samtidigt har Nova såna problem att vi inte kan/vill vänta. Hon snarkar som en hel karl, vaknar och är ledsen, torr i munnen och har även andningsuppehåll, mest när hon är förkyld men ändå. Det är allvarliga saker. Är egentligen mest orolig eller rädd för efterförloppet. Att hon ska ha jätteont och vara ledsen oxå är det inget som hjälper. Vill inte att hon ska ha ont men samtidigt är det nog ganska ofrånkomligt. Ja det är vad vi gjort idag. Vad har ni hittat på? =)

Igår tog jag med mig Philip och Nova till willys efter skolhämtning och storhandlade mat + julhandling. Blev lite dyrare än tänkt (1700 kr) men så blir det alltid. Det mesta här hemma var slut och då drar det lätt iväg. Bara blöjor, gröt, ersättning, välling och barnmatsburkar gick på ca 500 kr. Det är ju tur att man har det generösa barnbidraget att tillgå *ironi* haha.

Jullov nu då =) Mysigt att ha barnen hemma lite, slippa iväg. Samtidigt är det slut med dagsvilan för mig. Jaja, vila kan man göra i graven eller iaf när de blir tonåringar. Fan vad jag ska sova då =)

Nä nu ska jag lägga mig och glo på tv i sängen och hoppas på att Elliot vill sova hela natten. As if men drömma kan man ju ;-)


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Min Moa tog bort halsmandlar plus polyper när hon var knappt 3 år. Gick så bra mot mig när jag var 13 år, så ju tidigare ju bättre. Moa snarkade också och med andningsuppehåll. God fortsättning :-)

2010-12-26 @ 22:18:22
URL: http://nufsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback