Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

slut

Shit, jag e helt slut! Var en jobbig läggning av Nova =( Hon ville absolut inte ligga i sin egen säng ikväll. Elliot somnade vid 19.30 redan, tyckte det ar lite väl tidigt men tänkte att det berodde på värmen och att han nog skulle sova till 4-5 ca. Vi hade bestämt att jag skulle lägga Nova, måste ju "lära" mig, det går mkt bättre när Micke gör det. Hon kör på olika sätt med oss. Jag skickade iväg Micke till gymmet, lika bra ju eftersom lillkillen redan sov. Till en början gick det bra men sen blev det jävlar i det liv! Hon skrek och fick ett utbrott, kissade ner sig (Elliot hade redan vaknat och ville ej somna om sådär lätt) Efter mkt om och men, ca 1 timme så somnade hon. Stackars lilla Nova, det kan INTE vara lätt =( Mitt i allt det andra i utbrottet skrek hon "MAMMA JAG ÄLSKAR DIG!" Mitt hjärta gick sönder =( Låt detta passera snart....

När hon somnat var det dags att ta itu med Elliot, ny blöja och lite mer mat. Sen avslutade han det med att kaskadspy ner spegeln i hallen. Herregud! Sätta bebisen i babysittern medans jag torkade upp och där fyrar han av värsta leendet. Det är ju sånt som gör att man finner ny styrka att orka =) Goa unge!!

Nu har jag röjt en del här nere, alltid ser det ut som ett bombnedslag men det är kanske normalt. Vad vet jag =)

Var iväg tidigare med Lotta på stan (malmö) Helt ensam utan barn. Det kändes ju minst sagt konstigt. T o m Lotta sa att det kändes ovant att se mig utan något/några av barnen ;-) Men trevligt, det var det =) Inte varje dag vi ses heller. Så synd att hon åker hem redan på fredag, missar dopet med 2 dagar...

Lite nya bilder kommer imorgon eller nåt.

Kommentarer
Postat av: Charlotta

Hej igen !

Nä , jag har ingen blogg , är glad att klara ut

det jag kan i datorvärlden !

Men maila gärna om du vill ...



Självklart ses vi på BB som arbetskamrater , så måste det bli . Många vindar kan blåsa innan det är dags för dig att börja arbeta eller hur ?



Pressa dig inte med en massa måsten , strunta i smutsen i hörnorna , njut av din familj och dig själv .



Kram

Charlotta



ps: Finns en blogg Dolce bambini .....läs om deras fasansfulla öde , livet har drabbat dem så hårt och illa . Rösta på fotot av deras lilla Lova .

2010-07-22 @ 11:16:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback