Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Damm

Nu är det kväll igen och jag har fått gjort en del här hemma. Städat fler hyllor och vårt katastrof skåp där vi bara slänger in en massa papper och skit. Allt är verkligen huller om buller, liksom i ett skåp i köket. Totalt rörigt. Tror problemet är för mycket saker helt enkelt ;-) Har dvd-filmerna kvar att gå igenom så skivan som ska vara i är där. Så är det aldrig här hemma vet ni, det saknas alltid filmer. Därför är barnen (ja Philip då, för Nova är för liten för att sköta dem själv) förbjudna att öppna/sätta igång filmer. Enda sättet för att kunna ha någon som helst ordning här hemma. Alla hyllor och fönsterkarmar här nere är avdammade och städade. Feels nice =) Jag är inte städnarkoman, inte alls ;-)

Lagt in ännu lite mer på tradera. Mer av Novas urväxta kläder och en del studielitteratur. Ja tro det eller ej men vi här hemma har pluggat en gång i tiden haha.

Var mucho trevligt hos Madde i förmiddags =) De har skaffat sig världens sötaste katt!! Såå söt, lekfull och med den mjukaste päls!

Just nu har vi en jordgubbspaj i ugnen =) Innan åt vi omelett. Micke är inte hemma förrän ca 22. Då sover nog vi andra.



Kommentarer
Postat av: Angela

Oh, katt! Älskar katter...samlar på dem haha! :-)

2010-02-25 @ 21:46:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback