Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

bauhaus

Vi måste göra oss iordning för att åka till bauhaus. Köpte två olika sorters dekorplast i svart. En blank och en matt. Den blanka har jag nu satt i fönsterkarmarna i köket och en rad på det vita kaklet. Ganska jobbigt så att förvandla allt till svart, det gör jag icke ;-) Inte så lätt att få det snyggt och jämnt heller men men. Den matta dekorplasten tänkte jag ha till väggdekorationer av olika slag. Klä om en byrå till svart t ex. Vi får se =) Bilder kommer sen!

Angela: Jo absolut, vi måste ses INNAN ju! Jag har bara lite problem att sitta/köra så långt nu i slutet. Har diverse krämpor tyvärr. Sliten kropp ;-) Men du är hemskt välkommen hit, jag är hemma! Kan hämta dig vid tåget!

Kommentarer
Postat av: Charlotta

Hej , hej Rebecka !

Läser att du närmar dig finalen ...

Dina barn är lika fina som alltid !

Men jag har helt missat att du ville ha ett k-snitt ?

Men varför ska det vara svårt att få ?

Har du kontaktat Matilda teamet ?

Ring Ann-Louise , hon kan kanske hjälpa dig vart du ska vända dig ....



Må så gott och lycka till , det kommer att bli jättebra . Hoppas vi ses när det finalen är över .

Kramar i massor ..

2010-03-30 @ 13:01:35
Postat av: Rebecca

Charlotta: Hej!! =) Tack du är så snäll =) Det är sååå skönt att det snart är FINAL ;-) Ja det är kanske inget man pratar om på jobb, du vet inställningen till snitt och så ;-) Men jo jag känner att jag inte kan föda vaginalt denna gången. Jag har pratat med matildateamtet och ska till Dr SG 7 april (du kanske vet vem jag menar ;-)) Så om inte annars ses vi då, borde bli 26 april om de snittar en vecka innan bf. På jobb e de som vanligt eller? Hoppas allt e bra med dig och att du inte jobbar ihjäl dig. Var förbi för nån vecka sen och shit vilket tempo, hade aldrig orkat jobba nu ;-) Kramar

2010-03-30 @ 14:22:07
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback