Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

ringa

Nu strax ska jag ringa golvläggaren och höra när han har tid att komma till oss.

Natten har varit skit. Som vanligt. Fattar inte varför hon håller på så. Vaknar ca 3 ggr per natt och skriker, som om hon drömmer. Ska leta efter en 90 eller 120 säng och ha i hennes rum så får en av oss ligga där med henne och den andra får ha bebis i vårt rum. Om hon väcker lillebror redan nu inuti magen så lär hon ju med all säkerhet göra det sen med...

Orkar egentligen inte åka till ÖF men vad ska man göra hemma hela dagen liksom. Imorgon är där ju stängt. Dagen blir kanske bättre lite längre fram.



Kommentarer
Postat av: Jane

Hon är kanske i en utvecklingsfas, eller så drömmer hon bara mkt. Kan kanske också vara nattskräck? Leon hade det när han var liten, skitjobbigt! Men det går över, och det går säkert över snart..håll ut!

2010-03-22 @ 11:29:54
URL: http://gumpen.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Jane: Usch ja jag hoppas det. Jag tror de e som hon drömmer, men 3 ggr per natt liksom. Hon borde ju veta att hon e hemma i sängen. Dålig tajming nu när man e extra trött (och lär bli ännu tröttare snart)

2010-03-22 @ 15:56:06
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/
Postat av: alex

Usch vad jobbigt =( hoppas att hon snart "växer" ifrån det. Men förhoppningsvis så är lillebror av den kalibern att han är svårväckt, han kommer fort att bli van vid "allt liv/ljud" som kommer från hans syskon (det blev iaf Liam) och han är svårväckt (eller det är ju iof alla mina, och skönt är det)



Jag röstar för en snäll och svårväckt (iaf på natten) kille till er =)

Kram

2010-03-22 @ 20:16:01
Postat av: Rebecca

Alex: Ja vi hoppas på en härdad lillebror =) Det skulle ju unerlätta. Philip var rätt svårväckt när han var liten, man kunde dammsuga i samma rum, hundarna kunde skälla etc. Nova har INTE varit så ;-) Alla är ju olika. Ibland är bara allt så jäkla jobbigt och tålamodet 0. Blir bättre, tur man vet det iaf. Tack =) Kram

2010-03-23 @ 08:45:09
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback