Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Elliot 4 veckor =)

BVC-update

Vikt: 4650 gram
Längd: 56 cm
Huvud: 37.3 cm

Min vikt: 77 kg = -11 kg (19 kg kvar)

Slarvat lite med promenaderna på senaste tiden. Det är sp mkt på kvällen som ska göras. Får lägga det tidigare på dagen. Går ju allra helst helt ensam med hög musik i öronen så ingen riskerar att vakna i vagnen/hoppa av vagnen.

Vill köpa en gördel på Lindex. Nån som har erfarenhet?


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej!

Hur är det hur mår du? Känns det bra allting efter ks? Jag känner nästan av det mer nu än i början, har lite ont liksom utanpå huden, ovanför snittet, jättekonstigt.

Tänkte på det där med gördel, jag har köpt en sån på Lindex men det känns inte bra att ha den på...däremot har jag även köpt höga trosor med inbyggd gördel och de känns mycket bättre, så det skulle jag rekommendera, gördeln känns som att den kan trycka ut lite degmage neråt, alternativt hamna ur plats.... Lindex har jättemånga såna här stora trosor och annat med gördlar, gå och kolla! Jag köpte även ett par på Twilfit.

/Jenny

2010-05-25 @ 20:11:06
URL: http://www.hemnorrboda.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Jenny: Hejsan! Vad synd att du känner av det mer nu...tror nog det kan vara så. Skinnet ovanför snittet är lite "känsligt" eller delvis utan känsel liksom tycker jag men annars så känner jag mig precis som vanligt. Ja magen e ju inte kul men det är den aldrig haha ;-) Jag provade gördeln i butik o får ju dra ner den en del...har en del fett på ryggen med som jag inte heller vill ska sticka ut (!) fan 28 kg sätter sig ÖVERALLT! Gått ner 11 hittills, bättre än inget men vill ju bli av med ALLT DIREKT. Jag är otåligheten personifierad ;-) Jag såg de andra alternativen på lindex. Problemet är att jag inte är så glad för vanliga trosor, längtar efter mina string (haha) och hoppas snaaart kunna slippa "mormors-trosorna" jag går med nu ;-) men de såg mer bekväma ut, håller helt klart med! kram

2010-05-25 @ 21:51:54
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag vill också bli av med alla graviditetskilon på en gång! Det var ju liksom inte meningen att jag skulle bli gravid igen ;-), och därför är jag ännu mer otålig, vill ju kunna börja träna och vara som vanligt! Fast träna...när ska man hinna det! ;-). Det blir promenader som får gälla ett tag. Tänkte börja på F&S snart, där har de barnpassning på lunchpassen.

Aha, du provade gördeln, men köpte du den eller?

Jag tycker mormorstrosorna med inbyggd gördel är jättesköna, fniss, men jag är ju rätt gammal oxå, 36! Så jag är ju nästan mormor.

Kram Jenny

2010-05-26 @ 20:56:10
URL: http://www.hemnorrboda.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Jenny: Jaså var det inte? Det visste jag inte =) Jo men det förstår jag. Jag vill oxå bli som vanligt nu, känns som denna grav varat i ca 2 år haha. Men det gör inget nu eftersom det är över och var sista gången. Vi har nog inte F&S här i vår lilla by. Gick på gym innan men det är svårt med tiden, finns mkt man vill hinna med o vara med familjen prioriterar jag högt samtidigt som jag är i stort behov av egentid oxå. Vi funderar på en orbitrek o i kombination med promenader kommer jag nog gå ner...eller jag SKA ner =) 36 är inte gammalt, bara en högre siffra =) Ja jag köpte den och hade den på mig idag när jag var ute o gick. Kändes bra faktiskt. Kommer nog inte ha den hela tiden men om man har nåt plagg ssom sitter åt osv (vilket det mesta gör nu haha) Kram

2010-05-26 @ 22:10:39
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback